Şimdi Ara

AKP NİN BU ÜLKEYE HİÇ Mİ FAYDASI OLMADI? (HERKES İLK SAYFAYI OKUSUN) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
3
Favori
25.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dogrulanmayan haber hakkında eski basbakanı karalamak size mahsus lakin en azından olay dogru olsa bile din ve imanla basa gecip oglunu uzak diyarlara kumara yollamıyor kendi gidip sahsi malvarlıgıyla istedigi oyunu oynuyormus ( kesin olmamakla beraber ) . Ote yandan insanlar hata yapabilir tabi ki eleştirilir bence de meslek lisesi veya temelindeki köy enstitüleri kesinlikle lazımdır ama o donemin kapitalleşen dunyasında bunları korumanız neredeyse imkansız hele de bu cografyada. Neyse hocam konu derinlesip gider lakin tek tavsiyem o donemi yasamıs da olsanız kesin olaylar uzerine konusursak daha saglıklı olur.
  • whitestone58 kullanıcısına yanıt
    Ne projesinden bahsediyorsun arkadaş, proje falan yok bu millete. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, siz AKP'ye verin ben bir tane dahi proje üretmeyen CHP'ye vermeye devam edeceğim.

CHP 1600 tl asgari ücrette ısrar edip AKP'nin 1400 tl ücretine 200 tl daha ekledi de ne oldu yaranabildi mi bu nankörlere.

Üç, beş ay sonra Katarlılara satacak birşey kalmadı mı ben göreceğim AKP'yi de reisinizi de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    Benim verdiğim örnek de tıpkı sizinki gibi yaşanmış örnektir. Herkesin sizin gibi devleti ve sistemi kandıracak imkanı olmuyor tabi. Sadece kendi başınızdan geçenlerle sistemi anlayamazsınız. Bu sistem yüzünden kaç ki?inin canının yandığından haberiniz olmayabilir.

Bir çoğu af çıkacak diye borcu ödemeyerek akıllılık etti fakat ödeyenlerin oranı da bir hayli fazla. Zaten bu ülkede altın kural devlete borcunu ödemeyeceksin. Nasıl olsa durmadan yapılandırma veya vergi affı çıkıyor değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubati

Dogrulanmayan haber hakkında eski basbakanı karalamak size mahsus lakin en azından olay dogru olsa bile din ve imanla basa gecip oglunu uzak diyarlara kumara yollamıyor kendi gidip sahsi malvarlıgıyla istedigi oyunu oynuyormus ( kesin olmamakla beraber ) . Ote yandan insanlar hata yapabilir tabi ki eleştirilir bence de meslek lisesi veya temelindeki köy enstitüleri kesinlikle lazımdır ama o donemin kapitalleşen dunyasında bunları korumanız neredeyse imkansız hele de bu cografyada. Neyse hocam konu derinlesip gider lakin tek tavsiyem o donemi yasamıs da olsanız kesin olaylar uzerine konusursak daha saglıklı olur.

Ben yaşadım kardeşim o meslek liselerinde ben okudum. Önü nasıl kapandı iyi bilirim. Mesut yılmazın o lafınıda iyi hatırlıyorum yaz nete görürsün o lafı ettiğini. Tamamen kötü bir siyasetçidir kendisi. Anapıda bitiren adamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MOHER

Benim verdiğim örnek de tıpkı sizinki gibi yaşanmış örnektir. Herkesin sizin gibi devleti ve sistemi kandıracak imkanı olmuyor tabi. Sadece kendi başınızdan geçenlerle sistemi anlayamazsınız. Bu sistem yüzünden kaç ki?inin canının yandığından haberiniz olmayabilir.

Bir çoğu af çıkacak diye borcu ödemeyerek akıllılık etti fakat ödeyenlerin oranı da bir hayli fazla. Zaten bu ülkede altın kural devlete borcunu ödemeyeceksin. Nasıl olsa durmadan yapılandırma veya vergi affı çıkıyor değil mi?

Hocam bunun vergi affı ile alakası yok. Bu durum baştan beri böyle idi devlet bu şartlarda almam dedi. Ben bu süreç başıma gelince hemen başvurdum. Yani devlet direk borç çıkarmadı. İnsanlar ilk önemsemedi. Önemseyince borç çıktı bunu vergi borcu ile karıştırmayın hocam. Bunu oturduğunuz yerdede yapabilirsiniz. Devlet bu konuda biraz daha bilgilendirmeliydi sıkıntı bu noktada oluştu birazda.

• Oldu sayıyorum.

Ülkeyi böldü yeni köken sorunu doğurdu (5 milyon Suriye'li)

Yol yaptı köprü yaptı (ama zarar üstüne zarar eden)

Dini devlet içine soktu

Askeri bitirdi (diri diri yanan 2 askerimizi unutmayın)

Haber alma özgürlüğü bitti (tüm kanallar artık yandaş)

Kendinden olmayanı balyoz ile içeri soktu şimdi ise kafasına göre fetocu oluyor herkes.

Adaleti bitirdi eğitim sistemi bitti.

Çocuklara toplu tecavüz bile edilse bir kereden bir şey olmaz diyen bir aile bakanımızı bize sundu.

Dolar euro rekor üstüne rekor kırıyor alım gücü düştü.

Dünyaca bilinen kafa kesen işitcilerin İstanbul'da gösteri yapılmasına ön ayak olundu.

Kürt sorunu diye barış dediler çözüm sürecinde onlarca ilimizde şehirler arası savaş için pkk'nın hazırlık yapması sağlandı.

Bazen 1 ayda 10 larca bombalama olaylarına şahit olmamıza olanak sağladılar.

Şeçimlerde yapılan usulsüzlüklerin ardı arkası yok ama onlara göre bu milli irade yersen.

Ha birde ülkemizin kurucuna 2 ayyaş denilecek bir ortam oluşturuldu.

Ve tabi bir günde Türkiye'nin genelinde elektrik kesintileri olması ve bunun farenin suçu olmasının resmi ağızlardan söylenmesine şahit olundu.

Vs. vs. daha çok var Akp'nin yaptığı güzel ve içimize dokunan zamanla eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

quote:

Orijinalden alıntı: Freeky

Hastane kismina guzel ornekler verirdim de yemin ediyorum yazmaya degmeyecek insanlarsiniz grip olup ilac yazdirip geliyorsunuz sonra saglik sistemi cok guzel yeaaaaaa

Bunu bile yazmamam gerekirdi gerçi

Bir on gun once cektim bunu. Saat 6.54 falandi cektigimde

Bir kac once de saat 7 de 70 kisi kapi onunde kapinin acilmasini bekledi. Kayseri eğitim ve araştırma hastanesi. 40 kisi sira almak icin geldi , doktorlardan biri olmadığından 15 kisi sira alabildi gerisi eve. Geri kalanlar kolonoskopi endoskopi icin 2-3 ay bekleyen insanlar. Bak saat 7 de kac kisi bar. Ki islemler saat 9 da basliyor , saat 6.30 da geldim iki aydir bekledigim kolonoskopiye saat 12 de girdim düşün.

Daha sayayim mi ? Mr icin 3 ay , ultrason icin 2 ay sira verildi. İgne emg icin Düzce üniversitesi hastanesinde 4 ay sonraya sira verildi.

Sorsan cok gelismisiz yea

Var ya daha neler var kicinizin ustunde oturup bos bos konusuyorsunuz

AKP NİN BU ÜLKEYE HİÇ Mİ FAYDASI OLMADI? (HERKES İLK SAYFAYI OKUSUN)

Hacı boyun 1.90 falan mı yoksa telefonu kaldırıp mı çektin herkese tepeden bakıyon

2 m hocam :)

Bu arada konuda bana destek verenler veya tersi durum olmus kullandigim uslup yanlisti kusura bakmayin. ciddi durumu hastaligi olan beni anlar..

• Müteahhitlik yapıyorumdan sonrasını okumadım
    Vergi affını sık sık af, yapılandırma vs. getirildiği için örnek verdim. Gss sisteminde de bir çok kez yapılandırma vs. çıkardılar. En son gelir testini kaldırdık ve herkes 53 lira ödeyecek denildi. Peki önceden haksız yere ödenen paralar ne oldu? Kısacası bu sistem yanlış. İsterseniz bunları konuşurken bir de başka ülke vatandaşına verilen ücretsiz sağlık hizmetini işin içine katalım mı?
  • Varlık fonu var akp satılamayacak şeyleri satmak için varlık fonu yarattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOHER

Vergi affını sık sık af, yapılandırma vs. getirildiği için örnek verdim. Gss sisteminde de bir çok kez yapılandırma vs. çıkardılar. En son gelir testini kaldırdık ve herkes 53 lira ödeyecek denildi. Peki önceden haksız yere ödenen paralar ne oldu? Kısacası bu sistem yanlış. İsterseniz bunları konuşurken bir de başka ülke vatandaşına verilen ücretsiz sağlık hizmetini işin içine katalım mı?

Tamam Hocam onlarada değinelim. Bakın şöyle ifade edeyim. Ben başıma geldiğinde yine araştırdım ve bu sistem gelirken yeşil kart sistemi yine varmış. Sadece bende dahil bilmiyorduk. Yani o zaman bir kargaşa çıktı anlaşılmadı. Ama bu sistemde devlet imkanı olmayana kolaylık sağladı. Bakın Amerika'daki sağlık reformu yine bizim sistemimize yakın bir sistem. Oradada olamaya bu durumdan dolayı karşı çıkıldı fakir için neden ödeme yapalım diye. Devlet herkese eşit sağlık hizmeti vermek istedi şimdi ise Trump onu kaldırmaya çalışıyor. Yani gelişmiş dediğimiz birkaç ülkeyi inceledim farklı değil. Ha sistem daha iyileştirilmeli kesinlikle. Özellikle işçiye çalışana başka konulardada kolaylık sağlanmalı mesela ulaşım konusunda, çalışma saatleri konusunda bunlar iyi umurumda değil. Sistem sadece anlatılamadan geldiği için böyle bir durum oluştu. Para ödeyenlere gelirsek. Eskiden parası olan gerektiğinde para ile sağlık hizmeti alan vatandaş için sisteme dahil ol ben hastaneleri iyileştireceğim dendi ve iyileştirildi. Bunun yanında hocam ülke olarak çok ilaç kullanıyoruz. Gerekli gereksiz hastanelerdeyiz inanın devlet bunu nasıl kaldırıyor anlamıyorum. Acillere gelenlerin yarısından fazlası yanlış yere geliyor. İlaç yazdırmak için hastaneye geliniyor. Halk önce bilinçlenmeli sonra diğer kısımlar düzelir. Devlet bunlara önlem almak zorunda, ben en son ne zaman hastaneye gittiğimi hatırlamıyorum. Dilime dolgu yaptırmam lazım çok rahatsız etmiyor diye dikkat ediyorum ama hastaneye gitmiyorum.

• Zararlarini cikarirsan evet hic faydasi olmamis zararin en buyugunu yapmistir

• babacan0903 B kullanıcısına yanıt
    Şimdi ülkede üniversite olmamasının sebeplerinden biriside bu tunceli de işletme bölümü açtım demekle bu bölümdeki insan işletme bilir demekle bu işler olmuyor maalesef.Taşrada taşraya yönelik şehirde şehre yönelik bölümler açarsan daha efektif bir eğitim sağlarsın.Mesela yozgat da çorumda amerikan kültür edebiyat diye bölüm açıp akedemisyen istihdam edicem diye uğraşmak yerine, şehirlerdeki gıda tarım fakültelerini buralara kaydırırsan daha verimli hatta daha mantıklı bir iş yapmış olursun.İş yoktan kastım oydu türkiyede her aile benim çocuğum doktor olsun rahat yaşasın minvalinde düşünsede sanayide tanıştığın ustaların işini yapsalar mental olarak daha rahat olacaklar bunun farkında değiller.Fazla değil 2 nesil sonra türkiye bunların farkına varıcak merak etme ancak şuan durum ne yazıkki böyle.
    Eskiden de yeşil kart sistemi vardı ve imkanı olmayan vatandaşların ücretlerini devlet karşılıyordu zaten. Gss olayı sizin dediğiniz gibi olmadı maalesef. Kendi geliri kazancı olmayan gençlerin aynı evde yaşadığı anasının babasının gelirine bakılarak borç çıkarıldı. Kimi sizin gibi sistemi kandırdı, kimi borcunu ödedi, kimi de nasıl olsa borçlara af çıkar dedi bekledi. Bu arada devlet olarak sağlıkta eşitlik diyorsan; başka ülkenin vatandaşına neden ücretsiz hizmet veriyorsun ? diye sorarlar adama.

Beni içine almamasına rağmen bu GSS konusuna takıntılıyım ve kimse beni bu sistemin doğru olduğuna ikna edemez hocam. Diğer söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    İşte tamda bundan bahsediyordum, örnek kendiliğinden geldi. Bu kafayı bırakın güzel kardeşim, bı-ra-kıııın.
  • gençler şu iki siteyi takip edinde ülkede yapılanlardan haberdar olun

http://wowturkey.com/forum/index.php

http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=488
  • Ayrıca bir şey de dikkatimi çekti , yönetime iyi diyenler tuzu kuru olanlar, mesela Adam müteahhit inşaat sektörü iyi tabii şikayet eder mi? Millet bu devirde cebini düşünüyor, yasaların yargının yönetimin çivisi çıkmış umrunda mı ,hükümet çok iyi der vergiden kaçmak için de her türkü cambazlığı yaparlar ,ülke perişan olmuş bana ne ben kazanıyorum işlerim tıkırında hükümet sağolsun ekonomi çok iyi der ,bir de asgari ücrete zam gelmesin der çalışanlara da fazla mesai yaptırır, tuzu kuru tabi 5 benzin lira olmuş bana ne ben hep 50 liralık alıyorum kafasındalar, sorsan vatanını milletini herkesten çok sever, bir de tuzu kuru olmayanlar sorgulamaktan aciz bir şekilde önüne konulanı kabul eder, Allah başımızdan eksik etmesin der. lan açsın borçlusun o maaş yetmiyor kabul et işte , karşı koy dik dur. Neyse bu konu uzar, küfür etmeden bitireyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• siyasetin canı cehenneme
  • s_g_m_s kullanıcısına yanıt
    quote:

Ayrıca Keşke her müteahhit öğretmen olsa.

Zaten biliyorsun da, her müteahhit öğretmen değil ama öğretmenlerin %60-70 i polis. Eğitim sistemi ve dahi eğitim fakülteleri bitik.
  • Elbette bir şeyler yaptı. Hatta bence çok şeyler yaptı. Şimdi bakınca ufak şeyler gibi, kolay şeyler gibi görünen ama zamanında kanayan yara olan şeyleri iyileştirdi. Aslında bu görevi. Ama yine de övelim. Aferin çok güzel yaptınız diyelim.

Ama GSS denen keriz silkeleyen sistemi övmek nedir Allah aşkına. Yani devlet diyor ki iş yeri seni sigortasız mı çalıştırıyor o zaman bir zahmet alayım parayı. İşsiz misin? alayım parayı. Ya normal sosyal devletlerde tam tersi olur. Devlet az maaş almanı engeller, sigortasız çalışmanı engeller ama olmadı en nihayetinde işsiz kaldın geçimini sağlar. Bizim oğlanlar tam tersi silkeleyecek keriz arıyor. Hani ödeyen de acayip kerizdir alınmasın. Bakın paso siliyorlar.

Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyelim. He tamam çok güzel yol yaptı, savunma sanayii için başlangıç yaptı, hava ulaşımında her kesme ulaştı, sağlıkta devrim yaptı vs vs. Ama bir de geçirdiklerini söyleyin ki doğru olsun. Yoksa ya her şeyi negatif gören, her şeye karşı kafası boş muhalif ya da her şeye güllük gülistanlık bakan, adeta tapınan yine kafası boş yalaka olursunuz.

Akp bize hakkımız olan 3 şey verdi, hakkımız olacak, ilerde kazanacağımız 13 şey aldı götürdü.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.