Şimdi Ara

AKP NİN BU ÜLKEYE HİÇ Mİ FAYDASI OLMADI? (HERKES İLK SAYFAYI OKUSUN) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
669
Cevap
3
Favori
25.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • s_g_m_s kullanıcısına yanıt
    quote:

    Ayrıca Keşke her müteahhit öğretmen olsa.

    Zaten biliyorsun da, her müteahhit öğretmen değil ama öğretmenlerin %60-70 i polis. Eğitim sistemi ve dahi eğitim fakülteleri bitik.
  • Elbette bir şeyler yaptı. Hatta bence çok şeyler yaptı. Şimdi bakınca ufak şeyler gibi, kolay şeyler gibi görünen ama zamanında kanayan yara olan şeyleri iyileştirdi. Aslında bu görevi. Ama yine de övelim. Aferin çok güzel yaptınız diyelim.

    Ama GSS denen keriz silkeleyen sistemi övmek nedir Allah aşkına. Yani devlet diyor ki iş yeri seni sigortasız mı çalıştırıyor o zaman bir zahmet alayım parayı. İşsiz misin? alayım parayı. Ya normal sosyal devletlerde tam tersi olur. Devlet az maaş almanı engeller, sigortasız çalışmanı engeller ama olmadı en nihayetinde işsiz kaldın geçimini sağlar. Bizim oğlanlar tam tersi silkeleyecek keriz arıyor. Hani ödeyen de acayip kerizdir alınmasın. Bakın paso siliyorlar.

    Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyelim. He tamam çok güzel yol yaptı, savunma sanayii için başlangıç yaptı, hava ulaşımında her kesme ulaştı, sağlıkta devrim yaptı vs vs. Ama bir de geçirdiklerini söyleyin ki doğru olsun. Yoksa ya her şeyi negatif gören, her şeye karşı kafası boş muhalif ya da her şeye güllük gülistanlık bakan, adeta tapınan yine kafası boş yalaka olursunuz.

    Akp bize hakkımız olan 3 şey verdi, hakkımız olacak, ilerde kazanacağımız 13 şey aldı götürdü.




  • Bir 10 Yıl sonra o hastanelerin yolların köprülerin betonlarını yemeye başlarsınız aç kalınca merak etme sen ülkede yok yok, özellikle batı özentisi hortumlama yarışında 1-numarayız, zengin daha zengin fakir daha fakir esnaf batmış zengin iş adamları için bu millet çalışıyor ve gecen bir yerden duyduğum habere göre hacizler af edilip engelli maaşlarını hacizlere yönlendirip olayı dengeleyeceklermiş, gene reyisiniz zenginlerin derdini giderme peşinde malesef. Bu kafanın sol versiyonu varsa sağ versiyonu kafasını hiç bilmek bile istemiyorum, allahın laneti zalimlerin, hırsızların, dolandırıcıların, rantcıların, yalakaların üstüne olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codered1983 -- 26 Nisan 2017; 0:9:24 >
  • Önceden söyliyim ne akp liyim nede anti akp ciyim,Kusura bakmayın ama hastanelerimizde durum rezalet.büyükçekmecede modern ve yeni hastaneler yapıldı 3-4 tane bölgede devlet hastanesi var ama dr yok 6 tane çocuk polikliniği var ama 2 dr var sıra öğleden önce 50 onda 50 onda 100 evet 100 kişi (3-3,5 saatte 50 hastaya bakan doktorada yazık )göz için randevu alıyım 1 ay sonra gün var ama onuda 1 ay sonra diye veremiyorlar e peki ben nasıl muayene olucam

    Eskiden en azından geceden sıraya girer sabaha öğlene muayene olurdun şimdi oda yok maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saglikta reform oldu, hersey harika diyenin agzina kurekle girisip acile gondericen. Orada gorsun neyin ne oldugunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Asıl ben teşekkür ederim hocam yalnız olmadığımı gösterdiğin için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.80 faiz le 120 ay kredi mi var 3 yıla o faiz ve 200 binlik eve en az ayda 7-8 bin para basman lazım.Agari ücretli biri bırak 120 ayda 240 ayda bile alamaz o evi.
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Ben şikayet ettim kimse cevap vermezse çok sevinirim

    Gayet güzel tartışan insanlar var

    Biz konumuza fikir alış verisine devam edelim

    Herkese Sabri dan dolayı ayrıca teşekkürler



    Siz de uslubunuzu düzeltip asagilamadan mesaj yazarsanız çok sevinirim.Yererek otekilestirerek faydalı olunmuyor bu ulkeye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 26 Nisan 2017; 0:37:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whitestone58

    Yazınızı baştan sonuna kadar okudum. Şunu belirteyimki altına imzamı atacağım şeyleri yazmışsınız.

    - Ben bir AKParti seçmeniyim.
    - Malesef yıllarca CHP yönetimi, taraftar yazarları vs. vs. AKParti seçmenini "Göbeğini kaşıyan adam, Bidon kafalı adam, vs. vs" söylemleri ile aşağılamaları bizleri son derece üzmekte.
    - Bu kadar aşağılamalarına, cahil yerine koydukları bir seçmen kitlesinden oy almayı başaramayacak kadar basiretsiz ve çapsız olmalarıda bir ironi ayrıca.

    CHP yönetimi (ve tabiki seçmenleride) karşıt görüşlü insanlarında olduğunu görmeleri ve bu doğrultuda siyaset benimsemeleri ve karşıt görüşlüleri aşağılamayı bırakıp projelerle milletin karşısına çıkmaları memleketimiz için çok hayırlı olur.

    2002 yılından beri tek yaptıkları aşağılamak ve eleştirmek (yapıcı değil yıkıcı) olmaktan vaz geçmeli ve milletin karşısına projelerle çıkmalılar.
    AKparti x bir proje vaad ediyorsa bunun karşısına somut ve daha iyi projeler sunduğu takdirde kendilerininde bir gün iktidar olabileceklerini düşünmeliler.

    İnanın butür söylemleri duydukça içimizden gülmekle beraber bunlar için üzülüyoruzda.

    Kimse şunu unutmamalıki,
    Hepimiz bu ülkenin bireyleriyiz. Aynı bayrak altında aynı havayı soluyoruz. Farklılıklarımız zenginliğimizdir.

    Kol kırılır yen içerde kalır misali bütün zıtlıklarımızı farlılıklarımızı bir kenara koyup milletçe kenetlenmemiz gereken zamanlarda aramıza fitne tohumu ekmek isteyenlere birlikte karşı koymalıyız.

    Saygılar

    Çok güzel yazmışsıniz açık görüşlülüğünuz için teşekkür ederim



    Uygun görürseniz tek bir cümleyi degistirmenizi istiyorum takdir sizin tabii



    " İnanın butür söylemleri duydukça içimizden gülmekle beraber bunlar için üzülüyoruzda"

    bence hoş değil.Kötü niyetli demediniz eminim ama bu cümle de biraz aşağılıyor karşı tarafı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 26 Nisan 2017; 0:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leaderjack1

    0.80 faiz le 120 ay kredi mi var 3 yıla o faiz ve 200 binlik eve en az ayda 7-8 bin para basman lazım.Agari ücretli biri bırak 120 ayda 240 ayda bile alamaz o evi.

    Aci bir Turkiye gercegi olarak cok fazla insan asgari ucretle calisiyo o yuzden normal geliyo ama zaten dunyanin hic bir ulkesinde asgari maasla kredi odeyip ev sahibi olunamiyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrlion83 kullanıcısına yanıt
    Dostum yazdıkların çok doğru ama gel bunlara anlat.
    Çapada eşime diş yaptıracaz ileri tarihe bir randevu verdiler şaştım kaldım. 2018 Mayıs ayı ulan dedim biz insan dişi değilde acaba Dinazor dişimi yaptırıyoruz diye kendi kendime aptalca bir düşünceye kapıldım. Eskiden sıra için hastanede bekliyordun şimdi evde bekliyorsun. Ama gel anlat işte akpli arkadaşlara sorsan en iyi sağlık hizmetini bizim ülke sağlıyor. At gözlüğünle bamayı ne zaman bırakacaklar merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.f.y.

    Bir tek beni sen anladın, sen de yanlış anladın

    Türkiye de fetö ile mücadele etmek kolay mıydı? Chp bile yelkenleri indirdi ki, chp bir muhalefet. Ekmek için ekmelettinleri ne çabuk unuttun. Evet fetö dünyanın sorunudur. Dünya fetö ile mücadele eden ak partiye minnettar olmalıdır. Fetönün başı abd dedir ama gövdesi ve kalbi Türkiyedeydi. Diğer ülkelere de kan türkiyeden gidiyordu. Şimdi o kan pompalanmıyor, damarlar kurumaya başladı. Bu nedenle dünya, özellikle islam coğrafyası minnettar olmalıdır Ak partiye. Bu mücadele senin küçümsediğin kadar ufak bir mücadele değildir ve çok zaman ak parti bu nedenle ipin ucundan dönmüştür. Sanırım şimdi anladın. Anlamadıysan da beni yorma artık. Uzun uzun konuşmalardan haz etmem.

    Norveçte çok büyük sorundu fetö hergün gazetelerde yazıyor Allah akpden razı olsun bitirdi diye fetö kimsenin sorunu değil bişeye yaramayan tipleri kafalasın diye amerika tarafından finanse edilmiş baykuş yüzlü bi ilkokul mezunu tiple onun çoraplarını koklayıp sümkürdüğü mendili yemeye çalışan naylon çoraplı kuşbeyinlilerin oluşturduğu bi topluluk ben başından beri tiplerini görüp direk mesafe çektim he sen dersen ki beni kandırdılar o senin kafanın basmamasının sonucu ya da çıkarın vardı ülkeni düşünmedin şimdi burdan destan çıkarıyosun akp bitirdi dünya teşekkür etmeli diye biz başa gelip bitirsek bunu dinsiz ve hocaları asan cehape zihniyetli ulusalcı olucaktık orasıda ayrı bu kadar büyük bir derdin akpye sızmaması bir tane bile fetöcü milletvekili olmamasıda çok garip




  • 2 biraya verenlerden farkınız yok, hastahane yapmış git sistemden randevu al bakalım kaç gün sonraya veriyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Devil

    2 biraya verenlerden farkınız yok, hastahane yapmış git sistemden randevu al bakalım kaç gün sonraya veriyor?

    2 hafta önce nörolojistimden internet vasıtasıyla randevu aldım 2 gün sonraya gittim muayene oldum 30 dk sırada bekledim Devlet hastanesi büyükşehirde hemde bilemiyorum ama bazı şehirlerde hastane hizmetleri daha iyi gibi
  • Melladin kullanıcısına yanıt
    büyükşehirler hariç diğer şehirler ve ilçelerinde daha iyi o da doktora göre değişiyor.
  • Herkes hakkında olumlu düşüncelere sahip olduğu bir işe başlarken çok güzel bir motivasyon ve üst düzey bir istekle başlıyor yanlış mıyım? AKP hükümeti de böyle yapmıştı, hızını iyi aldı ama sonradan baktı ki araç her türlü düz yolda gidiyor ekstradan modifiye yapmaya gerek duymadı, dahada hızlandıracak aparatlar işe yarar parçalar taktırabilirdi ama yapmadı, buradan çıkacak sonuç büyük istekle girdikleri işten belli bir süre sonra heveslerini aldılar çünkü sandıklardan çıkan sonuç daima aynı oldu herkes artık devletinin milletinin geleceğini düşünmek yerine fanatikliği esas aldı, halbuki siyaset ülkede en çok konuşulan konulardan biri olmasına rağmen kimse siyasete; ''Burası benim ülkem benim topraklarım ve bu ülkeyi en iyi x kişisi yada y partisi yönetebilir.'' cümlesini söyleyemez hale geldi, tek düşünülen şey şuydu ''Recep Tayyip Erdoğan önümde ölüme gitse onunla birlikte ölüme giderim ulan!'' arkadaşlar burası bir ülke bu ülkeye en çok fayda sağlayan bu ülkeyi yönetmeli sırf a ya da b kişisi seviyor diye ülkenin başına Ahmet, Mehmet gelmemeli, Recep Tayyip Erdoğan'ın sevdiğim ve sevmediğim yönleri var ve ben şu halimle çıkıp demiyorum ki RTE ülkeyi yönetse bile olmaz istemiyorum ulan bu adamı, bunu demek fanatiklik olur. Eğer ülkeyi iyi yönetecek birisi varsa bu RTE, Kemal Kılıçdaroğlu yada artık her kimse gelsin yönetsin oylar ona göre verilsin. Tüm seçmenlere denilecek bir şey varsa o da sadece kendi geleceğiniz için oy verin, Türkiye bir Almanya kadar iyi olabilir ama dediğim gibi önce Almanya'daki ve Avrupa'daki seçmenler gibi olmamız lazım, kendimiz araştırıp ona göre oyumuzu vermemiz lazım.




  • ömründe yandaş yazılardan başka yazı okudun mu?
  • s_g_m_s kullanıcısına yanıt
    Bana ne senin kazancından,zerre kadar yazdıkların umurumda degil.savundugun zihniyetin tek amacı din sömürüsü altında HIRSIZLIK.ben yapmiyorum onlar yapiyor ama ben yine savunurum kisvesi hakkaniyetin neresinde kaliyor.fazla söze gerek yok.15 senedir görünen köy belli kılavuza gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zordak

    Bana ne senin kazancından,zerre kadar yazdıkların umurumda degil.savundugun zihniyetin tek amacı din sömürüsü altında HIRSIZLIK.ben yapmiyorum onlar yapiyor ama ben yine savunurum kisvesi hakkaniyetin neresinde kaliyor.fazla söze gerek yok.15 senedir görünen köy belli kılavuza gerek yok.

    Bı çorba iç kendine gel dünden kalmasın belli ki güzel kardeşim benim



    Ne gelirimi açıkladım ne de hükümeti "genel anlamda" içecek şeyler söyleyip savundum.

    Aksine yerdim çoğu mesaj da.ancak bu "iyi şeyler yapmadılar" demek değildir.



    Konunun tamamına hakim olduktan sonra -tabii okuyacak hevesin varsa- tekrar beklerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.