Şimdi Ara

AKP nin 16 yılda yaptıkları ne güzel sıra beklerdik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknoloji gelistigi icin artık sırayı bilgisayar basinda bekliyoruz. Zira 15-20 gunden onceye randevu alamıyorum. Not: Ankaradayim

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Teknoloji gelistigi icin artık sırayı bilgisayar basinda bekliyoruz. Zira 15-20 gunden onceye randevu alamıyorum. Not: Ankaradayim
    Hangi bölümden almak istiyorsunuz randevunuzu bakmak istiyorum bende durum cidden dediğiniz gibiyse oyumu senin istediğin partiye atarım söz.

• Hiç cevap yok işinize gelmiyor değil mi tilkiler sizin işiniz devlet yönetmek halkın sorununu çözmek değil Tayyip gitsin de ne olursa olsun. En ufak muhalefet yapsam hatta rte hırsız diyip osursam 100 beğeni alırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

Hangi bölümden almak istiyorsunuz randevunuzu bakmak istiyorum bende durum cidden dediğiniz gibiyse oyumu senin istediğin partiye atarım söz.

Alıntıları Göster
    Çalıştığım üniversitede ultrason sırası 3 ay sonraya veriliyor.

150 tl para verirsen hoca anında bakıyor. Hayat güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 6 Mayıs 2018; 0:17:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Çalıştığım üniversitede ultrason sırası 3 ay sonraya veriliyor.

150 tl para verirsen hoca anında bakıyor. Hayat güzel.

Alıntıları Göster
    Mr ı aynı gün çektirdik dostum bursa üni hastanesinde.

Sizin üni hangisi

• Yav kardeşim yapmıcaklar mı ya? Görevleri bu zaten. Akp nin eline geçen kaynaklar gerçekten vatana yatırılsa şuan ülke dışa bağımlı mı olurdu? Tüketen değil üreten bir ülke olurdu. Ne diyelim yani hem çalıyor hem çalışıyor mu? :)

Bide şu sığ görüşten çıkın artık ya valla bak sıktınız acıyorum size, sanki başka bi parti gelince artık ilaç bulamıcaksınız. Sanki hastanelerde şimdi kuyruk yok. Bi film çektiriyosun sonucu 15 güne çıkıyo. Geçin bu işleri. Yapılan doğru işler var mı var. Yüreğin varsa yanlışlarını da yaz bu iktidarın.

Edit ; üstte arkadaş 3 ayda sıra geliyor demiş, doğruluk payı olabilir çünkü ben giresun gibi küçük bir ilde sonucu 15 gün bekliyosam büyük bir ilde sıra gelmesi o kadar sürüyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 6 Mayıs 2018; 0:22:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mr ı aynı gün çektirdik dostum bursa üni hastanesinde.

Sizin üni hangisi

Alıntıları Göster
    x veya y ne farkeder. mr'ın da çok geç sıraverildiğini biliyorum ama tam tarihi bilmiyorum açıkçası. yine para yatırınca aynı gün çekilip hoca tarafından okunuyor.

acilden giriş yaptırıp çektirmediysen pek bir imkansız görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 6 Mayıs 2018; 0:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Yav kardeşim yapmıcaklar mı ya? Görevleri bu zaten. Akp nin eline geçen kaynaklar gerçekten vatana yatırılsa şuan ülke dışa bağımlı mı olurdu? Tüketen değil üreten bir ülke olurdu. Ne diyelim yani hem çalıyor hem çalışıyor mu? :)

Bide şu sığ görüşten çıkın artık ya valla bak sıktınız acıyorum size, sanki başka bi parti gelince artık ilaç bulamıcaksınız. Sanki hastanelerde şimdi kuyruk yok. Bi film çektiriyosun sonucu 15 güne çıkıyo. Geçin bu işleri. Yapılan doğru işler var mı var. Yüreğin varsa yanlışlarını da yaz bu iktidarın.

Edit ; üstte arkadaş 3 ayda sıra geliyor demiş, doğruluk payı olabilir çünkü ben giresun gibi küçük bir ilde sonucu 15 gün bekliyosam büyük bir ilde sıra gelmesi o kadar sürüyordur.
    Zaten ultrasonda görevli hekim benim, nasıl yalan söyleyebilirim acaba?

• örneğinize şu şekilde bir soru sorayım. "Para çekmek için veznede kuyruğa giriyorduk şimdi sağolsun akp sayesinde atmlerde kuyruğa giriyoruz işlemlerimiz daha da kolay :)" bunu onaylayabilirmisiniz? Ayrıca hastaneler üzerinden yorum yapıyorsunuz ve ben Kars'da yaşıyorum şu araştırma hastanemizin haline bir bakarmısınız?

AKP nin 16 yılda yaptıkları ne güzel sıra beklerdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGrayMan -- 6 Mayıs 2018; 0:25:9 >

• Hastanede değil evde bekliyorsun artık. Bu da teknolojiyle alakalı. Akp'lik bir durum da yok ortada. Ha internet, bilgisayar teknolojileri falan Akp'nin bodrumunda yapıldı diyorsanız onu bilemem. Kaldı ki eskiden hastanede beklesen de o gün bir şekilde işini görüyordun. Bilmem kaç hafta sonrasına atmıyorlardı seni. Bugün mü? Evde beklemen bir yana her Suriyeli dolu. Sen kuyrukta beklerken adamlar pat diye girip işini görüp çıkıyor. Her yer kara ninja dolu.

Aklıma geldi. Geçen sene Kayseri'deki Erciyes Fakültesi'nden randevu almıştım göz için. Adamlar 2.5 ay sonrasına randevu verdiler bana. Bekleyemedim haliyle. Özel hastaneye bir ton para bayılmıştım işin sonunda. Harika bir sağlık sistemi cidden de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 6 Mayıs 2018; 0:39:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Zaten ultrasonda görevli hekim benim, nasıl yalan söyleyebilirim acaba?

Alıntıları Göster
    gelde anlat bunu konu sahibine veya onun gibilere, onlar onun paylaştıkları videoları izleyip vay beee memleketi yönetiyi abi bu adamlar diyor
  • Nick bir konuya bu kadar uyar

• quote:

Alıntıları Göster
    Ankara'da cankaya ilcesi icin gozden randevu bakin sistemden (hastane olacak)

• İstanbul da evime yakın hastanenin dahiliye servisinden randevu alayım dedim, tarih 23 Nisan dı 8 mayısa randevu alabildim.
  • internet
    internet
    internet
    internet
    internet
    internet
    internet
    internet
    internet
    internet
    internet
    internet
    internet
    edit: cildiyeye randevu almak istedim 1 ay sonraya verdi gittiğimde dediki yaralar çok ilerlemiş niye zamanında gelmedin :D:D:D siz de mal gibi savunmaya devam edin şuanki hastane-hasta oranı o dönemden daha kötü, tek artı özel hastanelerin acayip türemesi parası olana zaten sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 6 Mayıs 2018; 0:48:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.