Şimdi Ara

AKP - MHP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP - MHP bence bu ülkedeki hem pkk yi hemde paraleli temizleyebileceğine inanıyorum.

Sizin görüşleriniz nelerdi.Lütfen ülke geleceğini göz önünde bulundurarakk mantıklı cevaplar gelirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slobodno -- 8 Haziran 2015; 16:07:49 >

• Mhp o hatayi yaparsa kendine tamanlami ile hara-kiri yapar.

13 yildir tek basina hukuemtti ak parti akli neredeydi o zaman?
  • Bahçeli şimdilik karşı ama erken akp-mhp olmazsa erken seçim olacaktır. Diğer seçenekler imkansıza yakın gibi. Bahçeli böylesi bir hükumet krizine izin vermez. Umarım akp-mhp koalisyonu olur. Bir ak partili olarak yürekten istiyorum bunu. Çözüm süreci bitirilmeli ve pkk'yı çökertmeye başlamalılar. Referandum için yeterli bir sayı olur akp-mhp. Apo'nun idamı için gerekli yasaları hazırlayacak güçleri olur. Meclisteki teröristleri temizlemek zorundalar önce. Tabi bahçeli koalisyona soğuk. Ak parti kendi içinde revizyona gidip yolsuzluklarla mücadele için bahçeliyi ikna ederse koalisyon olacaktır. En hayırlısı da budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

Bahçeli şimdilik karşı ama erken akp-mhp olmazsa erken seçim olacaktır. Diğer seçenekler imkansıza yakın gibi. Bahçeli böylesi bir hükumet krizine izin vermez. Umarım akp-mhp koalisyonu olur. Bir ak partili olarak yürekten istiyorum bunu. Çözüm süreci bitirilmeli ve pkk'yı çökertmeye başlamalılar. Referandum için yeterli bir sayı olur akp-mhp. Apo'nun idamı için gerekli yasaları hazırlayacak güçleri olur. Meclisteki teröristleri temizlemek zorundalar önce. Tabi bahçeli koalisyona soğuk. Ak parti kendi içinde revizyona gidip yolsuzluklarla mücadele için bahçeliyi ikna ederse koalisyon olacaktır. En hayırlısı da budur.

Kesinlikle bu kürtler bugün akpyi sırtından vurdu yarın kim iktidarsa onuda vuracaktır elleri şehit kanı ile yıkanmış adamların bu ülkeye yarar sağlayacağına inanmıyorum

• quote:

Bahçeli şimdilik karşı ama erken akp-mhp olmazsa erken seçim olacaktır. Diğer seçenekler imkansıza yakın gibi. Bahçeli böylesi bir hükumet krizine izin vermez. Umarım akp-mhp koalisyonu olur. Bir ak partili olarak yürekten istiyorum bunu. Çözüm süreci bitirilmeli ve pkk'yı çökertmeye başlamalılar. Referandum için yeterli bir sayı olur akp-mhp. Apo'nun idamı için gerekli yasaları hazırlayacak güçleri olur. Meclisteki teröristleri temizlemek zorundalar önce. Tabi bahçeli koalisyona soğuk. Ak parti kendi içinde revizyona gidip yolsuzluklarla mücadele için bahçeliyi ikna ederse koalisyon olacaktır. En hayırlısı da budur.

chp hdp yi destekledi ya kendilerine it sürüsü diyenleri destekledi ya atamıza sövenleri büstünü yıkanları destekledi ya koalisyon da imkansız değil bu saatten sonra.

• AKP-MHP KOALİSYONUNU BEKLEMİYORUM AMA MHP AKP'YE GÜVEN OYU VEREBİLİR EĞER VERMEZSEDE HÜKÜMETİ CHP VE HDP'YE BIRAKSINLAR ZATEN 1-2 SENE SONRA HERKES ANYAYI KONYAYI GÖRÜP ERKEN SEÇİM OLUR AÇIK ARA FARKLA TEKRAR AKP TEK BAŞINA HÜKÜMETİ KURAR TIPKI BÜLENT ARINÇ'IN DEDİĞİ GİBİ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stv.salih

quote:

chp hdp yi destekledi ya kendilerine it sürüsü diyenleri destekledi ya atamıza sövenleri büstünü yıkanları destekledi ya koalisyon da imkansız değil bu saatten sonra.

CHP zaten kendi ipini çekti kimseye samimi gelmiyorlar artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülke geleceğini şimdi mi düşünülmeye başlandı?Bu ülkenin yüzde 41 i Habur sınır kapısında ülkenin geleceği hakkında cokdan düşünmemişmiydi..hatta düşündüklerini devamında faaliyetede gecırdıler..Şimdi pkk yı temizlemekden bahsediyorsun..Artık çok geç değil mi?..Bundan 5 6 sene önce nerdeydiler? Yoksa hırsız kodomanlarına dalkavukluk yapmaklamı meşguldüler? Eğer Mhp, hdp ya da akp nin olduğu herhangi bir oluşuma girerse bu zamana kadar mhp ye oy vermeme ragmen bundan sonra benden asla oy alamaz..Mhp de biter ülkü de biter.Bir tarafta eli kanlı gravatlılar bir tarafta eli uzun hırsızlar ikiside bu ülkenin tamamına nüfus etmiş bir virüs gibi..Bu virüs artık ilerleme aşamasını geçti öldürme etapında artık..Anlıycan yorulduk artık ülkeyi sevmekten yorulduk,yordular bizleri her defasında seçimlerde sandığa gömülmekten yorulduk açıkcası bu ülkenin yüzde 59 u kürdistanı istiyor biz artık azınlıktayız o halde istedikleri olsun...Son amaçlarının ilk adımı olarak koalisyonu gönül rahatlıyla kursun akp ve hdp

• quote:

Orijinalden alıntı: slobodno

AKP - MHP bence bu ülkedeki hem pkk yi hemde paraleli temizleyebileceğine inanıyorum.

Sizin görüşleriniz nelerdi.Lütfen ülke geleceğini göz önünde bulundurarakk mantıklı cevaplar gelirse sevinirim.

pkk'yı neden bu şekilde okuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevaba123

Ülke geleceğini şimdi mi düşünülmeye başlandı?Bu ülkenin yüzde 41 i Habur sınır kapısında ülkenin geleceği hakkında cokdan düşünmemişmiydi..hatta düşündüklerini devamında faaliyetede gecırdıler..Şimdi pkk yı temizlemekden bahsediyorsun..Artık çok geç değil mi?..Bundan 5 6 sene önce nerdeydiler? Yoksa hırsız kodomanlarına dalkavukluk yapmaklamı meşguldüler? Eğer Mhp, hdp ya da akp nin olduğu herhangi bir oluşuma girerse bu zamana kadar mhp ye oy vermeme ragmen bundan sonra benden asla oy alamaz..Mhp de biter ülkü de biter.Bir tarafta eli kanlı gravatlılar bir tarafta eli uzun hırsızlar ikiside bu ülkenin tamamına nüfus etmiş bir virüs gibi..Bu virüs artık ilerleme aşamasını geçti öldürme etapında artık..Anlıycan yorulduk artık ülkeyi sevmekten yorulduk,yordular bizleri her defasında seçimlerde sandığa gömülmekten yorulduk açıkcası bu ülkenin yüzde 59 u kürdistanı istiyor biz artık azınlıktayız o halde istedikleri olsun...Son amaçlarının ilk adımı olarak koalisyonu gönül rahatlıyla kursun akp ve hdp

Hala partizanlık yapıyorsunuz MHP AKP mi önemli ülkenin bekasımı daha önemli.

• quote:

quote:

Chp mi Hdpye %13 oy sağladı? Chpnin kendine hayrı var sanki de Hdpye baraj mı geçirttirecek? Batıdan kayan oylar olduğu doğru ama kayan oylar olmasa bile Hdp barajı aşardı. Sen önce Akpnin bütün doğuyu kaybedip Hdpye teslim etmesine bak. Chpnin tek başına %6 seviyesindeki oyu gerçekten %13e çıkarttığına inanıyor musun? Mantık yetiyor mu buna? Ortada bütün doğuyla beraber %9 oy kaybetmiş bir Akp varken, Chp vatan haini ilan ediliyor. Aklınızca başkalarını suçlayıp kendinizi aklıyorsunuz. Pes vallahi pes.

• quote:

quote:

Ülke geleceğini şimdi mi düşünülmeye başlandı?Bu ülkenin yüzde 41 i Habur sınır kapısında ülkenin geleceği hakkında cokdan düşünmemişmiydi..hatta düşündüklerini devamında faaliyetede gecırdıler..Şimdi pkk yı temizlemekden bahsediyorsun..Artık çok geç değil mi?..Bundan 5 6 sene önce nerdeydiler? Yoksa hırsız kodomanlarına dalkavukluk yapmaklamı meşguldüler? Eğer Mhp, hdp ya da akp nin olduğu herhangi bir oluşuma girerse bu zamana kadar mhp ye oy vermeme ragmen bundan sonra benden asla oy alamaz..Mhp de biter ülkü de biter.Bir tarafta eli kanlı gravatlılar bir tarafta eli uzun hırsızlar ikiside bu ülkenin tamamına nüfus etmiş bir virüs gibi..Bu virüs artık ilerleme aşamasını geçti öldürme etapında artık..Anlıycan yorulduk artık ülkeyi sevmekten yorulduk,yordular bizleri her defasında seçimlerde sandığa gömülmekten yorulduk açıkcası bu ülkenin yüzde 59 u kürdistanı istiyor biz artık azınlıktayız o halde istedikleri olsun...Son amaçlarının ilk adımı olarak koalisyonu gönül rahatlıyla kursun akp ve hdp

Hala partizanlık yapıyorsunuz MHP AKP mi önemli ülkenin bekasımı daha önemli.

Bu partizanlık değil vatanseverlik...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

quote:

quote:

Chp mi Hdpye %13 oy sağladı? Chpnin kendine hayrı var sanki de Hdpye baraj mı geçirttirecek? Batıdan kayan oylar olduğu doğru ama kayan oylar olmasa bile Hdp barajı aşardı. Sen önce Akpnin bütün doğuyu kaybedip Hdpye teslim etmesine bak. Chpnin tek başına %6 seviyesindeki oyu gerçekten %13e çıkarttığına inanıyor musun? Mantık yetiyor mu buna? Ortada bütün doğuyla beraber %9 oy kaybetmiş bir Akp varken, Chp vatan haini ilan ediliyor. Aklınızca başkalarını suçlayıp kendinizi aklıyorsunuz. Pes vallahi pes.

Ak partiyi zaten demiyorum ben onlar yine kardeşlik türküsü söylüyordu.Doğru aşiretlerden büyük oy gitti ama batının verdiği oylarda azımsanamaz.Ha chp vermese aşar mıydı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

AKP - MHP bence bu ülkedeki hem pkk yi hemde paraleli temizleyebileceğine inanıyorum.

pkk'yı neden bu şekilde okuyorsun

Yazım hatasına mı takıldınız yoksa bir mecaz mı verdiniz?

• Bence bu koalisyon olmalı.Bahçeli çok erken konuştu.Erken seçime gidilirse Ak Parti yine süpürür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdp yi safdışı bırakmak için mhp akp koalisyon beklerken mhp kazık attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melhame-i Kubra

hdp yi safdışı bırakmak için mhp akp koalisyon beklerken mhp kazık attı

Gizliden bir Hdp desteğinden mi bahsediyorsunuz Mhp için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slobodno -- 8 Haziran 2015; 16:43:28 >
  • quote:

quote:

bu nasıl bir düş? yazdıklarınızı önce bi tartın sonra yazın..hdp ve Mhp aynı yerde olacağını düşünüyorsanız ne bu ülkenin tarihini bilirsiniz ne de siyaseti tarihi bilirsiniz..Konuştuğunuz bu şey ile seviyeniz hakkında iyi bir değerlendirme yapabiliyor insan ne yazık ki...
  • quote:

quote:

quote:

bu nasıl bir düş? yazdıklarınızı önce bi tartın sonra yazın..hdp ve Mhp aynı yerde olacağını düşünüyorsanız ne bu ülkenin tarihini bilirsiniz ne de siyaseti tarihi bilirsiniz..Konuştuğunuz bu şey ile seviyeniz hakkında iyi bir değerlendirme yapabiliyor insan ne yazık ki...

Ben orda kişini yorumuna cevap yazdım.Size ne oluyor onu anlamadım.Alıntı yaptığım kişiye sordum yoksa böyle birşeyden mi şüpheleniyorsunuz manasında sordum.Siz biraz agresifsiniz sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben orda kişini yorumuna cevap yazdım.Size ne oluyor onu anlamadım.Alıntı yaptığım kişiye sordum yoksa böyle birşeyden mi şüpheleniyorsunuz manasında sordum.Siz biraz agresifsiniz sanırım.

Bakın ben normalde yapıcı bir insanımdır ama bu bile biyere kadar..Agrasif biri degilim ancak öyle birşey yazıyorsunuz ki cevap vermemek elde değil..hdp destekli mhp dediğiniz anda siyaseti konuşmayı bence bırakmalısınız..Yahu siyasi tarihe gidin bir bakın bunu nasıl yazabilirsiniz..Bu ülkenin siyasetini az olsun takip eden birisi kulak aşinalığı varsa bile mhp ve hdp nin hicbiryerde durmayacagını bilir..Çünki en baştan tezatlık ve ideoloji çelişkisi var..Özenle seçerek konuşuyorum bak güzel kardeşim senin bunu bilmeme lüksün yok hele burda siyaseti konusurken hiç yok..Buna rağmen o mesajı yazıyorsan ben bir artniyet ararım..Hangi amaçla bu mesajı yazıyorsun?Pek tabiki insanlar özgür düşüncelerini söyleyebilirler ama başkalarına dil uzatmadan yazdığınız şeye iyi bakın ve iyi tartın siz siyaset konusuyorsanız ben bunu konusabilirim diyorsanız ilk önce bu iki partinin ideolojilerini öğrenerek başlayın..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.