Şimdi Ara

AKP Bingöl Milletvekili Berdibek 'TBMM, Türk Meclisi değil, milletlerden oluşan bir meclis'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • "Abdullah Öcalan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde DEM Grup Toplantısında konuşmanı yap. Türkiye Büyük Millet Meclisi. Burada ince bir detay var. Türk Meclisi değil, Türkiye Meclisi, milletlerden oluşan bir Meclis"

• Fransızlar bu işi çözmüş. Kimle konuşsam ben fransızım der. Sonra Korsikali, katalan . Alzas , Normand, bröton, bask bölgesinden olduğunu söyler. Neden bizde bu sorun oluyor. Bende Kırım göçmeni Tatarım. Ama önce ben bir Türküm. Çinli kazak mongol karışımı bir yüze sahip olduğumdan bana sorarlar işte o zaman tatar orijin olduğumu söylerim. Türkiye de yüzlerce çeşitli halk var. Lazı, kürdü, arabı, manavı, macırı, çeçeni,dağıstanlısı, çerkezi daha hatırlayamadığım uüzlerce halk var. Hepimiz Türküz. Her miller bağımsızlık isterse bu ülke ne olur? Bu yüzden bu kavgaların hep dış güçler tarafından yaratılıp pompalandığını düşünüyorum. çok saçma ve aptalca

• Beklenen büyük depremde dere kenarında, bataklık alanda kurulan ve kurulmaya devam edilen binalar yerle bir olacak. Bahçelievler başlı başına ürkütücü. Hiç mi ilerlemez bu şehir? Çocukken gördüğüm bina -ki 20 sene öncesi- yıkık dökük dış cephesiyle hala bıraktığım gibi. Ve içinde yaşam sürülmesine hala izin veriliyor. Güçlendirme vs. yapılmadığı çok belli. Bilmiyorum o kadar insan biraraya gelince sadece deprem konuşulmalıydı. Bingöl'ün tek gündemi deprem olmalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.