Şimdi Ara

akp lilerin ince desteklemesi (twitterda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
    “Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. Solcu olsam İnce'ye oy veririm.”
    https://twitter.com/zekibahce/status/1634969195795599362

Birçok hesaptan bir anda böyle bir paylaşım yapılmaya başladı. İnceye destek veren arkadaşlar bende kendisinin konuşmasını beğeniyorum fakat kendisi 2. turda %68 ile seçimi kazanacağını iddia etti bugün takdir sizindir.

geçtiğimiz seçimlerde ince %30 oyu kendisi almadı chp seçmeninin oyu tamamen ince kendi başına %2-3 den öteye gidemez.

akpli biri hiç bir zaman chp e inceye vs oy vermez. mhp e verir hüda par a verir yine chp e vermez.

burada önemli olan seçime katılımın sayısı önemli istanbul seçimi buna çok güzel bir örnektir 15bin fark 800bin oldu. her oy önemli.

mesela beyaz kırmızı ve mavi sepet olsun

beyaz sepette 50 kırmızı sepette 50 yumurta olsun

kırmızı sepetteki 3 yumurtayı mavi sepete koydun

beyaz sepet 50

kırmızı sepet 47

mavi sepet 3

daha nasıl anlatabilirim çünkü osman a anlatır gibi anlattım.

saçma sapan heveslere kapılmayın kafanızı kullanın her oy önemli kaybedilecek 1 oy bile yok.

Akp den bıkan tabiki inceye yöncelcek k.k gibi bir isme yönelcek değiller tabi chp lillerin bile %70 i sevmiyor adamı birde diğerlerinin sevmesini bekliyorlar şaka gibi :)

Aday isminde bile diktatörlük yapıp kendini dayattı zorla.

Mansur olsaydı ince aday olmazdı mansur biatçı çıkanca iş inceye düştü.

• Akp den bıkan tabiki inceye yöncelcek k.k gibi bir isme yönelcek değiller tabi chp lillerin bile %70 i sevmiyor adamı birde diğerlerinin sevmesini bekliyorlar şaka gibi :)

Aday isminde bile diktatörlük yapıp kendini dayattı zorla.

Mansur olsaydı ince aday olmazdı mansur biatçı çıkanca iş inceye düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mart 2023; 23:2:17 >
  • oktroller de kk nin kendi partisi tarafından sevilmediğini ve oy alamayacağını biliyorlar ama işi gereği farklı davranıyorlar, adı üstünde oktroll... kk aday olup oyları bölmesin bir zahmet... kendi partisi tarafından bile sevilmeyen bir adam, bunu sürekli chp den kopan isimler ile görüyoruz...

benim tek üzüldüğüm konu ise ümit hocanın mansuy yavaş diye tutturup muharrem bey ile arayı açmasıdır. zaten bundan ötürü müthiş bir hayal kırıklığı yaşadığını belirtmiştir...

yani mansur bey için ağır konuşuyorum ben artık ama tabi ne söylediğimi forum üzerinden dile getiremiyoruz, hakaret çerçevesine giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 13 Mart 2023; 1:41:24 >

Sizene abicim kimin neye oy vereceğinden? Sanki siyasiler halka kulak verdide bide oyları tapulu malınız gibi görüyorsunuz.

Evet her aday da bu durum mevcut fakat siyasilerin halkı yansıttığını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Keşke yeşil toplarını geri taksalar.

geçtiğimiz seçimlerde ince %30 oyu kendisi almadı chp seçmeninin oyu tamamen ince kendi başına %2-3 den öteye gidemez.

akpli biri hiç bir zaman chp e inceye vs oy vermez. mhp e verir hüda par a verir yine chp e vermez.

burada önemli olan seçime katılımın sayısı önemli istanbul seçimi buna çok güzel bir örnektir 15bin fark 800bin oldu. her oy önemli.

mesela beyaz kırmızı ve mavi sepet olsun

beyaz sepette 50 kırmızı sepette 50 yumurta olsun

kırmızı sepetteki 3 yumurtayı mavi sepete koydun

beyaz sepet 50

kırmızı sepet 47

mavi sepet 3

daha nasıl anlatabilirim çünkü osman a anlatır gibi anlattım.

saçma sapan heveslere kapılmayın kafanızı kullanın her oy önemli kaybedilecek 1 oy bile yok.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Algici akboylar hemen baslamis mesailerine
    Yukardan emir gelince tabi

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.