< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wol4onak -- 17 Nisan 2019; 23:43:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wol4onak -- 17 Nisan 2019; 23:43:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Feto sevinmesin diye oyumu akp ye verdim pkk sevinmesin diye akp ye verdim dış mihraklar sevinmesin diye akpye verdim ama hep akp sevindi ben üzüldüm şimdi ben sevinicem gerisini aq.
|
Feto dediğiniz sey mi hani ne istedilerse verdik dediğiniz terör grubu mu?
Başı da muhterem hoca efendimiz dedigibiz terörist başi. Bunu demediklerini iddia eden fetocudur... |
Kaynak oturma yerleri mi?
Yani sevindiklerini nasıl anlıyorsunuz? Kandil'e ve Pensilvanya'ya gidip baktınız mı? Bu nasıl bir haberciliktir? Kaynak yok delil yok, sadece yorum var. Bu habercilik olmuyor ki. Hatta bu haber bile değil. |
Onların seviniyor olması ne değiştiriyor veya neyi ispatlıyor? İptal mi edilsin, görevden mi alınsın adam?
|
böyleleri birde profilinde Türk bayrağı kullanmıyor mu? beni iyice güldürüyorlar. maaşın kaçpara sayın troll kardeş, günde 1 simit ve 1 çaya yetiyor mu?
![]() |
Nikine bakınca bile fetonun sümüklü mendillerini yediğiniz yılları görüyorum. 40 yıl 40 tas su dökünsenizde içindeki fetullah pisliği gitmez sizden.
|
Haber yalan olabilir. a haber ile de ilgilenmiyorum. Ama twitter adresin varsa girbi fetö, pkk, hdp hesaplarına bak. Sanki savaş kazanmış gibiler.
|
Kaynak bu mu yani?
Vay arkadaş bu nasıl haberciliktir, bu nasıl bir ispattır. Velev ki seviniyor olsunlar. Terörist yanlışa yanlış dediği için benim doğru mu demem gerekiyor? Bir de şu açıdan bakın isterseniz, elin teröristi bile yaptığınız yanlışlara tahammül edememiş, gözünden kaçamamış; ama siz onlar kadar bile olamamışsınız. |
O zaman bu seçimler filan hep feto ve pkk ya çanak tutuyor zira akp kaybederse onlar sevinecek yapmayalım seçim filan degilmi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 18 Nisan 2019; 1:24:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|