Şimdi Ara

AKP'liler gelin şuna bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İl Seçim Kurulu'nun skandal mazbata kararına sevinen PKK ve FETÖ oldu
    https://m.ahaber.com.tr/gundem/2019/04/17/il-secim-kurulunun-skandal-mazbata-kararina-sevinen-pkk-ve-feto-oldu

AKP'liler gelin şuna bakın

Arkadaş siz bunları takip ederek nasıl objektif olduğunu düşünüyorsunuz? Hadi objektif olmadığını biliyorsanız, vicdanınıza gururunuza nasıl yediriyorsunuz? Yahu bu nasıl taraf tutmaktır adamlar itiraz etti, 20 gün olmayacak şekilde sandıklar sayıldı, tüm medya gücü, akpli çalışan kadrolara rağmen sonuçlar açıklandı ve hala "il seçim kurulundan skandal mazbata kararı..." diyerek kışkırtan fanatikliğin, hukuksuzluğun, provakatörlüğün ve uydurma yalan haberlerin dibine vuran bu AKP medyasını nasıl sindiriyorsunuz? Bence kendinize gelin, Türkiye hiç bu kadar yozlaşmamıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wol4onak -- 17 Nisan 2019; 23:43:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaynak bu mu yani?
    Vay arkadaş bu nasıl haberciliktir, bu nasıl bir ispattır.
    Velev ki seviniyor olsunlar. Terörist yanlışa yanlış dediği için benim doğru mu demem gerekiyor?

Bir de şu açıdan bakın isterseniz, elin teröristi bile yaptığınız yanlışlara tahammül edememiş, gözünden kaçamamış; ama siz onlar kadar bile olamamışsınız.
  • Lağım koktu

• a haber ve akit tv yi tek geçerim.Türkiye'nin en iyi sitkom kanalları.Bira ve fıstığını al izle.
  • Haber yalan olabilir. a haber ile de ilgilenmiyorum. Ama twitter adresin varsa girbi fetö, pkk, hdp hesaplarına bak. Sanki savaş kazanmış gibiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

Bu mesaj silindi.
    Kaynak oturma yerleri mi?
    Yani sevindiklerini nasıl anlıyorsunuz?
    Kandil'e ve Pensilvanya'ya gidip baktınız mı?
    Bu nasıl bir haberciliktir?
    Kaynak yok delil yok, sadece yorum var. Bu habercilik olmuyor ki. Hatta bu haber bile değil.

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    üstteki arkadaş cevabı vermiş fetöcü pkklı hesaplara gir nasıl seviniyorlar kendi gözlerinle gör
  • quote:

üstteki arkadaş cevabı vermiş fetöcü pkklı hesaplara gir nasıl seviniyorlar kendi gözlerinle gör
    Kaynak bu mu yani?
    Vay arkadaş bu nasıl haberciliktir, bu nasıl bir ispattır.
    Velev ki seviniyor olsunlar. Terörist yanlışa yanlış dediği için benim doğru mu demem gerekiyor?

Bir de şu açıdan bakın isterseniz, elin teröristi bile yaptığınız yanlışlara tahammül edememiş, gözünden kaçamamış; ama siz onlar kadar bile olamamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 18 Nisan 2019; 1:24:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Feto sevinmesin diye oyumu akp ye verdim pkk sevinmesin diye akp ye verdim dış mihraklar sevinmesin diye akpye verdim ama hep akp sevindi ben üzüldüm şimdi ben sevinicem gerisini aq.

• quote:

Onların seviniyor olması ne değiştiriyor veya neyi ispatlıyor? İptal mi edilsin, görevden mi alınsın adam?

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Feto dediğiniz sey mi hani ne istedilerse verdik dediğiniz terör grubu mu?

Başı da muhterem hoca efendimiz dedigibiz terörist başi. Bunu demediklerini iddia eden fetocudur...

• Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    böyleleri birde profilinde Türk bayrağı kullanmıyor mu? beni iyice güldürüyorlar. maaşın kaçpara sayın troll kardeş, günde 1 simit ve 1 çaya yetiyor mu?
  • Kaynak A.A. (Anadolu Ajansı yanlış anlaşılma olmasın)
    Nikine bakınca bile fetonun sümüklü mendillerini yediğiniz yılları görüyorum. 40 yıl 40 tas su dökünsenizde içindeki fetullah pisliği gitmez sizden.
  • kaynak ahaber fox tv halk tv aa olabilir veya olmayabilir.

sevinenin fetö ve pkk olduğu gerçeğini değiştirmez.

cemaatlar mutluluktan uçuyor bunuda ben söylüyüm.

kazandıklarınız yanında kaybettiklerinizide unutmayın.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    kafanı kiraya vermişsin..
  • O zaman bu seçimler filan hep feto ve pkk ya çanak tutuyor zira akp kaybederse onlar sevinecek yapmayalım seçim filan degilmi

Ülkenin gelecegini terör gruplarının sevinip üzülmesine göre şekillendirelim ozaman mesela seçimleri kaldıralım akp yüzyıllarca iktidarda kalsın olurmu böylece sevinemezler öyle olsa süper olur degilmi nasıl bir kafa yapınız var anlamıyorum feto pkk üzerinden algı yaratıp oy devşirme devri bitti artık siz kendinize düşman yarattınız ve bizim başımıza bela ettiniz anladınmı sizide istemiyoruz düşmanlarınızıda bu ülkeyi rahat bırakın.

• İstanbul İl Seçim Kurulu'nun verdiği son karar hukuk çevrelerinde ve kamuoyunda büyük tepkiyle karşılandı..

Zamanında FETÖ'nün TV kanalları da böyle haber yapıyordu. Kendi düşüncelerini genele yaymak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.