AKP İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hiç Mercedes araba kullanmadım” dedi. Fakat Kan’ın Instagram üzerinden Mercedes bir araç kullanırken paylaştığı video ortaya çıktı. AKP İstanbul milletvekili Ravza Kavakcı Kan, daha önce yaptığı bir paylaşımı unutup yalan söyleyince fena yakalandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın bir kullanıcının tweetini alıntılayarak “Babam Giyimkent’teki restaurantı devredince dobloyu sattık, şu an yok.” yazması üzerine Kavakcı Kan, konuya dahil olmak istedi. Bu tweeti alıntılayarak “Eski kasa 1988-1990 model Broadway’den güzeli yok benim için…” yazan Kavakcı Kan’a takipçilerinden biri “Öyle olduğu için mi Mercedes’e biniyorsunuz?” diye sordu. Bunun üzerine Ravza Kavakcı Kan, hiç Mercedes araba kullanmadığını söyledi. Ancak daha önce Instagram hesabında Mercedes kullanırken bir videosunu paylaştığını unutan Kavakcı Kan’ın yalanı ortaya çıktı. Yalanı ortaya çıkan Kavakcı Kan, herkesin kandilini kutlamakla yetindi. Onlarin degimi ile "fitratlarina uygun davranmislar". https://tele1.com.tr/akpli-vekilin-yalani-ortaya-cikinca-eli-ayagina-dolandi-356150// < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 28 Mart 2021; 12:40:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AKP’li vekilin yalanı ortaya çıkınca eli ayağına dolandı

-
-
Kan genetiğinde yalan hücreleri bol bol bulunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüzü de şeytana benziyor aynı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok la ne dolanacak.
Doğru sözleri var mı zaten?
Abi sadece büro çalışanının varlığını gördük bu insanlar mercedesten koleksiyon yapar.
Gerçekten asıl önemli olan Mustafa Varank normal insanlar gibi doblosu varmış?
yani özel yapım altın kaplama veya doblo filosu değil normal gördüğümüz doblo.??
-
Savunmak gibi olmasın ama görseldeki Mercedes Sprinter minibüs😀 sonuçta Mercedes 😀😀
Yav mercedes-amg'den bahsediyordur o,hemen yanlış anlıyorsunuz.
-
Doğru söyledikleri bir şey yok hala %40 oy alıyorlar. Eli ayağına dolaşmayı bırak artık utanma sıkılma da hissetmiyorlar, hayatları yalan dolan zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 28 Mart 2021; 17:17:40 > -
Varank değişik biri ya, muhtemelen doğrudur doblosu vardır. Adam İstanbul'da toplu tasimayla geziyor, ergenler gibi kitap okuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: soulstriper
Varank değişik biri ya, muhtemelen doğrudur doblosu vardır. Adam İstanbul'da toplu tasimayla geziyor, ergenler gibi kitap okuyor.yapmayın hocam ya kitapta okunurmuyumuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 28 Mart 2021; 17:25:19 > -
Hocam savunmuyorum yanlış anlamayın, bu adam Tayyip'in sırdaşı ve kasasiydi bir zamanlar. Varank, Fahrettin Altun vs en tehlikelileri akp nin. Ama cidden değişik de biri yani, araba kullanırken görmek zor
yeminle mercedes olduğunu bilmiyordum kandırdılar..müslüman müslümana bunu yapar mı falan filan..
-
akp gitse ülke kalkınır. Soydular ülkeyi. Yalan, üçkağıt, sahtekarlık, dolandırıcılık, iftira hepsi bunlarda.
-
CHP li vekillerin hepsi peygamber zaten hiç yalan söylemezler demi başlığı açan şahsiyet işiniz gücünüz algı başka bişe yok
Eee ne var bunda??? Milletvekili olup da bir tane mercedesim de olmayacaksa
-
quote:
Orijinalden alıntı: tda 1562q
CHP li vekillerin hepsi peygamber zaten hiç yalan söylemezler demi başlığı açan şahsiyet işiniz gücünüz algı başka bişe yokama sizde yalancısınız işte banane banane ühühühühüü
sen gibi makarnacılara algı işlemiyor işte ne üzülüyorsun
reyisiniz çıkıp çalındıysa ben çaldım dese reyisin bi bildiği vardır deyip gene oy atarsınız
-
1990 model broadway otomobilden bahsettiğine emin misiniz beuyler?
Kavakçı deyince benim aklıma anca USA'deki Broadway gelir.
-
lan olm haberi okumak için siteye girdim tövbe estağfurullah direk kapattım siteyi bu ne ya
-
Oha mercedes splinter sürebilen bir kadın
Diablo 4 ün kapak fotoğrafı. Düşman götüne.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kan genetiğinde yalan hücreleri bol bol bulunuyor
|
Yok la ne dolanacak.
Doğru sözleri var mı zaten? |
Yüzü de şeytana benziyor aynı.
|
Yav mercedes-amg'den bahsediyordur o,hemen yanlış anlıyorsunuz. |
Doğru söyledikleri bir şey yok hala %40 oy alıyorlar. Eli ayağına dolaşmayı bırak artık utanma sıkılma da hissetmiyorlar, hayatları yalan dolan zaten. |
akp gitse ülke kalkınır. Soydular ülkeyi. Yalan, üçkağıt, sahtekarlık, dolandırıcılık, iftira hepsi bunlarda. |
Abi sadece büro çalışanının varlığını gördük bu insanlar mercedesten koleksiyon yapar. Gerçekten asıl önemli olan Mustafa Varank normal insanlar gibi doblosu varmış? yani özel yapım altın kaplama veya doblo filosu değil normal gördüğümüz doblo.?? |
Savunmak gibi olmasın ama görseldeki Mercedes Sprinter minibüs😀 sonuçta Mercedes 😀😀
|
ama sizde yalancısınız işte banane banane ühühühühüü sen gibi makarnacılara algı işlemiyor işte ne üzülüyorsun reyisiniz çıkıp çalındıysa ben çaldım dese reyisin bi bildiği vardır deyip gene oy atarsınız |
Benzer içerikler
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- muhalif kanallar hangileri
- filistinin osmanlıya yaptıkları
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- eurofighter typhoon vs f-35
- instagram giriş yapamıyorum
- iphone zam geldi
- trendyol kime satıldı
- iphone servis yok hatası
- gemlik togg
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X