Şimdi Ara

AKP li vekil:' vatandaşlıktaki Türklük tanımını kaldıracağız'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı: Anayasayı değiştireceğiz ve vatandaşlıktaki Türklük tanımını kaldıracağız. Yoksa demokratikleşmeyi yapamayız. Vatandaşlık tanımı da değiştirilecek.  Herkes kendi etnik kökenini ifade edebilecek ve üst kimlik olarak “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım” diyecek. İşte bu, sorunu çözer.

Taraf gezetesinden Neşe Düzel’e konuşan AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, PKK açılımının anayasa değişikliğiyle sonuçlanacağını ifade etti. ‘Vatandaşlık tanımı değişecek’Bahçekapılı, “Vatandaşlık tanımı da değiştirilecek. Herkes kendi etnik kökenini ifade edebilecek ve üst kimlik olarak ”Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım “ diyecek.” Bahçekapılı, bu açıklamalarının ardından Neşe Düzel’in sorusuna “Yani Vatandaşlıktaki ” Türklük “ tanımı kalkacak öyle mi?” sorusuna“ ”Tabii. Yoksa demokratikleşmeyi yapamazsınız “ diye karşılık verdi.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/turklugu-bitirecegiz-27172h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 19 Mart 2017; 18:1:55 >

• EVET diyecek MHPlilere selam olsun (milliyetçi değil MHPli, zira EVET diyecek birine milliyetçi diyemiyorum...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 19 Mart 2017; 17:35:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elin gavuru fransız ermeni alman amerikan ispanyol ingiliz yahudi vs. gibi terimler kullanınca faşistlik ve antidemokratiklik olmuyorda bizde olunca mı sıkıntı çıkıyor? Bal gibide TÜRK vatandaşı işte. Kanırta kanırta diyeceksiniz TÜRK'üm diye. Ya seve seve ya da........
  • Evet diyecek olan Milliyetçi kardeşlerime gelsin bu haber...
    İyi günler
  • Arap milliyetçisi Bahçeli bunu beğendi

• quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

Evet diyecek olan Milliyetçi kardeşlerime gelsin bu haber...
    İyi günler

EVET diyecek biri milliyetçi olamaz ki, AKPli veya bozkurt postu giymiş ampul olabilir

• İşin kötüsü bunu alkışlayan ve yürekten isteyen milyonların olması.

1 kasım teröristle aynı kefeye konmamak için şanstı kaçtı, bunu yaşadık ve yaşıyoruz.
    Referandum ise Türklüğü kaybetmemek için son şansımız ve yaşayıp yaşamamak bizim elimizde.

Not: Bunlar kişisel görüşüm kimse katılmak zorunda değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ailemizde Kürt de var Arap da. Ama Türk oğlu Türk'üm! Ve hayır vereceğim. İstediğiniz kadar zorunuza gitsin, bu ülke yüce Türk milletinindir. Bugün siz anayasadan kaldırırsınız, yarın vatanseverler geri getirir.
  • quote:

Anayasayı değiştireceğiz ve vatandaşlıktaki Türklük tanımını kaldıracağız. Yoksa demokratikleşmeyi yapamayız.

*ıçayım öyle demokrasiye.

Herşey bitti demokratikleşme adına kulağımızın arkası kaldı.
  • Yav bunlar katıksız ya, vallahi katıksız...

• ben 15 senelik akpartili olarak inanmıyorum benim kuruluşundan buyana var olduğum prartiden biri diyemez desede dedikten sonra partide kalamaz
    böyle bişey dediyse kripto fetocudur turk düşmanı siyasetçilere ne olduğunu hdpden örnekleri var tutuklanır içeri alınır.
  • Özyurdumuzda garibiz öz vatanımızda parya..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

Ailemizde Kürt de var Arap da. Ama Türk oğlu Türk'üm! Ve hayır vereceğim. İstediğiniz kadar zorunuza gitsin, bu ülke yüce Türk milletinindir. Bugün siz anayasadan kaldırırsınız, yarın vatanseverler geri getirir.

ki,mse bişey kaldıramaz devletin adı turkiye provakatörlerin gazına gelmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

Ailemizde Kürt de var Arap da. Ama Türk oğlu Türk'üm! Ve hayır vereceğim. İstediğiniz kadar zorunuza gitsin, bu ülke yüce Türk milletinindir. Bugün siz anayasadan kaldırırsınız, yarın vatanseverler geri getirir.

ki,mse bişey kaldıramaz devletin adı turkiye provakatörlerin gazına gelmeyin

Belli oluyor kardeşim, göz var nizam var. Türk olarak doğdum, Türk olarak öleceğim. Sizin seçiminize karışamam, benim seçimim bu.
  • @lazer__ bu provakasyonun amacı nedir adı turkiye olan devletin anayasasından turkluğu kaldırmak nedir provakatörsün şikayet ettim anlıyomusun hemen gereken yerleride arayıp şikayetçi olucam sendende
  • quote:

ben 15 senelik akpartili olarak inanmıyorum benim kuruluşundan buyana var olduğum prartiden biri diyemez desede dedikten sonra partide kalamaz
    böyle bişey dediyse kripto fetocudur turk düşmanı siyasetçilere ne olduğunu hdpden örnekleri var tutuklanır içeri alınır.

Adam kendi milletvekilinin dediği şeye bile inanmıyor, Allahım siz nasıl yüzsüz bir topluluk oldunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

ben 15 senelik akpartili olarak inanmıyorum benim kuruluşundan buyana var olduğum prartiden biri diyemez desede dedikten sonra partide kalamaz

Adam kendi milletvekilinin dediği şeye bile inanmıyor, Allahım siz nasıl yüzsüz bir topluluk oldunuz

Hocam resmi gazeteye de inanma diyen secmen. Mobildeyim yoksa videosunu koyardm

• Bahçeli nööörüyon?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

derli toplu konuş uşam ben burda boş gezenin boş kalfası değilim sen beni tanımıyosun ben haydarım ben kurucusu olduğum partiyi banamı öğretiyorsun hiç bir vekil hiç bir şekilde böyle konuşamaz adı turkiye olan devletin yasasından turkü çıkartamaz provakasyona alet olmayın provakatörler cezasını çekecek yalan olduğu ortaya çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

quote:

Hocam resmi gazeteye de inanma diyen secmen. Mobildeyim yoksa videosunu koyardm

resmi gazetedemi yayınlandı buraya koy onu aynı dakka akpartiden istifa ederim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.