Şimdi Ara

AKP’li Şamil Tayyar: İktidar, Özel'in dokunulmazlığını kaldırma seçeneğini gündeme almalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1960918260876022240

AKP’li Şamil Tayyar: “Özgür Özel sabırları zorluyor gibi.

İktidar, Özel'in dokunulmazlığını kaldırma seçeneğini gündeme almalı.”

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke ilk önce senin dokunulmazlığını kaldırsa tayyar

• Başka bir isteğiniz, arzunuz var mı efendim.

Dokunulmazlık ne?
    Saçmalık,
    Niye Bütün mv lerin dokunulmazlığı kaldırılmalı ve olmamalı diye söylemiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer kimi referans almış ki?!

• İktidar dediği, %35 azınlık iktidarı. Buyursun kendi alsın, gündeme.

• Özgür Özel iyice kontrolü kaybetti ağzından çıkanı kulağı duymuyor.

Böyle devam ederse dokunulmazlığı kalkarsa şaşırmam. Her mitingte gaza gelip baş savcıya isim vererek hakaret ediyor. Yok bak Akın senin altının karışlarım sana şunu yaparım bunu ederim akıllı ol vb gibi çocukla söylemlerde bulunuyor.

İstanbul Cumhuriyet Baş Savcısına laf atmak yerine keşke İDDİALARA CEVAP verseler birazda.

• Başta iktidar olmak üzere tüm dokunulmazlıklar kaldırılmalı, özellikle Şamil Tayyar'a bol bol dokunulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Ağustos 2025; 21:1:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ortada iddianame yok ki hangi iddialara cevap verecek. Yandaş medyada sanırım şöyle duydum böyle iddia edildi gibi sözler çıkıyor galiba gazeteye mi cevap verecek ki veriliyor ama savcılık daha iddianame hazırlamadı bahçeli bile artık bitmeli diyor

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Dokunulmazlık zaten muhalefete lazım iktidardan korunmak için ama zaten çeşitli nedenlerle dokunulmazlar kaldırılabiliniyor

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

işlerine gelene bal gibide cevap nasıl veriyorsalar İTİTRAFÇI olan ve İmamoğluna çok yakın olan isimlerin iddialarınada cevap verebilirler. En basitinden şu parayı nerden buldunuz dediklerinde Altın bozdurdum diyenler altın bozdurduğu kuyumcunun adresini hatırlasa ve söylese bana yetecek bazı iddialar için. Bir insan milyonluk altın bozdurup bozdurduğu kuyumcuyu hatırlayamaması bana doğru gelmiyor. Ben 20 sene önce bozdurduğum küçükaltının kuyumcusunu bile hatırlarken.

Ama ne hilmetse o itiraflar geldimi birden Gazze hatırlanıyor veya Kanal İstanbul'u yaptırmıyacaz yok bizi bölemezsiniz ülkeyi parçalayamazsınız twitleri atılıyor AKP’li Şamil Tayyar: İktidar, Özel'in dokunulmazlığını kaldırma seçeneğini gündeme almalı. 

Not: Beklenen olmuş ve Özgür Özel'e gene yeni bir soruşturma açılmış Başsavcıya ve Adalet Bakanına hakaretten. Kutuplaşma olmasın diller yumuşasın dedikçe Adalet bakanına Biblo bakan diyen bir muhalefet var ülkede. Yarın kazara iktidar olsa diğer partilerden nasıl saygı bekleyecekler bu kafa ile çok merak ediyorum...

AKP’li Şamil Tayyar: İktidar, Özel'in dokunulmazlığını kaldırma seçeneğini gündeme almalı.
    AKP’li Şamil Tayyar: İktidar, Özel'in dokunulmazlığını kaldırma seçeneğini gündeme almalı.bbc news türkçe
    Özgür Özel'e yeni Akın Gürlek soruşturması - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/articles/cpqv05rl1jwo

• Adalet Bakanı Yılmaz Tunç çok güzel cevap vermiş Özgür Özel'in hakaretlerine ve bu anlamsız çıkışlarına...

• Ülkede muhalefetmi var varsa yoksa CHP. CHP aşağı CHP yukarı. Sağdan adam gibi bir parti çıkıp ortalığı toparlamadığı sürece bu terrane devam eder. CHP tek alernatifmiş gibi pompalandığı sürece burnumuz b.ktan çıkmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.