Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (830. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Chp, secim vaatleri olarak one surdugu nakti yardimlari nasil karsilayacak.Devlet hangi parayla odeyecek bunlari.Devlet borclanacak sonra.Ardindan bum ekonomik kriz.Secim vaadinde bulunuyorsun bari mantikli vaatlerde bulun.

yolsuzluklara ve yandaşlara giden para halka yönlendirilecek.
  • Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    kanal istanbulu yapmaya parayı bulurum diyorsun ama millete gelincemi para yok.
  • Yasasin akparti 2023 devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Chp, secim vaatleri olarak one surdugu nakti yardimlari nasil karsilayacak.Devlet hangi parayla odeyecek bunlari.Devlet borclanacak sonra.Ardindan bum ekonomik kriz.Secim vaadinde bulunuyorsun bari mantikli vaatlerde bulun.

Bunlara para bulunamiyor ama Saray'a para bulunuyor dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laboheme

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

25 sente muhtacız diyenleri duydu, imf bizi kurtar diyenleri gördü bu gözler, Türk Lirasında 6 adet 0 gördü bu gözler, ekonomi o zaman mı zirvedeydi de şimdi dibe vurdu ..?

Benzin koymayı unuttukları için devrim otomobillerini hurdacıya satan yöneticileri gördü, uçak fabrikasını kapatanları gördü bu ülke... Üretim yok diyenler, atak helikopterini görmüyorlar sanırım, yerli uçak üretim anlaşmalarını görmüyorlar... Yerli otomobil yapacak babayiğit arıyorum diye yırtınıp duran bir lider var ve karşısında montaj imparatorluğunu kaybetmek istemeyen koç gibi sanayiciler var....

Üniversiteler ilim irfan kapısıdır, iş kapısı değil... İnsan Kaynakları sitelerine girin bakın, binlerce iş ilanı var, ancak televizyon dizilerinin ve internetin manipule ettiği gençliğimiz , maalesef iş beğenmez olmuş... Herkes mezun olur olmaz genel müdür olma sevdasında....

Peşkeş, torpil, yolsuzluk maalesef millet olarak içimize işlemiş durumda... Bir çok hükumet gördüm (sağ ve sol), yeğeni banka batıranları mı ararsınız, iskigate skandalını mı, örtülü ödenekleri mi... Bu hükumet dönemin de de devam etti maalesef bu durumlar... Ancak ben hükumetleri suçlamak yerine genel anlamda kendimizi sorgulama taraftarıyım... Eminim çoğumuz elektrik faturası kuyruğundan tutun da, hastane sırasına, maç bileti kuyruğundan tutun da çocuğunuzu işe sokma derdine derman bir tanıdık aramışsınızdır... Önce kendimizi düzelterek başlamalıyız mücadeleye.

Sonuç olarak Türkiye dünden kötü değil, ayağı çukurdaydı ve söz sahibi değildi... Ayağını çukurdan çıkarmaya ve söz sahibi olmaya çalışıyor... Yapıcı muhalefetle bu gayet mümkün... Kim ne derse desin; emekliye ikramiye ve mazot yardımı gibi günü kurtarmaya yönelik bir vizyona sahip küçük düşünen ana muhalefet partisinin vaatlerine kanacağıma, 2023 hedefini koyan ve vizyonunu belli eden bir partiye oy vermeyi tercih ederim... Ülkemi çok seviyorum ve Ak Partiye oy veriyorum...

Son sözüm bu başlığı açan arkadaşa: "AKP Çok Fena Düşüyor" oldukça iddialı bir başlık. Benim acizane görüşüm, algı yaratmaya yönelik açılmış... Ancak bu tarz bir algı bu siteyi kullanan arkadaşlar arasında zor yaratılır... Zira az çok okuyup yazan insanlar var burada. Bu tür çalışmaların eğitim ve zeka seviyesinin daha düşük ortamlarda yapılması, daha verimli sonuçlar doğurur...

Zaten şuan Akepeden ne çekiyorsak 2002 öncesi iktidarlar yüzünden bir de senin gibi Türkiye yi hala 15 sene öncesiyle kıyaslayanlar yüzünden çekiyoruz.

Sen adam gibi istihdam sağlayacaksın ne demek iş beğenmiyorlar? 3 kuruşa insan yerine konmadan beni çalıştırsalar ben de çalışmam. İnsanlık onuruna saygı diye bir şey var. Sen devletsin hem istihdam sağlayacaksın hem de ihraç edebileceğin markalar üreteceksin. Verdiğin maaşın brütü ile neti arasında da uçurum olmayacak. Verdiğimiz vergileri harcarken az ileri görüşlü olacaksın. 3 koyuyorsan 5 döneceğini bilerek yatırım yapacaksın. Ekonomini düzelt yolu havaalanını öyle yap.

Artık öğrencilerin açıkta kalma korkuları yok. Her yer üniversite. 200bindn mühendis alıyor senin üniversiten. Bu adam mezun olunca nerde iş yapacak? İşsizliği 4 yıl ötelemekten başka ne işe yarıyor. Ha sen fabrikalar kurup bunlara istihdam sağlasaydın tabiki taktir ederdik üniversiteleri. Ama garibanlar okuduğu 4 yıl ile kalıyorlar. Boşa giden 4 yıl.

Alım gücü neden avrupanın en düşük 1-2 ülkesinden biri?
    Neden en pahalı benzini eti vs. Biz alıyoruz?
    Neden fahiş vergiler veriyoruz?
    Yatırımlar hep gösteriş için gidiyor. Yolsuzluğa gidiyor. Makam arabalarına gidiyor. Bakan uçaklarına gidiyor. Bunlar senin benim vergimden kesiliyor. Zoruma gidiyor yemin ederim.

Artık Türkiye yi 15 yıl öncesiyle değil günümüz ülkeleriyle kıyaslayın. Haksızlığa göz yumdukça sömürülmeye devam edeceğiz.

Son olarak; ben de chp ye vermeyeceğim oyumu. Sırf halk paraya aç diye onlar da böyle popülist vaatlerle oy telaşesindeler. Ama oyumu akepeye verip kendi topuğuma da sıkmam. Sen de Akepenin hataları olduğunu düşünüyorsan oy verme ki bişeyleri düzeltmeleri gerektiğini anlasınlar.. Madem başımızdan atamıyoruz yola sokalım de mi? Görevimiz de bu zaten milletçe.

Aslında üç aşağı beş yukarı aynı dili konuşuyoruz sizinle, ancak bazı tespitlerinizi sadece hükumete indirgemek insafsızlık olur bence... Ben ne sosyolog'um nede ekonomist. Acizane gözlemlerim, dünyanın neredeyse tamamında üretim durmuş durumda... Dünyanın yükünü şu anda Çin çekiyor. Avrupanın yükü ise Almanya üzerinde... İngiltere ise hala sömürmeye devam ediyor.. Diğer Avrupa Birliği ülkelerinde durum malesef bizden çok daha vahim.... Yunanistan'ın durumu malum, İspanya zor ayakta duruyor, Belçika resmen bölünmeyi konuşmaya başladı... Yolsuzluklar için aynı şeyi tekrarlıyorum, önce kendimizi düzelteceğiz biz düzgün olursak bozuk olanlarda düzelir... Yoksa saraydır, makam aracıdır, uçaktır bunlarda benim bozulduğum şeyler... Oyumun rengi seçim günü belli olacak büyük ihtimalle ancak hala alternatif bulabilmiş değilim...

Tabiki haklısınız Akepenin mutlaka iyi işleri de var ama artık nerde durmaları gerektiğini bilmiyorlar. Arkalarında körü körüne bağlı bir %50 var. Akepe müridi oldular resmen. Ülke yolsuzlukla çalkalandı. Tayyip kargaşadan daha güçlü çıktı. Sorgulamayı, eleştirmeyi bilmemiz lazım. Hani rekabet olunca kalite artar ya, akepeye artık rakip yok, tehdit yok, karışan yok, korkutan yok. Bu iş Akepe tekelinde gitmeye devam ederse yüzde 3 büyümeye devam ederiz.
    Kısacası TEPKİMİZİ KOYMALIYIZ. bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: IslakBanyoTerliği

quote:

25 sente muhtacız diyenleri duydu, imf bizi kurtar diyenleri gördü bu gözler, Türk Lirasında 6 adet 0 gördü bu gözler, ekonomi o zaman mı zirvedeydi de şimdi dibe vurdu ..?

Benzin koymayı unuttukları için devrim otomobillerini hurdacıya satan yöneticileri gördü, uçak fabrikasını kapatanları gördü bu ülke... Üretim yok diyenler, atak helikopterini görmüyorlar sanırım, yerli uçak üretim anlaşmalarını görmüyorlar... Yerli otomobil yapacak babayiğit arıyorum diye yırtınıp duran bir lider var ve karşısında montaj imparatorluğunu kaybetmek istemeyen koç gibi sanayiciler var....

Üniversiteler ilim irfan kapısıdır, iş kapısı değil... İnsan Kaynakları sitelerine girin bakın, binlerce iş ilanı var, ancak televizyon dizilerinin ve internetin manipule ettiği gençliğimiz , maalesef iş beğenmez olmuş... Herkes mezun olur olmaz genel müdür olma sevdasında....

Peşkeş, torpil, yolsuzluk maalesef millet olarak içimize işlemiş durumda... Bir çok hükumet gördüm (sağ ve sol), yeğeni banka batıranları mı ararsınız, iskigate skandalını mı, örtülü ödenekleri mi... Bu hükumet dönemin de de devam etti maalesef bu durumlar... Ancak ben hükumetleri suçlamak yerine genel anlamda kendimizi sorgulama taraftarıyım... Eminim çoğumuz elektrik faturası kuyruğundan tutun da, hastane sırasına, maç bileti kuyruğundan tutun da çocuğunuzu işe sokma derdine derman bir tanıdık aramışsınızdır... Önce kendimizi düzelterek başlamalıyız mücadeleye.

Sonuç olarak Türkiye dünden kötü değil, ayağı çukurdaydı ve söz sahibi değildi... Ayağını çukurdan çıkarmaya ve söz sahibi olmaya çalışıyor... Yapıcı muhalefetle bu gayet mümkün... Kim ne derse desin; emekliye ikramiye ve mazot yardımı gibi günü kurtarmaya yönelik bir vizyona sahip küçük düşünen ana muhalefet partisinin vaatlerine kanacağıma, 2023 hedefini koyan ve vizyonunu belli eden bir partiye oy vermeyi tercih ederim... Ülkemi çok seviyorum ve Ak Partiye oy veriyorum...

Son sözüm bu başlığı açan arkadaşa: "AKP Çok Fena Düşüyor" oldukça iddialı bir başlık. Benim acizane görüşüm, algı yaratmaya yönelik açılmış... Ancak bu tarz bir algı bu siteyi kullanan arkadaşlar arasında zor yaratılır... Zira az çok okuyup yazan insanlar var burada. Bu tür çalışmaların eğitim ve zeka seviyesinin daha düşük ortamlarda yapılması, daha verimli sonuçlar doğurur...

Umarım asgari ücrete muhtaç kalırsın.

Ayrıca ne üretimi ne gelişiminden bahsediyorsun? O helikopterin projesi bile AKP'den önceye dayanıyor.

@Terlik o kadar yazının üstüne sadece helikopterlerin projesi akp den öncesine dayanıyormu diyorsun.

Bende mevcut hükümetin yanlış şeyler yaptığını düşündüğüm zamanlar oluyor. Ancak sizin akpyi eleştirmenizin en büyük sebebi idelojik bir çakışmadan ötürü, Sadece bu düşünceyi hazmedemiyorsunuz. Bakın bugüne kadar Cumhurbaşkanlığı seçimide dahil bir araya gelmeye çalıştınız birçok grupla neden olmuyor acaba önce bunu düşünün arkadaşım.

Bunları bir kenara bırakalım. Makarnacı zihniyet dediniz iyide Chp de şuan balık tutmayı öğretecek politikalarla gelmiyor. Yoksula şu kadar yardım yapılacak diyor. E mevcut belediyelerinde yap insanlar görsün oy versin sana. Yani boş ses yapmanın anlamı yok değilmi.

Devlet yonetimine gecmeden muhalefete sunulan kaynaklar kısıtlıdır o kaynaklarlada belediyede zam yapamaz,akape sizi ilkokul akliyla kandırıyor,sizde o sözleri gelip burada paylaşıyorsunuz,tayip basa geçmeden önce sefilken suan dünyanın sayılı zenginleri arasındaysa iste kaynaklari kendine cevirip emdigindendir, kilicdarogluda kaynağı emekciye verecegim diyor,durum budur

• Anket aonuclarina gore chp herzaman 25 ile 27 arasi mhp akp arasi oylar degiso. Akp iktidar olur yine ama oy kaybederek yuzde45 alir gibi mhp buyuk supriz bekliom chp gene ayni kalacak

• quote:

Peki Halkbankasını soyan AKP Lİ vekiller devlette açık olmuyormuşta CHP biraz maaşları yükseltincemi açık oluyormuş ? o saray yapılırken devlette açık olmuyormuşta CHPnin seçim vaatlerimi açık yapıyormuş ?

merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 29 Nisan 2015; 19:59:55 >
  • al işte tarım ülkesi Türkiye kırmızı mercimek ithal ediyor ve bu mercimeklerin de meme ve prostat kanseri yaptığı tesbit edilmiş.

bu da mı chp zihniyyyeti ha bu da mı?
  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    yav he he.

5 yıl sonra aynı lafı edecek misin? hala büyüyeceğiz diyor

cahillik zor zanaat.
  • Seçim akşamı burdayım ve AKP kazanınca bunu koyucam:

• quote:

Orijinalden alıntı: Yukki

yav he he.

cahillik zor zanaat.

Cahil olmasalar Bu partiye coktan tekmeyi basmislardi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yukki

yav he he.

cahillik zor zanaat.

siz 12 yıldır ülke bölündü battı mavalları okudunuzda noldu? cahilmişim, hadi ordan, köşeye sıkışınca hakaret et geç, sizin gibilere kılıçdaroğlu çok bile..
  • Hani Beşiktaş bir feda yılı yaptı ya,
    Hükümet bize bu fedayı yıllardır yaptırıyor.
    Çoktan bunun karşılığını almamız gerekmiyor muydu? Bunun kaymağını kimin yediği belli ve belli ki tatlı gelmiş.

• İlk yorum - 1000 olmuş h.o

• Laboheme L kullanıcısına yanıt
    özet geçeyim. 2023'de TR diye bir yer kalmayacak.

ama akp seçilmese bile yerine geçen parti de mutlaka abd desteği alıp geçmiş bir parti olacağı için ülke yine bölünecek.

yönetim biçiminin değişip başkanlık sisteminin gelmesi ile de TR eskisinden çok da kolay yönetilen bir ülke olacak. şimdiki sistemde en azından abd ye köstek olanlar (Ecevit, Erbakan), yan çizenler (A. Menderes, Turgut Özal) veya işi yokuşa sürenler (S. Demirel) çıkıyordu arada bir hiç olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yukki -- 29 Nisan 2015; 20:13:37 >
  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    şahıs olarak '12 yıldır ülke bölündü battı mavalları okuyanlar' diye hitap ettiğin gruptan değilim ama zaten ne olduğu apaçık ortada. anlamamak için kör cahil olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Seçim akşamı burdayım ve AKP kazanınca bunu koyucam:

CHP liler ülkenin durumunu konuşuyoruz neler olucağını Türkiyenin bölünücegini zaten Herkez artık biliyor Bütün belgeler evraklar kanıtlar resmen onu gösteriyor siz AKP liler Sadece tek kelime Seçim akşamı burdayım.. AKP iktidar

Geçmiş yorumlara bakarak bilgi sahibi olabilirsin konuşma tarzlarına AKP trolleri bu konuda asla bu tarzda konuşmadı.. İşte batmak için bir sebeb bile bu .

bunları görmemek için kör olmak lazım

Sakın Yanlış anlamayın ama gerçekler acı gelicek..

2023 de TR diye bir yer kalmiyacak O zaman bizde bunu buraya yazıcaz dostum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 29 Nisan 2015; 20:21:43 >

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 29 Nisan 2015; 22:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

A.K.P'si her zaman ki gibi oyları çalmak için uğraşacak ve başaracakta ..sanılanın aksine oy oranı hiçde %40-45-50 felan olmadı
    3-5 kendini bilmez cahilleri saymazsak aldığı %20 yi geçmez gerisi hırsızlık dalavere !

Abi zaten YSK Da Adamları var Trafolara kedileri giriyor Oyları yüksek gösteriliyor.. CHP ye MHP Ye oy verenler bunları bildigi için AKP Ye vermiyor AKP Gerçekten dürüst bir parti olsaydı CHP MHP ye oy verenler AKP ye niye vermesinki ? Anca çalıyorlar.. Haklarıyla almıyorlar..

Hatta bak Enerji bakanı kendisi AKP Li bugün ne dedi biliyormusun ? Seçim günü elektrikler gidebilir Siber saldırı olabilir..

Şimdiden alt yapıyı hazırlıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.