Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (764. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yaşındayım şimdiye kadar hiç oy kullanmadım. Ama artık bunların dininden gına geldi. Sanki tek bunlar müslüman. 13 yıl önce hayat daha güzeldi. Fakir daha çok fakirleşti ülkede. Chp, MHP fark etmez sandığa gidicem sırf bunlara dur demek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengri No Tengoku

yaw he he o biraz zor. ak partinin kaybettiğini rüyanızda bile görmeniz zor ondan diyorum yane

seçim sonrası açılan tüm ak parti gidiyor başlıklarını tek tek okumak istiyorum sırf yüzünüzün ifadesini görmek için. çatlayın da patlayın

bu bi maç değil ki, bunca senedir varlar ne oldu, eğer dikilen milyondolarlık rezidanslardan daire alanlarsanız savunun, sevin.
    ama illa koca ülkeyi bi kişinin parmağına vermeye bu kadar meraklıysanız o zaman gidin asil kanlı bi hanedan soyuna verin de biz de kurtulak siz de

• AKP ye oy verecek arkadaşlar açılım hakkında ne düşünüyorsunuz? Özerk bölge oluşması sizi rahatsız etmeyecek mi?
  • AKP nin güçlü ve başarılı dış politikası(!) devam ediyor. KKTC de bize postayı koydu...

http://www.radikal.com.tr/politika/mustafa_akincdan_tayyip_erdogana_yanit-1344745
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher

CHP milletvekili gibi başlık atmışsın.

Anket koymuşuz kocaman görmedin mi?
  • koş yoksa düşersin

başlığı iyi güncelliyor adam. muhalefet bu kadar çalışmıyor. anca iftira atsınlar.
    düştüğü falan yok bence. cemaatten kaçan çok oldu, kaçanlar yine ak partiye oy verirler, düşüş falan olmaz.
  • bu anketlere inanan var mı ya. seçimlere bile hile karıştırılıyor ankete mi karıştırılmayacak
  • Çok güzel yazmışsınız zira bu Akape trolleri bu yazdıklarınızı okumazlar, oluşacak bile zerre anlayacaklarını sanmıyorum. Yine birileri gelip yendik, yenicez, kemal sgk(muhabbetin ssk olduğunu bile bilmeden) olayını yazıp at gözlükleriyle sahiplerinin söylediği şeyleri savunacaklar.

• abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    Yil 2015 asgari ücret ne kadar ? Yil 2015 binbir zorlukla aldigin arabanin mazotu nekadar?isinmak icin yaktigin dogalgaz?kullanmak icin aldığın bilgisayar?

Birakalim bence muhturalari.Geçmiş de yanlış yapan hiçbir partinin savunuculugunu yapmıyorum.Bende bu hükümete sans verenlerdendim gordum ki koca bir hayal kirikligi yasadim.Güzel şeyler yapiyorlar sandim güzel şeyler insaa ediyorlar sandim ama cok yanildim.Bize yarardan cok zarari var .Bunu ben anladım.Insallah sende anlarsin.

• Niye rahatsız etsinki ? Kendi sonlarını kendileri hazırlıyorlar.. 2023 de Lozan sınırları kalkınca görücekler ama iş işten geçicek. Kendileride bu Türkiye cumhuriyetinde yaşıyorlar.. Kendileride Vatana ihanet ediyorlar.. İnsanları yalanlarla dolanlarla kandırıyorlar Halkta inanıyor veriyor sorsalar ne yapıyorlar diye hiç birşey.. Zaman kazanmaya çalışıyorlar çünkü IŞİD IRAK'ı bölmeye çalışıyor PKK orduları kuruluyor türkiyiyede onlarla bunlarlada oyalamaya çalışıyorlar.. Şu türkiye sınırın dışındaki ülkeleri bir gözden geçirelim 1 Tane dostumuz varmı ŞU an ? hayır yok.. AKP Gelmeden önce varmıydı ? Evet Herkez türkiyenin dostuydu..

Hala göremiyor bunlar.. Millet artık parasına bakıyor.. ne diyeyim.. Sonumuz hayır olsun..

Çözüm süreci diye birşey yok Çünkü PKK Silah bırakmaz Bırakamaz onlar gücünü silahdan alıyorlar çünkü silahız hiç birşeylert zaten hiç birşeyler ama insanları bir oyalama taktigi bunlar.. Zaman kazanmaya çalışıyorlar..

AKP Artık sustu Seçim reklamları yapmıyor AKP hiç kanallardan.. sosyal medyalardan felan bağıramıyorlar artık CHP Ve MHP nin konuşmaları akp nin 324324234 katı oldu.. RTE Beyfendide sustu. AKP iyice düşüşe geçti inşallah 0 lanırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ibrahim. -- 27 Nisan 2015; 18:02:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

AKP ye oy verecek arkadaşlar açılım hakkında ne düşünüyorsunuz? Özerk bölge oluşması sizi rahatsız etmeyecek mi?

ülke bütünlüğünün bölünmzliği bunların umrunda mı ki ?? bak bunlar şimdi koskoca Rusya ve ABD ile kıyaslarlar. onlarda var bizde niye olmasın. ama bilmezler ki ABD ve Rusya toprakları Türkiye topraklarının kaç katı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Çok güzel yazmışsınız zira bu Akape trolleri bu yazdıklarınızı okumazlar, oluşacak bile zerre anlayacaklarını sanmıyorum. Yine birileri gelip yendik, yenicez, kemal sgk(muhabbetin ssk olduğunu bile bilmeden) olayını yazıp at gözlükleriyle sahiplerinin söylediği şeyleri savunacaklar.

Aynen öyle durum bundan ibaret. Bir tanesi bile yazımı alıntalıyıp argümanlara cevap verememiş işte bu haldeler :)

• 4 kişilik ailenin açlık sınırı 1350 tl yoksulluk 4500 tl asgari ucret 1000 tl devam oy vermeye

• KK diyorum gelsin paracıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe1299

Konunun maleseef Yarısı goygoy Yarısı ak trollerin kültürel ve siyasal hiç bir bilgilerinin olmamasından dolayı sadece "biz yeneceğiz biz yine yendik biz yeniyoruz" gibi futbol Tarzı muhabbetler ile kendilerini avuttukları mesajlar ile kaynamış. Hangi görüşten olursan ol karşında ki sana argümanlar sunuyorsa siyasal bir zemin de senin de karşı tez sunman gerekiyor. Bu konuda CHP kitlesi oldukça başarılı zira mevcut Hükümet'in neden devam etmemesi konusunda sağlam argümanlar sunuyorlar. Bu kısımı okurken ak tröllerin tabi kendilerini sorgulayacaklarını sanmıyorum zira biliş düzeyi buna müsade etmiyor. Bir Seçmen kitlesi düşünün önlerine ne sunulsa sorgulamadan yiyor.

Yıllarca cemaat Aşkı ile yandılar çıkarlar çatışınca bir anda paralel terör örgütü oldu AKP seçmeni Hemen yuttu bu devlet propagandasını. Hiç sorgulamadı yahu bu paraleli biz büyüttük bu kadar yıllarca koyun koyuna olduk hürmet gösterdik şimdi nasıl terör oldu diye.

Çıkan vahim derece tapeleri bir kere bile sorgulamadı bu Seçmen çünkü önlerine bir paralel diye hedef sunuldu demediler bu evde sıfırlanan paralar ne ayak haram yemek dinimiz de var mı diyen yok.

Toplumu ortadan ikiye Bölen. Bana oy verenler ve vermeyenler olarak iki paydaya ayıran bir lidere dünya lideri dediler bütünleştirici olmayan bir dünya liderini ilk defa Görmüş olduk. Öyle ki arka arkaya gelen komedi gibi 3.sınıf ülkeye yakışan yasaklar ile dünya liderimiz Dünya'ya madara oldu.

Yasaklara değinmişken yıllarca mağdur Edebiyatı yapan sokak Tarzı siyaset üslubunu benimseyen sürekli eyy hitabı ile kendini sorgulamaktan uzak Başkalarını suçlayan bir hükümet ile Yılları devirdik. Bu Seçmen kitlesi için seçim kazanmak bak yine yendik nidaları atmak dışında ülkenin geleceği imiş PKK ile pazarlık imiş hiç bir şey umrunda değildi. Hükümet ne dese Vahiy gelmiş gibi kabül eden kitleyi Kabataş yalanında da gördük :)

Yeni Türkiye den de oldukça umutluyuz tabi önce anayasa mahkemesi devletin cinsel pozisyonunu belirledi aksi türlü video ve görüntü barındıran için hapis cezası kararı çıktı zaten sosyal medyaya savaş açmış bir hükümet var sürekli Kapatılan siteler yasaklar en sonda bugün "lan" demenin suç olduğu kararını öğrenmiş olduk. Bunların yanında iç güvenlik paketi ek olarak sabah saat 5 te Cumhurbaşkanı'na Örtülü Ödenek vermeyi yasalaştıran maddenin geçmesi. Ak saray Örtülü Ödenek altın hamamlar varken utanmadan aktröller meydana çıkıp kaynak nerede diyorlar :) bu ülke de Karşı görüş olmak artık imkansız hale geldi. Bütün yasaklar toplumun marjinal diye nitelenen kesimine hitaben çıkıyor Avrupa ve dünya da her birey eşit haklara sahip iken Türkiye toplumu kapalı bütün sosyal ilişkilerine yasak konulmuş köleleştirilmiş birer robot haline getirmeye Çalışıyor sonra da utanmadan dünya liderimiz var diyoruz hangi dünya lideri kafasını vatandaşın özgürlüklerini gasp etmeye takar ? Hangi devlet sürekli milletinin yatak odasına karışmaya Çalışır ?

Bu Yüzden ki bu zamana kadar hiç CHP ye oy vermemiş ben "Yaşanacak Türkiye" sloganını çok Anlamlı bulduğum için CHP ye oy vereceğim. Evet artık yaşanabilir yasakların değil özgürlüklerin olduğu korku imparatorluğunun olmadığı bir Türkiye istiyoruz bu Yüzden gelin oy verin gitsinler yasakları zorbalıkları ve yedikleri haramlar ile.

Cevap geleceği yok ama insan bekliyor işte nerdesiniz ak tröll kardeşlerim

• Bu işte bi iş var!

CHP şimdiden başladı. Seçim şarkılarına, televizyondan reklam vermelere bayraklar asmalara fakat benim anlamadigim akp neden başlamadi? En çok para onlarda geçmiş zamanda ki seçim propagandalarina bi bakın en erken onlar başladı en çok bayrak heryerde akp bayrağıydi tüm kanallarda akp şarkıları vardı beynimize zorla kazimaya çalışıyorlardı ama suan hicbirsey yok. Iste benim anlamadigim da bu! Nden baslamadilar? Nden Arınç, Babacan, Davutoğlu hergün tv lere çıkıp devamli akp yi ovmuyorlar? Bana şimdi chp liler yok korktular bilmem ne demesinLer. Sizce de garip değil mi? Sanki iktidara gelmek istemiyorlar sanki başkaları akp nin tek başına iktidar olmamasını emretti! Neyse belki de çok uçuyorum ama ilginçtir ki akp suan baslamiyorsa ben bu işte bir pislik ararım arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

4 kişilik ailenin açlık sınırı 1350 tl yoksulluk 4500 tl asgari ucret 1000 tl devam oy vermeye

Hocam CHP araştırmış
    Misal

Asgari ücret 1800 liraya çekilecek
    Emekli maaşlerı 1500 lira olacak 2 defa fazladan ödenecek
    Her aileye 240 lira elektrik ve ısınma parası verilecek

şimdi 4 kişilk aile
    asgari ücretli olsa 1800
    240 lira fatıra yardımı eder 2240 lira
    Ayrıca 2 öğrenci var desen bunlar 400 liradan burs bağlanacak 12 sene boyunca eder
    3040 lira
    eğer ailede iki yaşlı dede nine varsa 3000 den o eder
    6040 lira

yani en fakir 6 kişilik ailenin geliri 6040 lira ediyor daha ne olsun.
    buna birde bebek yardımı evlilik yardımı kışlık yakacak yardımı ve gıda yardımını eklersen 500 lira

eder 6540 lira

şu haliyle CHP ye oy vermememk için olmak lazım

• AKP artık sessizleşti Artık heryerden nalet yağınca .. Düştüklerini görebiliyorum. Bunlar anca troll olurlar.. Hiç bir yere cevap veremiyorlar artık.. Önceden coşuyorlardı şimdi gıkları çıkmıyor tek başına iktidar olmiyacaklar ..

Tabi KEDİLER GİRMESE :D İnşallah CHP alıcak kurtulucagız bunlardan Sosyalistler bile destekliyor Artık Tam gaz geliyor.. 2 Parti artık başbakanlık koltuguna oturucak CHP VS AKP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ibrahim. -- 27 Nisan 2015; 18:08:19 >
  • Hilelerle hurdalarla yine oylari calip tek basina iktidar olur bunlar. buyuk guce ve yetkiye sahipler. Kapali kapilar arkasinda kimbilir ne dumenler donuyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

AKP ye oy verecek arkadaşlar açılım hakkında ne düşünüyorsunuz? Özerk bölge oluşması sizi rahatsız etmeyecek mi?

ülke bütünlüğünün bölünmzliği bunların umrunda mı ki ?? bak bunlar şimdi koskoca Rusya ve ABD ile kıyaslarlar. onlarda var bizde niye olmasın. ama bilmezler ki ABD ve Rusya toprakları Türkiye topraklarının kaç katı..

buada millet sayfalarca yorum yapmış ama biri de çıkıp daha düne kadar konuşulan çözüm süreci açılım v.s. den bahsetmemiş...kimi sayfalarca tayyip posteri yayınlamış kimi ölümüne AKP demiş...

Ama bilmiyorlar ki bu AKP HDP ile anlaşıp anayasayı değiştirecek başkanlığı destekleyecek ve vatanımızda özerk bölge oluşturulması anaayasada geçmesi sağlanacak...Bunu da bu millein oyu ile yapacaklar...

Daha geçen gün bir tane AKP li vekil kendi ağzıyla söyledi Türkiyede 26 tane özerk bölge düşünüyoruz diye...Bunlara böyle düşününlere nasıl oy verilir aklım almıyor...Anadoluyu parçalayacaklar bunu da bizim Türk milletinin oylarıyla yapacaklar...

• 
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.