Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (766. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VeF

Artık karşınızda pısırık Başbakanlar yok!

artık amerikaya telkin veren merkele rest çeken avrupa parlamentosunun ermeni kararını tanımayan başkanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

quote:

Ara sıra başlığa bakıyordum ama Chp yüzde 36 Akp yüzde 35'i gördükten sonra bu kadar da olmaz dedim

Ulan sallıyorsunuz destekli sallayın

Başlığı açan arkadaş algı yönetimi işine girmiş belli ki

Algı derken
    Başlığa bak altına MAK ın anketi koydum

Chp %36 Akp %35 nasıl oluyor hangi anket cidden çok merak ettim kaynak yollayabilir misin ?

ilk sayfada kaynakla beraber koydum bakabilirsin

AKP
    %49 dan 45 e düşmüş 35 e geriliyor
    CHP %24 den %25 e çıkmış %36lara tırmanıyor

rüyanda görmüş olabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ara sıra başlığa bakıyordum ama Chp yüzde 36 Akp yüzde 35'i gördükten sonra bu kadar da olmaz dedim

Algı derken

Chp %36 Akp %35 nasıl oluyor hangi anket cidden çok merak ettim kaynak yollayabilir misin ?

AKP

Bu mu kaynak ?

http://www.ensonhaber.com/mak-danismanlikin-anket-sonuclari-2015-04-27.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

Algı derken

AKP

hee vaatleri yerine getiremeden ülke batar:D

• AKP'den nefret ederim ama her secim oncesi boyle komik yuzdeler soyleniyor sonucu goruyoruz. Bir seyi abartmadan savunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maviyıldızınoğlu

Bu işte bi iş var!

CHP şimdiden başladı. Seçim şarkılarına, televizyondan reklam vermelere bayraklar asmalara fakat benim anlamadigim akp neden başlamadi? En çok para onlarda geçmiş zamanda ki seçim propagandalarina bi bakın en erken onlar başladı en çok bayrak heryerde akp bayrağıydi tüm kanallarda akp şarkıları vardı beynimize zorla kazimaya çalışıyorlardı ama suan hicbirsey yok. Iste benim anlamadigim da bu! Nden baslamadilar? Nden Arınç, Babacan, Davutoğlu hergün tv lere çıkıp devamli akp yi ovmuyorlar? Bana şimdi chp liler yok korktular bilmem ne demesinLer. Sizce de garip değil mi? Sanki iktidara gelmek istemiyorlar sanki başkaları akp nin tek başına iktidar olmamasını emretti! Neyse belki de çok uçuyorum ama ilginçtir ki akp suan baslamiyorsa ben bu işte bir pislik ararım arkadaş.

parayı biriktiyorlar elektrikleri kesecekler genelden ee tabi adamları sessiz tutmak falan epey para olsa gerek.
    GÖZ GÖRE göre oy çalınıyor halk ellemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

quote:

Orijinalden alıntı: Maviyıldızınoğlu

Bu işte bi iş var!

CHP şimdiden başladı. Seçim şarkılarına, televizyondan reklam vermelere bayraklar asmalara fakat benim anlamadigim akp neden başlamadi? En çok para onlarda geçmiş zamanda ki seçim propagandalarina bi bakın en erken onlar başladı en çok bayrak heryerde akp bayrağıydi tüm kanallarda akp şarkıları vardı beynimize zorla kazimaya çalışıyorlardı ama suan hicbirsey yok. Iste benim anlamadigim da bu! Nden baslamadilar? Nden Arınç, Babacan, Davutoğlu hergün tv lere çıkıp devamli akp yi ovmuyorlar? Bana şimdi chp liler yok korktular bilmem ne demesinLer. Sizce de garip değil mi? Sanki iktidara gelmek istemiyorlar sanki başkaları akp nin tek başına iktidar olmamasını emretti! Neyse belki de çok uçuyorum ama ilginçtir ki akp suan baslamiyorsa ben bu işte bir pislik ararım arkadaş.

parayı biriktiyorlar elektrikleri kesecekler genelden ee tabi adamları sessiz tutmak falan epey para olsa gerek.
    GÖZ GÖRE göre oy çalınıyor halk ellemiyor.

Elektriklerin kesilmesinin sebebini bile bilmiyor yok akp yaptı. olay oldu akp yaptı. ne olan olduysa okopo yopto diyorsunuz la.
    Elektriklerin kesintisinin sebepleri adana'da hidroelektrik santralinde aşırı elektrik üretimi olunca arz patlaması yaşandı ve depolama kaldırmayıp ve avrupa elektrik hatlarıyla ters akım sonucu sistemler kendilerini pert etti. (İddialara ve araştırmalara göre.)

• Arkadaşın dediği oy sayımı kesintileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

Arkadaşlar 400. sayfaya gelince hükümet düşücekemiş, yayalım hadi twitterdan, RT RT
    Ayrıca portakal gazıda kullanılmış, toma gösterici ezmiş filan işte.

aslında mesele hükümet yolsuzluk falan değil anlamadım mi hala

• Ben türkiye çapında olan kesintiyi kastetmedim. Hani kediler var ya nedense seçim günü tamda seçim sırasında oy sayımında AKP'nin kaybetmek üzere bölgelerde kediler trafolara giriyor aklım almıyor doğrusu.
  • anadolulu1 kullanıcısına yanıt
    Mesele ne hocam? Bizde aydınlansak...
  • Ben sadece dolarin dusmesini ve fakirlere destek olunmasini istiyorum bu da gosterir ki AKP yi istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Ben türkiye çapında olan kesintiyi kastetmedim. Hani kediler var ya nedense seçim günü tamda seçim sırasında oy sayımında AKP'nin kaybetmek üzere bölgelerde kediler trafolara giriyor aklım almıyor doğrusu.

Akp'liler karanlıkta görebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

quote:

Orijinalden alıntı: VeF

Artık karşınızda pısırık Başbakanlar yok!

artık amerikaya telkin veren merkele rest çeken avrupa parlamentosunun ermeni kararını tanımayan başkanlar var

Sen ermeni soykırımını gerçekten kabul ediyor musun?

• Konu başlığına baktım 30 mart seçimlerinde yapılan bir anket aklıma geldi

30 Mart'ta CHP'lilerin hayal ettiği:

AKP Çok Fena Düşüyor..

Gerçekte olan:

AKP Çok Fena Düşüyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

4 kişilik ailenin açlık sınırı 1350 tl yoksulluk 4500 tl asgari ucret 1000 tl devam oy vermeye

Hocam CHP araştırmış
    Misal

Asgari ücret 1800 liraya çekilecek
    Emekli maaşlerı 1500 lira olacak 2 defa fazladan ödenecek
    Her aileye 240 lira elektrik ve ısınma parası verilecek

şimdi 4 kişilk aile
    asgari ücretli olsa 1800
    240 lira fatıra yardımı eder 2240 lira
    Ayrıca 2 öğrenci var desen bunlar 400 liradan burs bağlanacak 12 sene boyunca eder
    3040 lira
    eğer ailede iki yaşlı dede nine varsa 3000 den o eder
    6040 lira

yani en fakir 6 kişilik ailenin geliri 6040 lira ediyor daha ne olsun.
    buna birde bebek yardımı evlilik yardımı kışlık yakacak yardımı ve gıda yardımını eklersen 500 lira

eder 6540 lira

şu haliyle CHP ye oy vermememk için olmak lazım

Çok mantıklı!

Şu anda asgari ücretin 3 katı kadar maaş alıyorum. O gün geldiğinde de o asgari maaş alan ailenin eline geçecek paranın 3 katının elime geçmesi lazım. yani kaba bi hesapla 15bin civarında maaşım olucak (Lütfen o kadar olmaz demeyin, asgari ücret alan birinden şu anda farkım olduğu gibi o zaman da olacak tabiiki)

Bu maaş mümkün, bence olabilir. Bi de şu yönden düşünelim; ben şu anda maaşımla atıyorum 3bin ekmek alabiliyorken, Allah tarafından o gün geldiğinde 15bin ekmek alabilecek miyim? Ya da beni geçin, asgari ücret alan biri 1000 ekmek alırken, bir anda 6bin ekmek alabilecek mi? Olacak şeyi ben size söyleyeyim: ekmek 1 lira iken 6 lira olucak. Evet bu paralar elimize geçecek ama devalüasyon olduğu için hiçbi anlamı kalmicak...

Bi de: Herkesin hayatına kimse karışamaz!

• Ak Parti %35'lere koşuyormuşmuşmuş

Siz bu katılıma %35 gözüyle bakın ancak

AKP Çok Fena Düşüyor..

AKP Çok Fena Düşüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: IExpectedBetterFromYou

Benim hickimseyle sorunum yok ben yalniz kalip temiz hava cekmek istiyorum cigerlerime.

forumun si de gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Konu başlığına baktım 30 mart seçimlerinde yapılan bir anket aklıma geldi

30 Mart'ta CHP'lilerin hayal ettiği:

AKP Çok Fena Düşüyor..

Gerçekte olan:

AKP Çok Fena Düşüyor..

Hiç bir anket doğrulugu ispatlanamaz malesef.. Yüksek gösteriliyor çünkü.. Bu kanıtlanamaz malesef :( .. onu yapanda AKEPECİDİR :)

kedi girmiştir belki anketleri yaparken :D

Seçim sonunda böyle bir anket örnegi koysunlar oyup yüksek gösterip koysunlar HALK hemen inanıyor.. Kandırmak zor değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ibrahim. -- 27 Nisan 2015; 18:48:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

4 kişilik ailenin açlık sınırı 1350 tl yoksulluk 4500 tl asgari ucret 1000 tl devam oy vermeye

Hocam CHP araştırmış
    Misal

Asgari ücret 1800 liraya çekilecek
    Emekli maaşlerı 1500 lira olacak 2 defa fazladan ödenecek
    Her aileye 240 lira elektrik ve ısınma parası verilecek

şimdi 4 kişilk aile
    asgari ücretli olsa 1800
    240 lira fatıra yardımı eder 2240 lira
    Ayrıca 2 öğrenci var desen bunlar 400 liradan burs bağlanacak 12 sene boyunca eder
    3040 lira
    eğer ailede iki yaşlı dede nine varsa 3000 den o eder
    6040 lira

yani en fakir 6 kişilik ailenin geliri 6040 lira ediyor daha ne olsun.
    buna birde bebek yardımı evlilik yardımı kışlık yakacak yardımı ve gıda yardımını eklersen 500 lira

eder 6540 lira

şu haliyle CHP ye oy vermememk için olmak lazım

şu anlattıkların bile chp ye vermemek için sebep... hani sallanırda bu kadar sallanmaz gerçekten... neymiş çalınan paralardan artacakmışta oradan sağlayacakmış kaynağı... kusura bakma ama bu dediklerini yaparsa hazinenin %50 si zaten bunlara gider... asgari ücreti 1800 lira yaparsan işverenler tamam mı diyecek sanıyorsun? ne yapacak çalışanların %50 sini işten çıkaracak ki o açığı kapasın. her aileye 240 lira ısınma parasını hesaplayalım. ortalama 20 milyon aile var desek

1 tl verse 20 milyon
    10 tl verse 200 milyon
    100 tl verse 2 milyar
    200 tl verse 4 milyar
    240 tl verince 5 milyar yapıyor her ay

12 ay dediğimizde 60 milyar yapıyor... peki bakanlıkların yıllık bütçesine bakar mısın?

daha o 400 leri engelli yardımını falan saymıyorum...

not: ayrıca akp zaten engellilere maaş bağlamış durumda...

neyse velhasıl kelam seninde bu rant denizinin içine girmiş birisi olduğunu düşündüğüm için yazdım bunları. yoksa bugüne kadar ne akp ne mhp ne chp ne de başka bir partiye oy vermişliğim var. genel seçimlerde hep geçersiz oy atarım ki hiçbirisine gitmesin!!!

bu yazdıklarım sakın yanlış anlaşılmasın siyasetin rant çıkarlarına tamamen karşıyım ama önümde bir gerçek var ideolojik olarak olmasa bile bu ülkeye hizmet anlamında en büyük yatırımları
    anap ve akp yaptı.

tekrar üstüne basıyorum akp nin ideolojik yaklaşımlarını asla onaylamıyorum!!!!

• 
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.