Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (765. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maviyıldızınoğlu

Bu işte bi iş var!

CHP şimdiden başladı. Seçim şarkılarına, televizyondan reklam vermelere bayraklar asmalara fakat benim anlamadigim akp neden başlamadi? En çok para onlarda geçmiş zamanda ki seçim propagandalarina bi bakın en erken onlar başladı en çok bayrak heryerde akp bayrağıydi tüm kanallarda akp şarkıları vardı beynimize zorla kazimaya çalışıyorlardı ama suan hicbirsey yok. Iste benim anlamadigim da bu! Nden baslamadilar? Nden Arınç, Babacan, Davutoğlu hergün tv lere çıkıp devamli akp yi ovmuyorlar? Bana şimdi chp liler yok korktular bilmem ne demesinLer. Sizce de garip değil mi? Sanki iktidara gelmek istemiyorlar sanki başkaları akp nin tek başına iktidar olmamasını emretti! Neyse belki de çok uçuyorum ama ilginçtir ki akp suan baslamiyorsa ben bu işte bir pislik ararım arkadaş.

Survivor da mı izlemiyorsun hocam
    Başladılar Aktrolleme reklamlarına

• Çok şükür 5g'ye cumhurbaşkanı, başbakan, bakan, milletvekili, muhtar Tayyip Bey sayesinde geçtik.

AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmudaKalkanTospa -- 27 Nisan 2015; 18:10:46 >
  • quote:

Bu işte bi iş var!

CHP şimdiden başladı. Seçim şarkılarına, televizyondan reklam vermelere bayraklar asmalara fakat benim anlamadigim akp neden başlamadi? En çok para onlarda geçmiş zamanda ki seçim propagandalarina bi bakın en erken onlar başladı en çok bayrak heryerde akp bayrağıydi tüm kanallarda akp şarkıları vardı beynimize zorla kazimaya çalışıyorlardı ama suan hicbirsey yok. Iste benim anlamadigim da bu! Nden baslamadilar? Nden Arınç, Babacan, Davutoğlu hergün tv lere çıkıp devamli akp yi ovmuyorlar? Bana şimdi chp liler yok korktular bilmem ne demesinLer. Sizce de garip değil mi? Sanki iktidara gelmek istemiyorlar sanki başkaları akp nin tek başına iktidar olmamasını emretti! Neyse belki de çok uçuyorum ama ilginçtir ki akp suan baslamiyorsa ben bu işte bir pislik ararım arkadaş.

Aha bu da en son Yeni reklam lütfen izle

• quote:

Bu işte bi iş var!

CHP Tekerlegi patlamış Tır gibi geliyor.. Çok önceden başladı seçim şarkıları reklamlara AKP çok sessiz hiç cevap felan vermiyorlar.. Sesleri çıkmıyorlar.. Bende çok merak ediyorum AKP neden susuyor diye.. İnşallah seçimdede böyle olur..

Yanlız bu kadar sessizlik hiç hayrı alamet değil.. Sessiz olandan korkucan..

• yavzi kullanıcısına yanıt
    yaşını da eğitimini de bilmem, ama eğer ticaretle uğraşıyorsan şunu bil ki o dönem fırsat varmış, kurabilmişsin. şu an insanlar evde oturuyor, kendi işini kurabilen eskiden bitonsa şimdi 1, çünkü paran hava parasına yetmez, avmlerde dükkan açamazsın, ya holdingin olacak yada arkan şu an. o dönemi yaşadığın için şanslıymışsın.

şu an da bankalar mı kapandı, faiz düşük madem bu başarısıysa o zaman niye faiz insin diye bağırıyor, madem başarısız faizi indirememiş, o zaman neden faizi indirdi diye savunuyorsunuz? hükümet onun, başkan onun, at onun hara onun, gidip ben mi düşüreceğim faizi?

siz yaşadığınız zamana, koalisyon dönemlerinde herkese şans tanınmasına yatın kalkın şükredin, bugun olsa ya atama bekleyen bi kpssci, ya mülakatta elenmiş bi mağdur, yada o pis bankalara, holdinglere sahiplerinin bi öğünde yediği yemek parasına maaşlı kölelik yapmak zorunda olanlardan olacaktınız. ha bu devirde bana atıyorlar, paslıyorlar, ben aldım bi milyondolara rezidansımı diyorsan ver, ona lafım yok.

• Güzel makara dönüyor burada sevdim takipteyim

Türkiye'nin en büyük forumlarından birinde Türkiye'nin geleceğini etkileyecek çok önemli olan bir seçim için açılmış en çok takip edilen bu konuda ki şu konuşmaları görmek gerçekten üzücü
    Konuyu geyik bölümüne taşımakta fayda var daha çok ilgi görecektir varsa tabi bilmiyorum.
  • Evet Sayın seyirciler gün geçmiyor ki Ak Parti oyları düşmesin.

Yalnız arkadaş Kartal da KK'yı bekleyenler ile birlikte fazla içmiş sanırım ki ne kafası yaşıyor ise artık.

Anlamadım CeHaPe tabanı bile KK nın iktidar olacağına ve seçim beyannamesine inanmazken bu arkadaş seçim beyannamesinin + oy getireceğini yazmış.

CeHaPe taktik değiştirdi sanırım. Önce ekşi sonra burası...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seçim sonuç tahmin yüzdeleri bana maalesef ki maalesef çok ütopik geliyor. Zira ben böylesi bi halktan o denli bir bilinç beklemiyorum. İktidar sabit kalacaktır bence.

Bu konuda Üstat çok güzel söylemiş.

http://www.antoloji.com/turk-milleti-2-siiri/
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ibrahim.

quote:

Bu işte bi iş var!

CHP Tekerlegi patlamış Tır gibi geliyor.. Çok önceden başladı seçim şarkıları reklamlara AKP çok sessiz hiç cevap felan vermiyorlar.. Sesleri çıkmıyorlar.. Bende çok merak ediyorum AKP neden susuyor diye.. İnşallah seçimdede böyle olur..

Yanlız bu kadar sessizlik hiç hayrı alamet değil.. Sessiz olandan korkucan..

hocam ne sessizi yukarıda reklamlarını koyduk baksana

2. çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: yavzi

quote:

Orijinalden alıntı: koleksiyoner

insanlar neden akp'ye oy veriyor, anlamıyorum.
    devasa rezidanslar yapılıyor, bu şehirleri mahvetse de kuleleri dikip satanlarsanız, verin
    işler alıp o milyonluk rezidanslara taşındıysanız gene verin.
    ama kalanlar neden? yahu hersey dört dörtlük olsa insan bi yeter der, herseyi çok iyi yapıyorlarsa bile etrafında koruma orduları, devlet gücü arkanda bikaç efe hareket yapmakla padisah olunmaz, asil kan ister. bu ülkeyi, özgürlüklerinizi illa bi tane adamın eline bırakacaksanız gidin bari hanedandan asil birini seçin de başınız göğe ersin.

anlayamazsın zaten yaşın tutmaz senin. anlayabilmen için en az 40 yaşında ve ticaretle uğraşman gerekir. benim en önemli sebebim istikrardır 2002 önce her ay anamız ağlardı hergün başka olaylardan sebeb zarar ederdik. bigün paşa konuşur dolar fırlar öbür gün başka bişey çıkardı ama kesinlikle sonu gelmezdi hep olumsuza giderdi hayat. hayat çok zordu anlıyağın yeğen.
    diğer tarafda faizciler vardı köşeyi dönen yeğen bunlar da din iman olmadığından faiz yerlerdi çatır çatır , ekonomiye tek kuruş katkı sağlamadan en çok bunlar kazanırdı keyifleri tıkırındaydı bunlar yaz ayını 6 ay yaşarlardı mart nisan,mayıs aylarında dünyanın tropikal bölgelerinde tatiller yapıp ,haziran temmuz ağustosdada türkiyenin güney bölgelerinde tatil yaparlardı . kışın ise İsviçre ,fransa gibi tatil bölgerinde kayak yaparlardı.
    tabi en çok ak parti düşmanı olanlar bu faizden geçinenler haliyle . faizler düştüğünden yada çok karlı olmadığından mecburen istisdam yaratarak iş yaparak para kazanmaya başladılar. ama hala akılları o yatarak gezerek faizden para kazandıkları dönemdedir. anlamana yardım edebildiysem ne mutlu bana.

yaşını da eğitimini de bilmem, ama eğer ticaretle uğraşıyorsan şunu bil ki o dönem fırsat varmış, kurabilmişsin. şu an insanlar evde oturuyor, kendi işini kurabilen eskiden bitonsa şimdi 1, çünkü paran hava parasına yetmez, avmlerde dükkan açamazsın, ya holdingin olacak yada arkan şu an. o dönemi yaşadığın için şanslıymışsın.

şu an da bankalar mı kapandı, faiz düşük madem bu başarısıysa o zaman niye faiz insin diye bağırıyor, madem başarısız faizi indirememiş, o zaman neden faizi indirdi diye savunuyorsunuz? hükümet onun, başkan onun, at onun hara onun, gidip ben mi düşüreceğim faizi?

siz yaşadığınız zamana, koalisyon dönemlerinde herkese şans tanınmasına yatın kalkın şükredin, bugun olsa ya atama bekleyen bi kpssci, ya mülakatta elenmiş bi mağdur, yada o pis bankalara, holdinglere sahiplerinin bi öğünde yediği yemek parasına maaşlı kölelik yapmak zorunda olanlardan olacaktınız. ha bu devirde bana atıyorlar, paslıyorlar, ben aldım bi milyondolara rezidansımı diyorsan ver, ona lafım yok.

• Ara sıra başlığa bakıyordum ama Chp yüzde 36 Akp yüzde 35'i gördükten sonra bu kadar da olmaz dedim

Ulan sallıyorsunuz destekli sallayın

Başlığı açan arkadaş algı yönetimi işine girmiş belli ki
  • Boşuna hayal kurmayın bunlar yine kazanacak seçimi.(CHP'liyim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu işte bi iş var!

belkide iktidar olmak istemiyorlar cünkü büyük balon patlamak üzere ve farklı bir parti başta olursa ve patlarsa bu balon halk artık akpkk yana olur daha 5 dönem

• AKP %35 mi?

AKP %55'in altında alırsa sevinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Ara sıra başlığa bakıyordum ama Chp yüzde 36 Akp yüzde 35'i gördükten sonra bu kadar da olmaz dedim

Algı derken
    Başlığa bak altına MAK ın anketi koydum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bysteve

Boşuna hayal kurmayın bunlar yine kazanacak seçimi.(CHP'liyim)

[simage]
     AKP Çok Fena Düşüyor..
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ibrahim. -- 27 Nisan 2015; 18:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Bu işte bi iş var!

belkide iktidar olmak istemiyorlar cünkü büyük balon patlamak üzere ve farklı bir parti başta olursa ve patlarsa bu balon halk artık akpkk yana olur daha 5 dönem

Saat başı adamların reklamı dönüyor izlemediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

quote:

Ara sıra başlığa bakıyordum ama Chp yüzde 36 Akp yüzde 35'i gördükten sonra bu kadar da olmaz dedim

Algı derken

Chp %36 Akp %35 nasıl oluyor hangi anket cidden çok merak ettim kaynak yollayabilir misin ?

• Artık karşınızda pısırık Başbakanlar yok!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

quote:

Algı derken

Chp %36 Akp %35 nasıl oluyor hangi anket cidden çok merak ettim kaynak yollayabilir misin ?

ilk sayfada kaynakla beraber koydum bakabilirsin

AKP
    %49 dan 45 e düşmüş 35 e geriliyor
    CHP %24 den %25 e çıkmış %36lara tırmanıyor

• 
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.