Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cemaatin geçen yılki seçimlerde evlerinde ' oylarınızı ikinci partiye verin ' propagandası yaptığını biliyor musun ?

CHP bin broşürlerinde cemaati savunur yazılarını hiç okudun mu ?

Hani bu ikili nefret ?

Ben pek göremedim de...

Gerçi fazla maklube yemektendir bu doğru :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Mak danışmanlık bile akp %45 alacak diyor akpnin oyu düşmüyor diyenler buna ne diyecekler acaba

Mak 45 demişse indir ordan bi 8-9 puan kalır feriye 35-40 arası
    ne dediysek o

2002 deki oy oranlarını ya yakalarlar yada yakalamazlar

benim tahminim CHP 36 lara gelirse sürpriz yapıp 1. parti bile olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Geliyor soru merak etme..

Cemaatin geçen yılki seçimlerde evlerinde ' oylarınızı ikinci partiye verin ' propagandası yaptığını biliyor musun ?

CHP bin broşürlerinde cemaati savunur yazılarını hiç okudun mu ?

Hani bu ikili nefret ?

Ben pek göremedim de...

Gerçi fazla maklube yemektendir bu doğru :))

Şimdilik yutuyoruz ama iktidara geldiğimizde partideki ve türkiyedeki tüm cemaatçileri sileceğiz
    bu ülke şeyler hocaefendiler müridler dervişler memleketi değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

Tayyip Erdoğan anayasal suç işliyor işlenmesine göz yumuyor...

Adam Cumhurbaşkanı çıkıp oy istiyor malum partiye bir ismini söylemediği kaldı neredeyse kapı kapı dolaşacak oy diye... Kaldı ki bu adam tarafsız olacağına dair namusu ve şerefi üzerine yemin etti...

İkincisi Peşmergeye topraklarımızı açıp Suriye'ye geçiş hakkını tanıması Anayasl suçtu peşmerge toprakları kullanamz Anayasada geçmektedir.Irak ordusu geçse durum farklı Peşmerge ırak devletinin askeri değil..Bunların hesabı sorulacaktır elbet...

Açılım zırvasıyla doğu anadolu ve güneydoğuda PKK artık cirit atıyor gövde gösterisi yapıyor ellerde silah apo posterleri sözde bayrakları halay çekip yol kesip kimlik soruyorlar ne jandarma var nede polis orada artık devlet yok Allah'a emanet resmen...

Zaten tayyip bir başkan olsa ilk yapacağı şey anayasayı değiştirip özerk bölgeler oluşturmak ve sözde Kürdistanı meşru hale getirmek olacaktır ondan şüphemiz yok zaten...

Son olarak Tayyip'e oy vereceğim diyenlere gülüyorum hala AKP nin başında Tayyip var sanıyorlar...Takım tutar gibi ölümüne destekliyorlar ama bu işin sonu gerçekten çok kötü hala açılımda hangi sözler verildi kimse bilmiyor herşey seçim sonrasına kaldı...AKP nin tekrar başa gelmesi göreceksiniz ki bize yaradan çok dönülmesi zor zararlara yol açacaktır...

Çok haklısın topragım ayrıca sınırda kürdistan için ordu kuruldu bile 15000 militan mevcut malum Büyük ortadoğu projesi işliyor türkiyeyi bunlar bölmeye çalışıcaklar.. Tayyip geldi sorunlar çogaldı hep şimdi okullarda sosyal bilgiler dersini felan kaldırıyor özellikle atatürk ile ilgili ilke ve inkilapları.. Atatürkü unutturmaya çalışıyorlar... RTE BOP Eşbaşkanı. Kendi ağzıyla diyarbakır merkez olucak diyor.. Yani ülke bölünücek diyor.. Kürdistan için çalışıyorlar..

BUNLARI GÖRÜPTE HALA OY VERİYORLARSA BU HALK VARYA TAM BİR...................

AKP iktidarda değilken türkiye gerçekten bir TÜRKiyeydi. Ama artık öyle değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: .ibrahim.

bir türlü kurtulamadık şunlardan. Türkiyenin elektrigini kesiyorlar.. Gidip milli egitim bakanı cevap veriyor.. Enerji bakanını slovakyada RTE ile birlikte ne işi var özellikle o gün ? . İLK defa böyle şeyler görüyoruz

Sonumuz hayır olsun.

Zaten Seçimde mutlaka türkiyenin trafolarını kediler istila edicektir.

Aynen öyle kaç senedir eze eze seçimi kazanıyoruz ama hala sizin gibilerden kurtulamadık.

Yenilen pehlivan güreşe doymaz diyeceğim ama sizlerde pehlivan tipi yok
  • Menfaatin için ülkeyi satarsın yani sıkıntı yok :))

Neyse kolay gelsin işiniz vardı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

quote:

Mak danışmanlık bile akp %45 alacak diyor akpnin oyu düşmüyor diyenler buna ne diyecekler acaba

ne dediysek o

Bunu sen anca rüyanda görürsün. Yok yok rüyanda bile göremezsin

• ika İ kullanıcısına yanıt
    ülkeyi soydugunuz yetmedi. dimi ? Seçim günü sizi öyle bir gömecegizki o sandıga.. Bir daha çıkimicaksınız.. Bizlerde çok şükür hırsız tipi yokda sizde var..

AKP haklarıyla değil AKP nin kedileri sayesinde kazanılıyor sanırım :G
  • http://www.haberefor.com/haber/ak-partili-vekilden-il-disi-aday-elestirisine-hirsiz-deseydiniz-daha-mi-iyiydi-151047.html

AK Partili vekilden il dışı aday eleştirisine: Hırsız deseydiniz daha mı iyiydi?

AKP Çok Fena Düşüyor..

Başka söze gerek var mı?

• quote:

ülkeyi soydugunuz yetmedi. dimi ? Seçim günü sizi öyle bir gömecegizki o sandıga.. Bir daha çıkimicaksınız.. Bizlerde çok şükür hırsız tipi yokda sizde var..

sende avucuna bir bak
    ve yalamaya başla...
  • bunlarda şansta var biraz halk ondan inanıyor geldiklerinde kriz vardı tam düzeltmişlerdi bunlar geldi oturdu 2011 de kriz teğet geçti dediler abdden borç alıp kurtardılar şimdi çaktırmadan ödüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Menfaatin için ülkeyi satarsın yani sıkıntı yok :))

Neyse kolay gelsin işiniz vardı :))

bişey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ika

quote:

sende avucuna bir bak
    ve yalamaya başla...

benim gibi vericek bir cevabın yok tabi anca bu şekilde cevap verirsin ne oldu zorunamı gitti ? Daha yazma buraya. Sizin gibileri adam etmek için burdayız biz.. Yoksa sendemi o ara farelerdensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ibrahim. -- 27 Nisan 2015; 17:26:38 >
  • quote:

quote:

quote:

ne dediysek o

CHP-%36
    AKP %35
    MHP %16
    HDP %10
    Milli birlk %3

aldığında suratını görmek isterdim yaz bunu kenara

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmurder36

27 yaşındayim arkadaşım ticaretle uğraşıyorum.Soracagin sorunun benimle yasimla bir ilgisi olmamali söylediklerim de ters bir durum varsa yazarsin bizde senin açından öğreniriz durumu!Buyur

İyi o zaman; ben 84 doğumluyum ve 5 Nisan kararlarını hatırlıyorum. Ha ekonomik veya sosyal terimler noktasında anlayacak yaşta değildim. Ama net hatırladığım birşey varki babamın elinde bir miktar para vardı. O zamanlar o para ile alabileceği düzgün bir araba yoktu. Evet 5 nisanda oluşan devalüasyon ile ve elindeki parayı o zaman dolara yatırmış olması ile bir anda elindeki para düşünmediği bir araba alabilecek kadar arttı ve bu sadece bir anda oldu. Tabi ülkenin halini söylemiyorum bile. Bu normalmi

Bugün o günlerdeN uzağız arkadaşım. Azçok o zamanları yaşayanlar bilir ki tekrar yazayım bugün 27 Nisan e-muhtırasının yıldönümü insanlar ogünü iyi hatırlıyor sadece 7 sene geçti üstünden yani olay sadece ekonomik değil.

Bunuda geçelim insanların alım gücü noktasında haklısınız patates ve birçok gıda pahalı, ama insanlarda aynı şekilde müsrifleşti. Herkes kredi çekiyor. Lazım olandan çok daha fazla pahalı telefonlar kullanıyor. Dolayısı ile insan yetmiyor derken birde kendine bakmalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

Tayyip Erdoğan anayasal suç işliyor işlenmesine göz yumuyor...

Adam Cumhurbaşkanı çıkıp oy istiyor malum partiye bir ismini söylemediği kaldı neredeyse kapı kapı dolaşacak oy diye... Kaldı ki bu adam tarafsız olacağına dair namusu ve şerefi üzerine yemin etti...

İkincisi Peşmergeye topraklarımızı açıp Suriye'ye geçiş hakkını tanıması Anayasl suçtu peşmerge toprakları kullanamz Anayasada geçmektedir.Irak ordusu geçse durum farklı Peşmerge ırak devletinin askeri değil..Bunların hesabı sorulacaktır elbet...

Açılım zırvasıyla doğu anadolu ve güneydoğuda PKK artık cirit atıyor gövde gösterisi yapıyor ellerde silah apo posterleri sözde bayrakları halay çekip yol kesip kimlik soruyorlar ne jandarma var nede polis orada artık devlet yok Allah'a emanet resmen...

Zaten tayyip bir başkan olsa ilk yapacağı şey anayasayı değiştirip özerk bölgeler oluşturmak ve sözde Kürdistanı meşru hale getirmek olacaktır ondan şüphemiz yok zaten...

Son olarak Tayyip'e oy vereceğim diyenlere gülüyorum hala AKP nin başında Tayyip var sanıyorlar...Takım tutar gibi ölümüne destekliyorlar ama bu işin sonu gerçekten çok kötü hala açılımda hangi sözler verildi kimse bilmiyor herşey seçim sonrasına kaldı...AKP nin tekrar başa gelmesi göreceksiniz ki bize yaradan çok dönülmesi zor zararlara yol açacaktır...

Çok haklısın topragım ayrıca sınırda kürdistan için ordu kuruldu bile 15000 militan mevcut malum Büyük ortadoğu projesi işliyor türkiyeyi bunlar bölmeye çalışıcaklar.. Tayyip geldi sorunlar çogaldı hep şimdi okullarda sosyal bilgiler dersini felan kaldırıyor özellikle atatürk ile ilgili ilke ve inkilapları.. Atatürkü unutturmaya çalışıyorlar... RTE BOP Eşbaşkanı. Kendi ağzıyla diyarbakır merkez olucak diyor.. Yani ülke bölünücek diyor.. Kürdistan için çalışıyorlar..

BUNLARI GÖRÜPTE HALA OY VERİYORLARSA BU HALK VARYA TAM BİR...................

AKP iktidarda değilken türkiye gerçekten bir TÜRKiyeydi. Ama artık öyle değil.

maalesef artık bu seçimde de %45-47 oy alıp iktidar olurlarsa ilk iş açılımda verilen sözleri yerine getirmek olacaktır.Anayasayı değiştirip uygun zemin hazırlayacaklar bu arada anayasadan Türklük ibaresi çıkartılacak ki benim kimliğimi hangi hakla anayasadan çıkartacaklar....

Bak şuan dikkat et açılımdan hiç bahsedilmiyor AKP pusuya yattı oyları alınca kürdistan diye özerk bölge kurunca kim ne diyebilecek askeriye bile kalmadı artık...

En önemlisi de Tayyip dese ki ben halktan yetkiyi aldım Kürdistan kuruluyor dese bu halk ne diyecek bir 5 sene sonra ki seçimde mi aklımız başına gelecek...o zamana kadar atı alan üsküdarı geçmiş olur zaten....

Bırakın ekonomiyi falan herşey düzelir ama söz konusu vatan Peşmergenin Türkiyeden geçmesi manidar ,Barzaninin bir anda dost olması manidar günyeydoğuda jandarmanın yol kontrollerinden çekilmesi askere operasyon yaptırtılmaması bunların hepsi manidar....

Allah sonumuzu hayır etsain...Ama gerçekten sonumuz iyi değil...

• quote:

quote:

quote:

sende avucuna bir bak
    ve yalamaya başla...

benim gibi vericek bir cevabın yok tabi anca bu şekilde cevap verirsin ne oldu zorunamı gitti ? Daha yazma buraya. Sizin gibileri adam etmek için burdayız biz.. Yoksa sendemi o ara farelerdensin

sen ilk önce adam ol ki başkalarını da adam edebilesin

zoruna gitti galiba daha yazma buraya diyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: blackmurder36

27 yaşındayim arkadaşım ticaretle uğraşıyorum.Soracagin sorunun benimle yasimla bir ilgisi olmamali söylediklerim de ters bir durum varsa yazarsin bizde senin açından öğreniriz durumu!Buyur

İyi o zaman; ben 84 doğumluyum ve 5 Nisan kararlarını hatırlıyorum. Ha ekonomik veya sosyal terimler noktasında anlayacak yaşta değildim. Ama net hatırladığım birşey varki babamın elinde bir miktar para vardı. O zamanlar o para ile alabileceği düzgün bir araba yoktu. Evet 5 nisanda oluşan devalüasyon ile ve elindeki parayı o zaman dolara yatırmış olması ile bir anda elindeki para düşünmediği bir araba alabilecek kadar arttı ve bu sadece bir anda oldu. Tabi ülkenin halini söylemiyorum bile. Bu normalmi

Bugün o günlerdeN uzağız arkadaşım. Azçok o zamanları yaşayanlar bilir ki tekrar yazayım bugün 27 Nisan e-muhtırasının yıldönümü insanlar ogünü iyi hatırlıyor sadece 7 sene geçti üstünden yani olay sadece ekonomik değil.

Bunuda geçelim insanların alım gücü noktasında haklısınız patates ve birçok gıda pahalı, ama insanlarda aynı şekilde müsrifleşti. Herkes kredi çekiyor. Lazım olandan çok daha fazla pahalı telefonlar kullanıyor. Dolayısı ile insan yetmiyor derken birde kendine bakmalı.

Hah ne güzel söylediniz.

Zenginleştiğimiz falan yok 12 senedir. İnanılmaz kolay borçlanabiliyoruz sadece.

Evim var yahu benim. Annem babam iki öğretmen 20 senede anca alabildiler. Ben krediye girdim, aldım.

Bu beni annemlerden daha zengin yapmıyor, uyanın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne dediysek o

CHP-%36
    AKP %35
    MHP %16
    HDP %10
    Milli birlk %3

aldığında suratını görmek isterdim yaz bunu kenara

bunun böyle olmadığını gördüğün zaman sana tavsiyem "avucuna bir bak ve yalamaktan başka çaren olmadığını göreceksin"

• CHP milletvekili gibi başlık atmışsın.

• 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.