Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (761. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Bakkal işleten kendini şirket sahibi sanıyor ya, triplere bak ahaha.

Bakkal işleteni neden küçümsüyorsun, sen ne yaşamında bu kadar hakir görecek laflar ediyorsun edepsiz.

Zihniyet bu çünki onlar hep aşağılar hep hakir görür . Tarihden gelen bişey bu genlerinde var bu zihniyetin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDesertRain

Amk akpye vermessem oyumu mhpye veririm sikiyim chpyi

Tamam MHPye ver kabul. Yeterki verme AKPye.
  • Akp %40 in altında alırsa kendimi banliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolulu1 kullanıcısına yanıt
    o bira kutusunun sonradan oraya yerleştirildiği çıktı be medyada..

ne kadar kör bir vicdanınız var sizin.
  • abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    27 yaşındayim arkadaşım ticaretle uğraşıyorum.Soracagin sorunun benimle yasimla bir ilgisi olmamali söylediklerim de ters bir durum varsa yazarsin bizde senin açından öğreniriz durumu!Buyur

• Tespitim geldi:

Sabahtan beri "işte bunnar böyle, tarihden beri bunnar böyle zihniyet bu" diyerek hâkir gören adamlar da hâkir görülmekten gocunuyor.

Başlığın RTE'ye tapınanları yolundan çevirmek gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum. O yüzden defalarca görsel, yazılı desteklenerek soru sorulan insanların sadece "KK ve SSK" ile "din din din din" etrafında dönen yanıtlarının ciddiye alınmasının vakit kaybı olduğunu düşünüyorum, canlar.

Arada bir iki AKP sempatizanı olsa da aklı eser gibi olan arkadaşlar var, durumu onlara izah etmek lâzım. Diğerleri kayıp zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavzi

quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

O zaman bu ekonomik programın Kemal Derviş'in eseri olduğunuda bilirsiniz. Bağımsız Merkez Bankası, dalgalı kur, bankacılık düzenleme kurumu, kredibilite puanlaması...

Hiç güleceğim yoktu . Kemal derviş 6 ay bakanlık yapdı 12 senedir ekmeğinimi yiyoruz diyosun şimdi sen. sizin chp ye neden oy atabildiğinizi anlayabiliyorum .
    Şimdi işe eleman alacaksın dimi adama cv sorarlar neler yapdın diye , oy vermekde bir çeşit işe eleman almakdır kemal kılıçtaroğluna soruyorum neyapdın bugüne kadar ? SSK ya genel müdür oldum ,hiç borçsuz olarak devraldım kurumu ve tarihi borç batağıyla devrettim hatta bir ara maaş ödeyemiyordum tansu hanım sağolsun maaşlar için ek bütçe ayarlayıp 600 milyar yolladı maaşlar için yolladılar bana o parayı ama ben bunu mütayitlere ödedim . neden böyle bir şey yapdınız sayın kılıçtar ? şimdi efendim mütayite parasını ödemezsek aradaki komisyonlarımızı alamıyacakdıkki. tabiki mütayite ödicem. halk beklesin ilerde telafi ederim nasılsa . çok karanlık dönemlerdi çook. allah bu zihniyetten korusun bizleri.
    Peki bukadar başarısızsan nasıl oluyor chp gibi bir partinin başına senin gibi başarısız bir insanı seçtilerki?
    sebeb çok açık efendim beni buraya getirenler için en kullanışlı insan benim tüm iplerim pensilvanyada yoksa neden beni seçsinlerki.

O komisyonlarla clio mu almış

• Kendisine 1 trilyon liraya Mercedes marka makam aracı aldıran Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in lojmanına da ultra lüks bir tadilat yaptırdığı ortaya çıktı.........

AKP Çok Fena Düşüyor..
  • GUL HAGGI CEHAPE CAMİLERİ AHIR YABDI DİN İMAN DİNİMİZ ELDEN FIŞGIRDI GİDDİ ALLAHUAKBAR İMAN DİN İMAN GUL HAGGI

"2015'in ilk 4 ayında 20bin AKP'li sınavsız atandı"

işte sınavsız devlete alınan 20 bin akp'linin dağılımı:

- aile bakanlığı: 16 ocak’ta 20 açıktan atama, 21 nisan’da 275 ilave açıktan atama
    - başbakanlık: 16 ocak’ta 20 açıktan atama, 21 nisan’da 100 ilave açıktan atama
    - çevre ve şehircilik bakanlığı: 16 ocak’ta 20 açıktan atama, 21 nisan’da 170 ilave açıktan atama.
    - devlet su işleri genel müdürlüğü: 16 ocak’ta 10 açıktan atama, 21 nisan’da 155 ilave açıktan atama
    - dışişleri bakanlığı: 16 ocak’ta 20 açıktan atama, 21 nisan’da 180 ilave açıktan atama
    - diyanet işleri başkanlığı: 16 ocak’ta 10 açıktan atama, 21 nisan’da 350 ilave açıktan atama.
    - gençlik ve spor bakanlığı: 16 ocak’ta 20 açıktan atama, 21 nisan’da 360 ilave açıktan atama
    - gıda ve tarım bakanlığı: 16 ocak’ta 20 açıktan atama, 21 nisan’da 430 ilave açıktan atama
    - içişleri bakanlığı: 16 ocak’ta 20 açıktan atama, 21 nisan’da 150 ilave açıktan atama
    - kültür bakanlığı: 16 ocak’ta 20 açıktan atama, 21 nisan’da 130 ilave açıktan atama
    - maliye bakanlığı: 16 ocak’ta 20 açıktan atama, 21 nisan’da 330 ilave açıktan atama
    - sosyal güvenlik kurumu: 16 ocak’ta 10 açıktan atama, 21 nisan’da ilave açıktan atama
    - tapu kadastro genel müdürlüğü: 16 ocak’ta 10 açıktan atama, 21 nisan’da 300 ilave açıktan atama

Kaynak:http://gundem.millet.com.tr/devlette-parsel-parsel-kadrolasma-haberi/1266367

• Chp nın vaatleri eskı genc partının vaatlerıyle aynı. Bu vaatler sayesınde genc partı barajı gecıyordu nerdeyse
    nerdeyse.

Gunumuze gelelım chp oyları %7 gıbı bı oranda artacaktır. Ak partı %35 e kadar ıner mhp 3.sırada tamamlar. Hdp barajı gecemez seçim ertesı gun dogu karısır ardı arkası gelmez hükümet koalisyonda olsa duser yenı secıme zorlarlar ve oyle de olur.

Secım ertesı gun tahmınlerım bunlar

• Şu Ülkede vatan millet bayrak sevgisi ne kadar az yada insanlar ne kadar kör MHP varken ne gibi soru işareti olabilirki insanın aklında vatanını milletini ülkeni bayrağını seviyorsan basacaksın 3 hilale geçeceksin zihniyeti belli yaptığı belli bayrağına baksan zaten anlarsın partinin derdini Ne hırsızlığı war ne bilmem bişey fakirin fukaranın adamı devlet bahçeli adamın arabası var bi tane oda 80li yıllardan kalma birşey adam evlenmemiş bile hayatını davasına adamış siz hala ampul yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: altmisbir61

Chp nın vaatleri eskı genc partının vaatlerıyle aynı. Bu vaatler sayesınde genc partı barajı gecıyordu nerdeyse
    nerdeyse.

Gunumuze gelelım chp oyları %7 gıbı bı oranda artacaktır. Ak partı %35 e kadar ıner mhp 3.sırada tamamlar. Hdp barajı gecemez seçim ertesı gun dogu karısır ardı arkası gelmez hükümet koalisyonda olsa duser yenı secıme zorlarlar ve oyle de olur.

aynen %7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

odtu bahar senligi iptali

adim adim arabistana ceviriyorlar ulkeyi. bir zamanlar icki sokulmuyordu bu senliklere, o bahane ediliyordu simdi de tumden kaldiriliyor. var mi baska yasak?

ha sakarya'da da senligi basacaklarmis tipine boru dosedigimin araplari. yaparlar. ne de olsa ulkeyi bu hale getirdi birileri.

Evet gerçekten böyle bir etki var.

Hadi ekonomi kötü falan, bu durumlar geçer ama.

Kültür gerçekten tepe takla aşağıya gidiyor.

İyice Ortadoğululaştı ülke.

Kadın cinayetleri, tecavüz artışları....vs.

Tam barbar kültürlere döndü.

Terkedicem ülkeyi yakında.

Resmen avrupa kültüründen uzaklaşıp bizi osmanlı ortadoğu kültürüne götürdü bu AKP

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDesertRain

Amk akpye vermessem oyumu mhpye veririm sikiyim chpyi

helal ben CHP liyim ama sen sövebilirsin yeterki AKP ye verme emi
  • quote:

Orijinalden alıntı: altmisbir61

Chp nın vaatleri eskı genc partının vaatlerıyle aynı. Bu vaatler sayesınde genc partı barajı gecıyordu nerdeyse
    nerdeyse.

RTE'nin "iktidarın gidişini kadeh tokuşturarak kutluyorlar" açıklamasına bakarsak mantıksız değil ama AKP'nin %35'e düşmesi büyük sürpriz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Bazılarının bir kulağından girip diğerinden çıkacağını biliyorum ama...... (Çünkü orta kısım boş)

http://www.cnnturk.com/turkiye/turkiye-arastirmasi-son-iki-yilda-yolsuzluk-artti-artmaya-devam-edecek

Bu bahsettiğin şeyler akp vız gelir meyveyi soyarlarda,okşarlarda Akp son reklamını gördünmü,başörtüsü üzerinden siyaseti yönlendirmek istiyorlar umarım muhalif partiler bu oyuna düşmez.Burdan çok oy çıkarabilir akp,gene aynı taktik ama yermi yemez mi görcez,
    Yukarıdak, yazdıklarım sadece dikkat çekmekti,şuan bu foruma yakışan yazı ile bitirmek isityorum.
    karşı partiyi suçlamadan bu işi yapmanın zamanı geldi,bana göre partiyi parti yapan kişilerdir,kişi değildir.
    Bu sefer oyum CHP NEDEN Mİ?
    bana inandırıcı gelen ve öne çıkan isimler
    Selin Saye Böke
    Murat Özçelik (eski akpartili)
    Mehmet Bekaroğlu
    Faik Öztrak
    Haluk Koç
    Geçmiş tarihte örneğin akp
    Abdüllatif Şener
    Ali babacan
    Kemal Unakıtan
    Abdullah Gül
    Erkan Mumcu
    Ertuğrul Günay

• quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak

Onu bunu geçin eyy Atatürk düşmanları, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethetmesini bu kadar önemsiyorsunuz. Eğer Atatürk gibi bir lider çıkıp Kurtuluş savaşında önderlik etmeseydi ve ülke düşmanlar tarafından paylaşılsaydı İSTANBUL yabancıların eline geçmiş olacaktı. Sadece bu bile sizin Atatürk'e karşı düşmanlığınızın aslında o kadar önem verdiğiniz İstanbul karşısında ne kadar saçma olduğunu gösterir.

Eğer Atatürk olmasaydı Fatih Sultan Mehmet'in İstanbulu o gavurların elindeydi. Hadi buyrun buna da bir kulp takın da göreyim klavye şövalyeleri. İşiniz gücünüz küfür. Atatürk sizin hocalarınızın suyunu kesti diye, dinden nemalanmalarını önledi diye bas bas bağırıyorlar, size de borazanlık yaptırıyorlar. Sizi birey olarak değerli kılmaya çalışıyorlar siz hala 100-200 yıl önceki gelişmelere karşı çıkan Osmanlı mantığıyla saçmalıyorsunuz. Osmanlı da sizin gibi kafaların engellemeleri nedeni ile yıkılmıştı ama Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkamayacaksınız.

Asıl nankörler sizlersiniz. Yok malum parti gelmiş te hizmet başlamış. 50 lerde DP ilk geldiğinde de ekonomide dış borçlanma sayesinde bir rahatlama oldu 2. döneminde de borçları ödeme zorluğu ve ekonomik kriz vardı. Onu da chp yaptı değil mi. Sizin mantığınızdaki hükümetler hep tribünlere oynar, borç ile gerdeğe girip ülkeyi krize sokar, sonra gelsin chp ülkeyi düzlüğe çıkarsın tabi bu zorluklar için bir sürü sıkıntı yaşanır sonra chp tü kaka. Açın da siyasi tarihinizi okuyun. Malum parti ilk yıllarında Kemal Derviş'in politikalarını sürdürerek durumu toparladı. İşiniz gücünüz ülkeyi borca sokup yabancılara gebe bırakmak. Yarın ya paranızı ya ülkenizi diyecekler, dışarıda bu kadar borcu olupta yaptırım gücü olacak bir ülke var mı bir bakın gelişmiş ülkeler dışında. Herkes dalga geçer oldu. Sözde ermeni soykırımını herkes tanıdı, yunan bile adalara asker çıkardı artık takmıyor. Eskiden hött dedik mi yunan halkı marketlere stok yapmaya koşardı Türki savaş açacak diye. Fare olduk fare siz anca kendiniz kandırın.

atatürkü çok abarttıkları için olmasınmı ? gerçek komutanlar kanuni sultan yavuz sultan selim fatih sultan mehmet osman gazi neden bu halifeler türkiyede önem görmüyor ey türkiyede yaşayan insanlar 1258'de osmanlı devleti kurulmasaydı atatürkmü olurdu ? istanbul fetih edilmeseydi burası müslüman ülkemi olurdu neden bu halifeler ülkemizde önem görmüyor lanet olsunki tüm tarih kitaplarında bile beynimizi atatürk ile yıkıyorlar bizim gerçek halifelerimiz ve osmanlı devletimiz olmasaydı bu ülke türkiyemi olurdu atatürkün kazandığı savaş 1 osmanlı devletinin kazandığı milyonlarca savaş var nerde bunlara önem veren atatürkün kazandığı savaştan sonra lozan antlaşması imzaladı peki o anlaşmadaki maddeler neden hepsi bize söylenmiyor

Evet Osmanlı kurdu aldı ve İstanbul neredeyse İngilizlerin eline geçecekti. Fatih Sultan Mehmed Osmanlının en güçlü zamanında padişahlık yaptı. Atatürk Osmanlının en zayıf döneminde önderlik yaptı.

Osmanlıda halifelik varken acaba neden araplar, ingilizlerle bir olup Osmanlıyı arkadan vurdular. Hem müslüman hem de halifelik varken müslüman araplar Türkleri gavur dediğiniz ingilizlerle anlaşıp arkadan VURDU. Varmı izahınız. Sanki Atatürk geldi Osmanlıyı yıkıp Türkiye'yi kurdu sırf vahdettine gıcık olduğu için değil mi!

• yavzi kullanıcısına yanıt
    Kemal Derviş bakanlık öncesinde de ekonomik krizin yönetiminde beyin takımındaydı. Ayrıca tarihlere bakarsanız yaklaşık 18 ay (3 March 2001 – 10 August 2002) bakanlık yaptı.

Kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/Kemal_Dervi%C5%9F

Aşağıda 2002 Ocak ayından bir haber var, onu okursanız bugün uygulanan herşeyin 2002 Ocak ayında planlandığını görürseniz. Bugün konuştuğumuz ve bazılarını başardığımız tüm hedefler o zaman ortaya konmuştu. 2002 Kasımda AKP iktidara geldi ve program devam etti, zamanına göre isabetli bir karardı. Kemal Derviş artısıyla eksisiyle bugünkü programın fikir babalarından biridir. Yapılanlara bir yerde de saygı duymak gerekir.

Maalesef geldiğimiz noktada hedeflenen üretime ulaşamadık ve bağımsız merkez bankasından uzaklaşıyoruz.

Ocak 2002 Merkez Bankası programı

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=46042

• Birşey sorabilir miyim ??

• cidden bu akepeliler bu hale gelmek icin ne iciyorlar ne kullaniyorlar merak ediyorum....
    ben de istiyorum ondan...

hdp baraji gececek ve elveda diyecegiz...( yani mhp ile koalisyon yapmazsa ve oy verecegim hdp donmezse )
    neyse 276yi bulamasin da muhim degil...
  • 
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.