Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (755. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vaatlere göre yaşanacak Türkiye diyorsanız neden HAYDAR BAŞ'A OY VERİN demiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volyas -- 27 Nisan 2015; 11:57:56 >
  • Gecen gun komedi filmi izleyecektim .

Bu komuya girdim gerek kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fikret3968

Akp ye oy verenler şaşıyorum aklınıza hala ona buna çamur atıp yapılanları örtmeye çalışıyorsunuz yazık neyi neyle savunuyorsunuz geçmişi gelecekle ülke tarihinin en büyük yolsuzlukları talanı bu insanlar tarafından yapıldı herşey ortada hiç birinden de aklanmadınız tayyip in konuşma kaydını bile harf harf montajmışlar denildi bunada inandınız aferim size siz hala ona buna çamur atın gidin koyun gibi oy vermeye devam edin takım tutar gibi parti tutun ülkemi? aman boş ver biz baştayız zaten dersiniz geçersiniz aferim
    Tarihe hırsız olarak geçtiniz bile istediğiniz kadar oy alın o leke üzerinizden asla çıkmayacak

8 seçimdir ak partiye oy verdim yine vereceğim

Tayyip erdoğan ne çalmış nereden nereye kime kaça satmış

Not :hırsızlık veya çalma birilerinin malını o kişi veya kurumdan kimsenin haberi madaN alıp başka yerde değerlendirme satma gibi işlere denir

İftira atmak günahtır
    iftira atan insan karşısındaki o işi yapmamissa

İftirayı atan kişiye o gunah islenir ve cehennem de yanar

Cunki kul hakkına girer

AKP'ye oy verebilirsiniz ama şunları da tekrar hatırlatmak isterim.

Camii de içki içtiler...
    Kabataşta baş örtülü kızımıza saldırdılar.
    Elimizde video kayıtları var Cuma günü yayınlayacağız. Üzerinden 13256484654 Cuma geçti hala yok... ve daha niceleri.

Camiye girerken besmele ile girilir edep yahu diye bunlara denir

Bak tuborg mu tekel mi efes mi lazım
     AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

"Camide içki içilmedi" diyen imam 7 kez sürüldü ya. İnsaf edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

quote:

quote:

quote:

quote:

Akp ye oy verenler şaşıyorum aklınıza hala ona buna çamur atıp yapılanları örtmeye çalışıyorsunuz yazık neyi neyle savunuyorsunuz geçmişi gelecekle ülke tarihinin en büyük yolsuzlukları talanı bu insanlar tarafından yapıldı herşey ortada hiç birinden de aklanmadınız tayyip in konuşma kaydını bile harf harf montajmışlar denildi bunada inandınız aferim size siz hala ona buna çamur atın gidin koyun gibi oy vermeye devam edin takım tutar gibi parti tutun ülkemi? aman boş ver biz baştayız zaten dersiniz geçersiniz aferim
    Tarihe hırsız olarak geçtiniz bile istediğiniz kadar oy alın o leke üzerinizden asla çıkmayacak

Not :hırsızlık veya çalma birilerinin malını o kişi veya kurumdan kimsenin haberi madaN alıp başka yerde değerlendirme satma gibi işlere denir

İftira atmak günahtır

Cunki kul hakkına girer

Elinden iktidarın ipleri gitsin, sayfa sayfa okursunuz neler yaptığını.

Hep aynı numaralarla geliyorsunuz
    ama yemiyor millet % 47 ile patlatacagiz sandıkları

İftira atmak günahtır

Cunki kul hakkına girer

Ya tamam sandıkları patlat, dünyayı ele geçir falan, bu gereksiz özgüvenle uzaya çık, sorun yok da.

Adam hırsız, kul hakkına girmiş, iktidar elinde olduğu için açıklayabilecek bütün yargı ve emniyet mensublarını safdışı bıraktı ama "eşkiya dünyaya hükümdar olmaz", bir gün gidecek ve o zaman defterler açılacak, onu diyorum.

Sen ver nereye vereceksen oyunu, n'apayım şimdi. Gözüne RTE imzalı yolsuzluk belgesi diye bir şey bulup soksalar kafanı öteki tarafa çevireceksin, bize ne böylesi umutsuz vakâdan, nema problema.

Bir şeyi olmadan oldu demek iftira dir

Ha bir gerçek var 8 seçimdir tokat koyacağız bunları diyoruz

Bak haklı çıkıyoruz

Ben çok bekledim tek yol devrim diye biraz da sen bekle ben devrimi mi yapıyorum

Ülkeye yapılan hizmetler le

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İftira atmak günahtır

Cunki kul hakkına girer

Camii de içki içtiler...
    Elimizde video kayıtları var Cuma günü yayınlayacağız. Üzerinden 13256484654 Cuma geçti hala yok... ve daha niceleri.

Icilipte içilmedi derse
    değil sürmek arkadan roketle uzaya yillasalar yeridir iyi muş bana kalsa cudi de yer buldururdum

• quote:

Kendisine 1 trilyon liraya Mercedes marka makam aracı aldıran Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in lojmanına da ultra lüks bir tadilat yaptırdığı ortaya çıktı.

Mehmet Görmez'in kaldığı Diyanet İşleri Başkanlığı lojmanına süper lüks bir de jakuzi koydurduğu belirlendi. "Terapi masajlı jakuzi"de yorgunluk atan Başkan'ın bu ve benzeri zevklerinin astronomik bedellere mal olduğu öğrenildi.

Sayıştay raporlarına Görmez’in kullandığı jakuzili lojman için 500.000 TL’ yi aşan bir harcama yapıldığı yansıdı

BAŞKAN SARAY'A MI ÖZENDİ?

Bilkent’te bulunan Diyanet İşleri Başkanlık Konutu için 500.000 TL’ yi aşan masraflarının bir kısmının Diyanet’in organize ettiği HAC VE UMRE paralarından karşılandığı iddia edildi.

Diyanet’in HAC ve UMRE paralarını bankalarda faizde tutulduğu da alınan bilgiler arasında.

Başkanlık lojmanını saray yavrurusuna çeviren Başkan Görmez'in Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na öykünmüş olabileceği kaydedildi.

1 MİLYONLUK MERCEDES

Sözcü Gazetesi Görmez'in 1 milyon liralık makam aracının özelliklerini yazmıştı. Habere göre Görmez, Mercedes'ine ekstra özellikler istemiş. Bunların başında da arka koltuk eğlence paketi geliyor. Her türlü multimedya özellik içeren araçta Play Station'la oyun oynama özelliği bile var.

Cami cemaatinden "Camiye yardım" söylemleriyle toplanan bağışların nereler ve kimlere harcandığı bu bilgilerle netlik kazanmış oluyor.

ÖZEL HABER | KARSIGAZETE.COM.TR

temizlik imandan gelir hüloğğğğğ ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 27 Nisan 2015; 12:04:53 >

• anadolulu1 kullanıcısına yanıt
    Ben fetocu degilim nefret ederim hatta. Bir zamanlar kucak kucaga degilmiydiniz? Kameralar silinmi hic inanmiyorum. En basitinden kabatas olayinda tek kamerada oncesi ve sonrasi resmen gozukuyordu. Esini bekliyordu ve esi gelip gittiler. Ne deri kiyafetli insanlar vardi ne de uzerine iseyenler. Cami olayini ise imam bizzat kendisi soyledi, oyle bir sey yok diye. Ama siz ne yaptiniz imami surdunuz. Polisleri surdugunuz gibi.Lutfen biraz gorun bazi seyleri, eger birebir sizde nemalanmiyorsaniz olan size de oluyor. Araciniz yok mu? elalem 2 liraya mazot alirken 5 lira vermek koymuyor mu? Aldiginiz arabanin yarisi vergiye gidiyor. Aldiginiz maasin cogu vergiye gidiyor, bunlara ragmen cop vergisi, asfalt vergisi, sinemada eglence vergisi vermek koymuyor mu? Tayyip yada bir baskasi bu olanlar hic mi rahatsiz etmiyor. Bir cumhurbaskani tarafsiz olmali hangi cumhurbaskani bir parti icin oy ister? Bu zamana kadar oldu mu? Bu anayasaya aykiri degil mi???????? Cok basit sorular bunlar. Ne olur yok fetocu yok paralelci yok chpli yok gezici deme, mantikli cevap ver.

• MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ

CHP DÜNYANIN

EN İYİ PARTİSİDİR DİYEN ARTILASIN

• DAHA İYİ BİR TÜRKİYE

İÇİN HALKIN PARTİSİ CHP

CHP YE OY ATACAK ADAMLAR ARTI +

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İftira atmak günahtır

Cunki kul hakkına girer

Camii de içki içtiler...

O resimlerdekilerin bira olmadi ayrintili olarak yazildi, cizildi. Ikinci resimdekini yeni gordum acikcasi ama o da alenen montaj gozukuyor. En basit PS bilgisiyle bunu yaparsin. O kadar video kaydina , ses kaydina montaj diyen bir zihniyet mi bu iki basit fotoya gore butun insanlari suclu buluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Porthos_

quote:

Orijinalden alıntı: serhatdaki

türk lirasını kullanmayın. altın veya dolara geçin. 1 dolar 1 euro olacak. sonra dolar-euroyu geçecek. tl cebinizde erir. maymun oynatıcısı soyguncular da eriyen paralarla saltanat sürerler.

one minüt.. one dolar etmez.
    tl bitmiştir. bir daha tl oyununa gelmem.
    ben paraları dolara yatırdım çok mutluyum. doların değeri petrol-altın dahil dünyadaki kütlelerin mal ve hizmetlerin hepsine bağlıdır. dolar cinsinden ücretler-hizmetler ve satılan ürünlerin fiyatları pek değişmez. bir ara petrol fiyatları düştü dolar geriler gibi oldu. ama petrol yükselir-altın yükselir doları da yükseltir.
    bu yazdığımı kafanıza yazın. yarın gidin dolar alın. 1 dolar 3 lira olacak unutmayın.

Markette ekmeği dolarla satiyolardi zaten

markette ekmek te dolara bağlı olarak zam alıyor. çiftçinin mazotundan, tohumuna-fırının elektriğinden-kömürüne- ekemeği markete getirenin aracı ve yakıtına hepsi dolara bağlı. ülkemiz dünyanın yüzde biri etmez bir arazide yer alıyor ve ekonomisi de amerikan ekonomisinin 150 de biri. dünya ekonomisinin de 200 de biri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Porthos_

quote:

türk lirasını kullanmayın. altın veya dolara geçin. 1 dolar 1 euro olacak. sonra dolar-euroyu geçecek. tl cebinizde erir. maymun oynatıcısı soyguncular da eriyen paralarla saltanat sürerler.

one minüt.. one dolar etmez.
    tl bitmiştir. bir daha tl oyununa gelmem.
    ben paraları dolara yatırdım çok mutluyum. doların değeri petrol-altın dahil dünyadaki kütlelerin mal ve hizmetlerin hepsine bağlıdır. dolar cinsinden ücretler-hizmetler ve satılan ürünlerin fiyatları pek değişmez. bir ara petrol fiyatları düştü dolar geriler gibi oldu. ama petrol yükselir-altın yükselir doları da yükseltir.
    bu yazdığımı kafanıza yazın. yarın gidin dolar alın. 1 dolar 3 lira olacak unutmayın.

Markette ekmeği dolarla satiyolardi zaten

markette ekmek te dolara bağlı olarak zam alıyor. çiftçinin mazotundan, tohumuna-fırının elektriğinden-kömürüne- ekemeği markete getirenin aracı ve yakıtına hepsi dolara bağlı. ülkemiz dünyanın yüzde biri etmez bir arazide yer alıyor ve ekonomisi de amerikan ekonomisinin 150 de biri. dünya ekonomisinin de 200 de biri.

Arkadaslar maalesef bu kadar sig bakiyorlar. Benzine gelen zam sadece benzinde kaliyor saniyorlar. Ciftci tarlasini suyla biciyor. Firin suyla ekmek yapip, su yoluyla marketlere dagitiyor saniyorlar. O nedenle benzine zam sadece benzine. Araba alacak kadar paran varsa benzine 5 lira vereceksin diyen acurlar var.

• Çok İyi dinleyin

• Ben kendi açımdan bakıyorum. Memurum. sendika ile hükümet %3 zam ile anlaştı. Enflasyon daha yüksek. Yani verdiği zam eridi gitti.
    Pazara çıkıyorsun herşey 3-4-5 tl. Para yetmiyor.
    Bu adamlar saraylarda oturup altın varanklı koltuklarda muhabbet ediyor.
    Ülke imajı önemli tabi. Gel de azcık varoşlarda yaşa gör insanların halini.
    Dini bütün namaz kılıyor diye tertemiz insan diyemezsin kimseye (bkz: cemaat)
    Bunlara da güvenemeyiz.
    Oyunuzu verin ama ölümüne bağlı olmayın. Allah aşkına akp ye oy veren arkadaşlar bu partinin kötü yönlerini sayar mısınız?
  • Atatürkcuyum bu seçimde akpyi deviricez insanca yaşamak için refah bir toplum için adres belli

• akp nin de çok sevdiği arap kardeşlerimiz ermeni soykırımı anma töreninde hamdolsun...
     AKP Çok Fena Düşüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Çok İyi dinleyin

Dinledim, izledim, haklıymışsınız
    O kafayla bir de iktidar hayalini kuruyorlar

• ÇİFTÇİ,EMEKLİ VE/VEYA ESNAF ARKADAŞLARIN EKONOMİ YORUMLARInı merak ediyorum, bir iki birşeyler yazarlarsa bazı konularda kafa karışıklıklarını engelleyeceğini düşünüyorum.

• İnşallah düşerler arkadaşlar lütfen vermeyin oyları şunlara.. . Türkiyede o kadar insan AKP nin ne yaptıklarını gördü.. AKP %50 yi geçer ve %50 oy toplar diyen arkadaşlar.... O kadar hırsızlık yaptılar yolsuzluk yaptılar hala AKP oymu istiyor bu ne terbiyesizliktir böyle. Bu insanlar bunları görmüyormu bilemiyorum gerçi. AKP nin düşüşte oldugnunu artık herkez anlamıştır bugüne kadar ülke için hiç birşey yapmadılar.. Evet yaptılar gittiler HALKBANKASINI soydular.. O Kadar paraya saray yaptılar.. Teröre destek veren bir partiyi destekliyorsanız..Artık diyecek bir laf yok..

Zaten Seçim zamanı türkiyenin trafolarını genellikle KEDİLER Ziyaret ediyor.. Ama bu kediler nedense AKP hükümetine çalışıyor..

bu sefer o kedileri iş başındayken yakalicam :D
  • 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.