Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rasim Ozaman Kütahyalı

quote:

Orijinalden alıntı: sefa85

Bilimin ilerlemesi için tek şey laiklikse o zaman 92 yıldır neden Laik bilim adamlarımız sayesinde bir tane bile dünyayı sarsacak bilimsel buluş yapamadık?

Sağcı zihniyetler yüzünden bilim gelişmedi.
    Tek derdiniz "Allah,kitap,başörtü" üçgeni arasında geçtiği için bilimle mi uğraştı sizin seçtikleriniz.
    Şuan da bile Tubitak'a hayvanat bahçesi müdürü atıyorsunuz, siz varken bu ülkede bilim mi gelişir...

Burası müslüman bir ülke değil. Nüfusunun çoğunluğı müslüman. Bende Müslümanım Elhamdülillah. Ailem neden Akp ye oy atıyor biliyormusunuz. Başka partilere güvenemiyor. Başını açtırmasından dinimize engel olmasından korkuyorlar. Senin yaptığın yoruma bak. Chp Senin dediğine göre ozaman Allah kitap başörtü üçlüsünü kaldıracak?Ve coğunluğu müslüman olan bi ülke buna izin verecek? Zor. ha bende Akp yi sonuna kadar DESTEKLEMİYORUM. Hatta chp ye oy vermeyi düşünüyorum ama yaptığın yorum çok alakasız. sırf sen müslüman değilsin diye milletin dinine karışamazsın. Allah kitap başörtüsü üçlüsü nedir ya. sanane milletin dininden. isrer başörtü takar ister takmaz . buna sen karışamazsın. bidaha düzgün yorumlar yap bi zahmet saçma yorumlar yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Din üzerinden siyaset yapmayı sevenleri P.K filmini izlemeye davet ediyorum, eğlenceli filmdir ama kafanıza taşla güzel vurur.
    2. Ekonomik gidişat madem bu kadar iyi Türkiye 17. en büyük ekonomiden neden 19.'luğa geriledi, neden Türk Lirası en çok kaybeden 2. para birimi oldu ve %35 devalüasyona uğradı ?
    3. Madem torpil, adam kayırmacılık filan vardı, şimdi paralel denilen güruha KPSS şifreleri, balyoz tarzı davalarda sınırsız tolerans gösterildi ? Birde Neden paralelci oldular, 6-7 yıllık kankalığa ne oldu ?
    4. AKP'den kaynaklanan menfaatiniz nedir? Yani neden bu kadar koyu biçimde savunma gereği duyuyorsunuz ? Toprak taşımacılığı yapan, önüne geleni şehit yapan veya şehitlere kelle diyen, ekonomiyi GEÇİCİ KRİZ açıklamaları ile rahatlatmayı sananlar ile dolu bir grup, hani bu saray'da beyaz çay şatafat mevzularına hiç girmiyorum ? Menfaat nedir? Nasıl bir hayat değişimi yarattı sizde merak konusudur açıklayın... Millet ona göre Sizi desteklesin.

Kolay gelsin diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: exodusium

1. Din üzerinden siyaset yapmayı sevenleri P.K filmini izlemeye davet ediyorum, eğlenceli filmdir ama kafanıza taşla güzel vurur.
    2. Ekonomik gidişat madem bu kadar iyi Türkiye 17. en büyük ekonomiden neden 19.'luğa geriledi, neden Türk Lirası en çok kaybeden 2. para birimi oldu ve %35 devalüasyona uğradı ?
    3. Madem torpil, adam kayırmacılık filan vardı, şimdi paralel denilen güruha KPSS şifreleri, balyoz tarzı davalarda sınırsız tolerans gösterildi ? Birde Neden paralelci oldular, 6-7 yıllık kankalığa ne oldu ?
    4. AKP'den kaynaklanan menfaatiniz nedir? Yani neden bu kadar koyu biçimde savunma gereği duyuyorsunuz ? Toprak taşımacılığı yapan, önüne geleni şehit yapan veya şehitlere kelle diyen, ekonomiyi GEÇİCİ KRİZ açıklamaları ile rahatlatmayı sananlar ile dolu bir grup, hani bu saray'da beyaz çay şatafat mevzularına hiç girmiyorum ? Menfaat nedir? Nasıl bir hayat değişimi yarattı sizde merak konusudur açıklayın... Millet ona göre Sizi desteklesin.

Kolay gelsin diyorum.

Ekonomi iyi diyen Avrupa'ya tatile cikmayi denesin madem ulke refah icinde, hatta yurtdisinda Turk lirasi gelirleriyle birkac ay yasamaya calissinlar bakalim ne oluyor.
    Ozellikle ekonominin cok iyi oldugunu iddia eden arkadaslari Ingiltere'ye davet ediyorum.

1 Pound = 4 TL oldu. Buyrun gelin. Turkiye'de meyvenin kilosunu aldiginiz paraya burada belki tanesini alirsiniz ya da alamazsiniz.
    Ekonomi cok iyiymis :) Kazandiginiz parayi lukse harcamaya kalksaniz devlet alet, edevat, arac, gerec ne varsa baz fiyatindan bile yuksek vergi uyguluyor.

%100'un bile uzerinde vergi. Petrole vergi, arabaya vergi, elektronige vergi. Insan vergisi de degil. Ne vergisi oldugunu bir zahmet siz aciklayin.
    Sonra diyorlar Marmaray yapildi, Havaalani, Nukleer Santral vs.
    Yahu iyi de kardesim. Birak yapsinlar yahu. Ya bu milletten alinan vergi yaziktir gunahtir.

13 yillik iktidarinda fabrika acmadin be. Yabanci yatirimci borsaya geldi, gitti. Kim geldi kac tane fabrika kuruldu hangi sanayi ilerledi?
    Ben soyleyeyim Insaat endustrisi ve ona bagli tum sektorler ilerledi. Cam sektoru ilerledi malum.
    Otomotiv satislari iyi gitti, insaat iyi gitti buna bagli olarak cam endustrisi de kalkindi ornegin.
    Boyle farkli ornekler olusuyor farkli dinamiklere bagli olarak.

Ilk yillarinda iktidarda kalmayi hak etti Ak Parti ve zaten de kaldi.

Global sermaye tusa basti dedi ki bu bu bu ulkeler gelismekte olan ulkeler bunlara sermaye aksin.
    Turkiye, Brezilya, Polonya, Endonezya gibi ulkelerin hepsine birden para muslugu acildi.
    Ama musluk 13 yil sonra kapaninca nedense en kotu Turkiye etkilendi. Duble yol o bu su derken ulkenin ihracat sanayini kalkindirmayi unuttular cunku.
    Zaten ithalatcisi da ihracatcisi da kazancini tekrar ithal mallara yatirdi. E bunlar mal ihrac ederken bile ara ithalat yapiyor aksam siparis ediyor vs.
    Burasi sonucta montaj ulkesi be abi.

Sanayide de bilimde de sanatta da 1 gram yol kat edemedik. Aksine Aselsan muhendisleri oldurulup durdu ne olduysa artik.
    Sicak para ekonomisine dayali ve ticaret hacimlerinin buyumesine dayali hepimiz masallah cebini doldurdu. Buna itirazim yok.

Dedigim gibi ilk yillari ile son yillari arasinda Ak Parti tamamen baska bir kimlige ve stratejiye burundu zaten..
    Gercek yuzunu gosterdi diyelim. Faturasi da ortaya cikmaya basladi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 19 Nisan 2015; 10:31:36 >

• Şu partileri, takım gibi tutmayı bırakın yahu. Fan olmuş çoğu insan resmen. Ulan partiyi şöyle seçersin; Hergün gazete okur,haber izlersin. Kim daha iyi konuşuyorsa, kim daha mantıklı işler yapıyorsa,kim halkı daha cok düşünüyorsa onu seçersin. Ne bu fanlık. Soruyorsun niye X partisi diye. Adam diyor öyle işte, seviyorum işte, kötünün iyisi, (xxx miktar kadar gereksiz harcama yaptı adam" diye soruyorsun) olsun o yapsın paşaya helal olsun falan diyor

Çok garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 19 Nisan 2015; 10:31:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmam hatip liselerinde ;

Atatürk 'e ve onun kurduğu cumhuriyete olmadık hakaretleri ve küfürleri eden insanlar yetiştiriliyor..

Nitekim de onları burada trol olarak görüyoruz...

Hem din eğitimi al hem de küfür ve hakarette bulun...

Allah'a havale ediyorum sizleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 19 Nisan 2015; 10:47:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maviyıldızınoğlu

Ak partiye oy verecek arkadaşlarim bu kadar dini bütün , hoşgörülü maddi durumlarından memnunlarsa lütfen istanbulun 4 bir yanında neredeyse her yol ağzında hatta otoyollarda bile dilenen Suriyeli kardeslerinizi evinize alın çağrısını yapıyorum. Yazıktır, günahtır her fırsatta bol miktarda para verin çünkü bende kalmadı.

Tabi akpliler ihalelerden iyi para kaldırdı onlara dokunmaz. O kadar zenginler şu kardeşlerini nasıl da dıśarı da süründürüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: meot1

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ_ TROLL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

Orijinalden alynty: engin_er_26

akape ancak ku?beyinlileri kandyryr, abdest almadan namaz kylanlary, üç gün arapça kursuna giderek kuran ö?rendim diyenleri kandyryr, CHP nin en cahili bile sizin hocalarynyzdan daha bilgilidir bunu unutmayyn. CHP nin çobanyna sizin gibi koyunlary güt diye verseler çoban bile gütmez,
    biri kalkmy? akape zamanynda araba almy? my?, sen arabanyda al git, derlerbirileri......
    akape insanlary fakirle?tirdi haaa sizin gibi yanda? yalakalaryn bazylary ise yana?ma usulü bir ?eyler edindiler, i?sizleriniz i? buldu, kpss synavlarynda syfyr bile çekenleriniz en iyi yerlere yerle?tirildiler,

yyllarymy verdim, 57 ya?yndayym ben 80 yylynda da araba sahibiyim ?imdide araba sahibiyim, ama o yyllarda bir araba almak daha kolaydy, ?imdi ise borç dert eski bir arabayy zor aldym. patates 4,5 TL, so?an 2,5 TL, peynirin kilosu 18-20 TL, çiftçi tarlasyny sürecek traktörüne mazot alamyyor litresi 4 TL. hayvancyly?y batyrdynyz, et fiyatlary aldy ba?yny gidiyor. 40 TL kyyma et 50 TL,. utanmadan gittiniz angus getirdiniz. angus ithal edeceklerine, ülkemizde hayvancyly?y destekleselerdi., haçda milyonlarca hayvan kesiliyor hiç birisi de fakir ülkelere gitmiyor e?er gitseydi afrika halkynyn insanlarynyn kemikleri sayylmazdy.

akape küçük esnafy bitirdi, avm leri destekledi çünkü onlardan rü?vet almak daha kolaydy, hemde büyük paralar döndürdüler, sene 2006 kpss synavyndan 89 puan alan ve üniversiteyi bölüm birincisi olarak bitiren yakynym atanamady, ama 3 tane türbanly cemaatci akapeli kyz kpss synavyna sadece girip çyktylar Ankara'da en iyi hastanelere atandylar.
    akape liler Kur'an'a El basyp yemin ?art etseler yinede inanmam,
    devletin araçlary ile yüzlerce korumalar ile mezar ziyareti yap, sonra git cuma namazy kyl, o kullanylan araçlarda o araçlarda yakylan akaryakyt da, o korumalaryn maa?larynda saçy bitmedik yetimin hakky var, (halkyn adamy madem %45 ile geldi neden halktan korkuyor bakynyz tarihe, ATATÜRK'ün kaç tane korumasy vary)e?er mezar ziyareti yapacaksa kendi aracy ve bir kaç korumayla gidebilirler, cumaya gidecekse halkyn arasynda gösteri? yapmaya hiç gerek yok, sen cuma namazy kyl yüzlerce koruma da seni korumak için beklesinler, ee peki o korumalar neden cuma namazy kylmyyorlar, onlara farz de?il mi cuma namazy kylmak, ?imdi bazylarynyz diyecek ki onlar mesaideler, ee o saatte ba?kalary mesaide de?il mi ne i?i var cuma namazynda... akape sözde islam yanda?y gibi görünüp ve sözde müslümanlyk yapyyorlar, sorsan hiç birisi islam tarihini bilmezler.

daha dünkü bebeler, baba parasy yiyen bebeler kalkmy?lar ondan bundan duyduklary laflarla burada siyaset yapyyorlar. yazyklar olsun beeee

Türbanly ya da köylü olan torpilli mi.Kendini böyle gösteren cemaatçi vs.torpilini alyyor diye gariban my suçlu oluyor.Modern olmak için ille elinde iphone nun,altynda orta boy ete?inin mi olmasy gerekiyor.Sonra fikir,dü?ünce özgürlü?ü yok tabi yok.Synava türbanly girdi diye laiklik mi yykyldy,ülke mi batty ya da torpil mi aldy?Yolda bende görüyorum türbanly birini niye üzerinde do?ru düzgün giyecek bir ?eyi ya da ailesinin arabasy evi yok türbanly oldu?u için mi?

sen önce TÜRKÇE yazmayı okumayı öğren, sonra gel buraya yaz. ergen bebelere yazacak cevap yok bende.

Amca üstte bide kendi yazina bak ayni hata onda da var.Tutup burda bide ergen bebe mi diyorsun.Sana dogru duzgun bi acıklama yazdik.Verecegin cevap en fazla bu mu?

Benim ailem 40 yildir senin aldiğin kici kirik arabayi dahi alamadi.Ne zorluklar gördüm burda ergen diyip savusturuyorsun.Burda konusmasi gereken boyle kendini bi halt sanan degil garibanin kendisidir.

he de geç hocam. yaş 57 olmuş ama seviyesizin teki. kafayı cuma namazıyla bozmuş hazımsız!

tamam

ben kafayı cuma namazıyla bozmadım, ayrıca seviyesiz birisi var ise o da senin gibilerdir. sen mesajı iyi oku sonra konuş, bak orada ne yazıyor, cuma namazına devletin araçları ile korumaları ile gidenler diyor. utanmadan birde gelip seviyesizlik yapıyorsunuz, zaten sizin kanınızda var bakın, CHP den korkusuna, reisiniz bile TV ekranlarında nasıl çirkinleşiyor canavarlaşıyor, seviyesiz seviyesiz iftiralar atıyor. eee boşa dememişler, "imam osurusa, cemaat s*çar" diye,

senin ailen 40 yıldır bir araba sahibi olamadıysa, tasarruf etmeyi bilmiyordur, önce iktisatı öğreneceksin. tasarruf etmeyi bileceksin.

ne zorluklar gördün sen, 1980 yılından önce okula giderken acaba önümüzü kesip sağcımısın solcumusun diye sorarlarsa, diye korka korka okula gittin mi, kulağının dibinde silahlar patladımı, sokaklarda okulda siyaset yüzünden sopa yedin mi, bak özgürce buralarda yazıyorsun, git büyüklerine sor bakalım 1980 öncesi durum neydi.

Burda tayyip in korumaciligini yapmiyorum.Sempazitani da degilim.Dini goruslere dusuncelere bal gibi de saygisizlik yapiliyor.

• CHP'nin vaatlerini her vatandaşın oturup düşünmesi lazım.Bir şans verin ve olacakları görün.

• Bütün partiler aynı bo... laciverti . Hepsi kendi menfaatinin peşinde,Bizler de burada karşılıklı sidik yarıştıralım.Farkındaysanız Milletvekili maaşları olunca hepsi bir araya toplanıp kabul edebiliyorlar.

Bu yüzden hiçbirine güvenmediğim gibi oyumu da hiç birine vermiyorum !
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: efendy1453

Bütün partiler aynı bo... laciverti . Hepsi kendi menfaatinin peşinde,Bizler de burada karşılıklı sidik yarıştıralım.Farkındaysanız Milletvekili maaşları olunca hepsi bir araya toplanıp kabul edebiliyorlar.

Oy vermemek cozum mu hocam istedigin partiye ver ama bir birey olarak ulkenin kaderinde sizin de payiniz olsun birakip gitmek cozum degil

• quote:

Orijinalden alıntı: melih52

quote:

Orijinalden alıntı: efendy1453

Bütün partiler aynı bo... laciverti . Hepsi kendi menfaatinin peşinde,Bizler de burada karşılıklı sidik yarıştıralım.Farkındaysanız Milletvekili maaşları olunca hepsi bir araya toplanıp kabul edebiliyorlar.

Oy vermemek cozum mu hocam istedigin partiye ver ama bir birey olarak ulkenin kaderinde sizin de payiniz olsun birakip gitmek cozum degil

Benim vereceğim oy siyasi parti liderlerinin yakınlarına karşılıklı ihale,hortumcluluk,milleti kandırmayı, para yedirmeyi veyahut adam kayırmayı gerektiriyorsa ben o kısıma girmek istemiyorum.

Bana göre oy vermemek çözüm, şuan ki haliyle bile oy versem ister CHP ister MHP ister AKP hepsinin temelinde en başta saydığım olaylar mevcut.Hepsi aynı şeyi yapacak A partisi gidip yerine B gelse aynı şeyler olacak.Kısaca ben bu ülkenin siyasi parti liderlerinin vasıflı olarak işlerini yaptığına inanmıyorum.

• Seçim vaatleri açıklanıyor.
  • CHP çıkıp asgari ücretten vergi almayacağız 1500 lira yapacağız diyor ama kaynak nereden bulacaksınız diyorlar.Arınç çıkıp "israf etmesek, lüksten vazgeçseydik sizden vergi almamız bile gerekmezdi" diyor.Kaynak nereden gelecek belli değil mi? Zaten 1200 küsür asgari ücret vergiyle gasp edilmese
  • SaLiVa S kullanıcısına yanıt
    gercekten yabacimisin bilmiyorum ama turkiyeye yabanci oldugun kesin.
    yeraltina inilmiyor toplu ulasima gidilmiyor demissin ya korsun yada ard niyetlisin. cumhuritet tarihinin toplamindan daha fazla metro ve yeralti gecisleri son 13 senede yapilmistir ve hepsinede nedense siz odtululer karsi cikmissinizdir. birde tarafsiz gozle yaziyorum deme bari.

birde bu basortulu olmayani isten kovma efsanesi var. genelde hep asiri ucta dusunuen kisiler sahit oluyorlar bu tur seylere bize denk gelmiyor boyleleri nedense. hatta bir gitsen istanbuldaki en muhafazakar semtler mesela sultanbeyline bir isyerlerini dolassan maazalari yada hepsindede dar kesim kot giyende var turban takanda ben gic denk gelmiyorum kaldiki laik kesimin cogunlukta oldugu yerlerde kimse cesaret edemez boyle seylere. haaa belki bin tane isyerinden 1 tanesinde munferit olay olmustur onu yapanada en kotu sekilde azimi bozarim. fakat onceden birakin binde 1 i pekcok sirkette ve hatta devletin tum kurumlarinda tam tersi ayrimcilik resmi olarak bile yapiliyordu sizin verdiginiz ender orneklerle kiyaslanamayacak sekilde. simdi bile pek cok ozel sirkette halen turbanli eleman calistirmiyorlar. hatta basvuru bile yapamiyorlar. samimiyseniz bunlarida yazin.

birde yurtdisindaki unilerden pek haberim yok ama madem oralar daha iyi neden yurtdisinda okumuyorsunuzda gelip daha kotu olan tr de okuyorsunuz anlamis degilim zaten. daha iyisi varken bu biraz enayilik demiyimde tuhaf olmuyormu.

• akp ülkeyi daha ne kadar batıracak bimiyorum ama daha fazlası olurmu inanın bilmiyorum.neyse bu kafalara bişey anlatamazsın zaten
  • Ak parti %]50 olmasa da % 47 garanti hdp barajı aşamaz ise % 50 gibi olur

Boşa elinizi yormayın kediler trafoya girdi bile

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

Arkadaşlar çevremde AKPye oy vermiş deli gibi savunan insanlarla arkadaşlarla arada bir konuşuyoruz.
    Şu ana kadar neredeyse tamamı AKPden vazgeçmiş.
    Çoğu MHP diyor.Geriye kalanlar kararsız ama AKP değil diyorlar.
    Her geçen gün umudum bir nebze de olsa artıyor.

Bu gidişle MHP %25leri zorlar.
    AKP %40 altına bile düşebilir.

Artık 12 senenin acısını seçim gecesi çıkarmak bize düşüyor.Sanra mis gibi 4 sene oh.

Mis gibi 4 sene derken kimi kandiriyorsun akp oncesini de biliyoruz..sen hayaller kurmaya devam et akp en az 43-44 alacak

akp yuzde 3-35 hakkıyla alır gerisini kediler halleder.

9 secimdir acik ara kazaniyoruz hepsi mi kedi..kendinizi cok guzel kandiriyorsunuz once kendi partilerinize bakin en ufak bi hedefleri bile yok su icraatleri yapacagiz bile diyemiyorlar cidden bunlara oy verenlerin tamamiyla fanatik olduklarindan veriyorlar yoksa chp ve mhp yuzde 5 alamaz

ben akp yolsuz diyorum diğerleri harika onlar süper falan demiyorum

Akp giderse olacak sey chp mhp koalisyonudur..bu ulke hangi koalisyondan hayir gordu de baslarinda kilicdaroglu ve bahcelinin olacagi bu koalisyondan hayir gorecek

• Nankörlük galiba babadan ogula geciyor o yuzden chp li zihniyetler hic degismiyor yazık.yine atıp tutmaya basladilar kilifida bastan hazir kasalar bostu veremeyiz diyecekler borclari odeyemeyiz diyecekler 1e3 senedir birileri nasil ödüyor sa artik birde okadar is.cok nefes tüketmeye gercekten gerek yok bile bile bukadar sacmalanmaz sadece kendinize yapiyorsunuz kimseye degil.ben hayatim boyunca bu AKP kadar icraat yapan yatirim ve iyilestirme yapan bir parti gormedim antalyaliyim hoca iyisini bilir dediler antalyanin 5 yini yediler yaziklar olsun simdi gin 2 yilda ner oldu gorun.cikmis bide cocuk kandirir gibi noterden belgeli sozlerim demiyormu allah im gercekten inanilmaz bu sekilde bu kadar oy almalari gercekten inanılmaz bravo tebrik ederim chp yi yonetenleri

• Emekli olmuşsun geçinemiyorsun kendine bir iş kurmak istiyorsun

Bu iktidar bundan da kazan kazanma emekli maaşından %15 vergi alıyor...

Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir uygulama yok ..

Yani bu iktidar emeklisinin cebine bile gözünü dikmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 19 Nisan 2015; 12:25:53 >
  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.