Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (509. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_aydin100

AKP ye kurban olun...

Kimin kurbanlık "koyun" olduğu belli
  • Neyin savunuculuğunu yapıyorsunuz herşey ortada...

AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 19 Nisan 2015; 13:48:17 >
  • Hangi partili olusaniz olun arkadaslar ben yolsuzluk ve hirsizlik konusunda muslumanim diyenden sunu beklerim.
    Haramin iyisi kotusu azi cogu dili irki yoktur. Haram yiyen kisiye sahip cikmayinki sizde harama ortak olmayin.
    4 bakan alenen ve acikca bellidir ki haram yemis hemde az degil yedikleri ak partiye laf gelecek diye savunmayin vay efendim soyle calistilar diyip savunmayin harama ortak olmayin
    Gozunlemi gordun ne biliyorsun haram yediklerini diye soran cikar gozumle gormedim ama hicbiride cikip ben kardesim calmadim yolsuzluk yapmadim birakin mahkeme aklasin bizi haysiyetimizle oynamayin diyen oldumu olmadi bana bisey olursa konusurum diyen oldu demekki saklamak istedikleri var

Ben kurusun binde biri kadar hakkimda gecse helal etmiyor ne calana nede caldigini acikca bilipte destek olana rabbim bu gibilerini cennetine almayi degil gostermek nasip etmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

Neyin savunuculuğunu yapıyorsunuz herşey ortada...

AKP Çok Fena Düşüyor..

Efendim 2000 yılında altının gramı 5 TL idi

Biz altını 2015'te gramını 103 TL yaptık. Oysa ki bu cehape zihniyeti altına gerken değeri vermedi insana değer verdi

Oysa ki biz İranın Zarrabına hak ettiği değeri verdik adamın tonlarca altını bizde hak ettiği değeri buldu

İşte adalet demokrasi vs. budur

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

CHP Seçim Bildirgesi çok iyi hazırlanmış. Umarım bunların gerçekleşmesi için bir 4 sene verir halk.

kardeş iyide yazıp çizince oluyomuki:) o zaman bende yazayım bi kağıda:) ya ben gerçekten anlayamıyorum yani tamam ben iktidarı falan yüceltmek niyetinde değilim AMA;

Kardeş sizin gözünüp hiç mi görmüyor adamlar gözünüze soka soka hiçbir icraat yapmıyorlar yani hala nasıl savunabiliyorsunuz ben şaşırıyorum gerçekten ya daha ne kadar rezil olacaklar yani? daha ne olması lazım neyi bekliyorsunuz yani buraya yazsam çarşaf olur ya daha neyi bekliyorsunuz ben gerçekten yani artık herkesin bilinçsizce takım tutar gibi parti tuttuguna inanır oldum.

Hadi adam bilinçsiz iktidarı savunuyo e sen nasıl muhalefeti savunuyosun adamların rezil olmadık başarısız olmadık bir tarafı mı kaldı ben gerçekten anlayamıyorum ya birini anlatsın bana

Biri de çıkıp yahu kardeşim ben yönettiğiniz bu partiyi savunuyorum sen bu partiyi nasıl yönetiyorsun diye özeleştiri yapmıyo ya harbiden çıldıracağım başarısızlığı savunmakta ayrı bir meziyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 19 Nisan 2015; 14:01:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan45

Hangi partili olusaniz olun arkadaslar ben yolsuzluk ve hirsizlik konusunda muslumanim diyenden sunu beklerim.
    Haramin iyisi kotusu azi cogu dili irki yoktur. Haram yiyen kisiye sahip cikmayinki sizde harama ortak olmayin.
    4 bakan alenen ve acikca bellidir ki haram yemis hemde az degil yedikleri ak partiye laf gelecek diye savunmayin vay efendim soyle calistilar diyip savunmayin harama ortak olmayin
    Gozunlemi gordun ne biliyorsun haram yediklerini diye soran cikar gozumle gormedim ama hicbiride cikip ben kardesim calmadim yolsuzluk yapmadim birakin mahkeme aklasin bizi haysiyetimizle oynamayin diyen oldumu olmadi bana bisey olursa konusurum diyen oldu demekki saklamak istedikleri var

Ben kurusun binde biri kadar hakkimda gecse helal etmiyor ne calana nede caldigini acikca bilipte destek olana rabbim bu gibilerini cennetine almayi degil gostermek nasip etmesin

İçki içmek de haramdır. O zaman CHP ye de oy vermeyelim. Alayı içiyor.

• Bu arada koray aydini da tebrik etmek isterim
    Yolsuzluktan yargilandi caldi calmadi derlerye gozumuzle gormedik lakin
    Cikip mertce beni yuce divana gonderin uzerimdeki leke temizlensin demis
    Yuce divanda yargilanmis ve beraat etmis

Onur budur

Baziparti fanatikleri iste akladilar adami ayarladilar diyebilir

Su anda yuce divandaki tum hakimlerin sadece 4 tanesini akp atamadi gerisini onlar atadi kendi adamkari yani kendu adamkarida ilsa bekgeler bulguler gun isigi girsun istenmedu kanaatimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

AKP Çok Fena Düşüyor..

peki sizin savunduğunuz ne? her alanda hatta olmayan alanlarda dahi rezil olmayı berecebilen muhalefeti mi? bir adam daha ne kadar başarısız olabilir bunu mu test ediyorsunuz da hala savunabiliyorsunuz anlamış değilim:)

Siyasi düşünceni bilemem ama ne olur osman pamukoğlu falan de de yahu adam doğru söylüyor belki o iş yapabilir falan diyim yani tutulur bir yanı olsun.

Ama tutup bana ne olur ama ne olur mhp chp yi savunmayın yahu.Adamların rezil olmadıkları başarısız olmadıkları bir konu mu kaldı ki?

• akp %35 (hile hurda olmazsa belki daha da az)
    chp %25-30 (mhp ile toplasan 45 çıkarişte arada gidip gelir)
    mhp %15-20(chp ile toplasan 45 çıkarişte arada gidip gelir)
    milli ittifak %10 (kesinlikle barajı geçerler geçen seçimde iki parti toplam %7 oy almıştı akp den çıkanlarıda sayarsak artış olacaktır)
    hdp %10 (çok rahat %11.5)

YAZIN BUNU Bİ KENARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafein34

quote:

AKP Çok Fena Düşüyor..

peki sizin savunduğunuz ne? her alanda hatta olmayan alanlarda dahi rezil olmayı berecebilen muhalefeti mi? bir adam daha ne kadar başarısız olabilir bunu mu test ediyorsunuz da hala savunabiliyorsunuz anlamış değilim:)

Siyasi düşünceni bilemem ama ne olur osman pamukoğlu falan de de yahu adam doğru söylüyor belki o iş yapabilir falan diyim yani tutulur bir yanı olsun.

Ama tutup bana ne olur ama ne olur mhp chp yi savunmayın yahu.Adamların rezil olmadıkları başarısız olmadıkları bir konu mu kaldı ki?

Zaten toplumun en azından yarısı bunu idrak edebilse her alanda çok daha ileri bir toplum olurduk.

550 MV süper emeklilik maaşlarına zam vs. kanunlarını iktidarı muhalefeti el ele 35 saniyede kanunu geçirebiliyor.

Açlık sınırının altında yaşayan bizlerde 4 senede bir o hakları 550 insana,ailelerine ve yakınlarına verebilmek için sandığa koşuyoruz

• Şu Seçim Bildirgesinden sonra ilk defa kuşkusuz şekilde Oyum

CHP !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

quote:

Hangi partili olusaniz olun arkadaslar ben yolsuzluk ve hirsizlik konusunda muslumanim diyenden sunu beklerim.

Sanki 13 yıldır hükümet içki sigara ve kumardan para kazanmıyor hem de her zamankinden çok daha fazla kazanıyor

Özellikle de kumar. Milli piyango idaresi 13 senede yeni birçok türlü şans oyunları icat etti ve şans oyunu oynama oranı çok fazla arttı.

İslam adına islam menfaatine ne yaptı AKP sayabilir misin

Birde şunu ekleyeyim CHP li MHP li falana değilim hiçbirinin elle tutulur yanı yok

• quote:

AKP Çok Fena Düşüyor..

Kafanız bu kadar çalışıyor.
    Altın tüm dünyada kat be kat değer kazandı.
    2000 yılındaki altının ne kadar dolar ettiğini öğren sonra gel.
    Sağdan soldan bulduğunuz saçma sapan caps ler haziranda patlayacak.
  • #Kılıcdaroğlu 'nun vaatlerine kimler mi inanmıyor ?
    1- Hırsızlar
    2- Ayakkabı kutusunda dolar saklayanlar
    3- AKP ile birlikte düdük çalanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynet

quote:

quote:

Sanki 13 yıldır hükümet içki sigara ve kumardan para kazanmıyor hem de her zamankinden çok daha fazla kazanıyor

Özellikle de kumar. Milli piyango idaresi 13 senede yeni birçok türlü şans oyunları icat etti ve şans oyunu oynama oranı çok fazla arttı.

Birde şunu ekleyeyim CHP li MHP li falana değilim hiçbirinin elle tutulur yanı yok

arkadaş ne demiş.

buna binayen cevap yazdım.

sen önce içki içme ondan sonra haramdan bahset.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

Şu Seçim Bildirgesinden sonra ilk defa kuşkusuz şekilde Oyum

CHP !!

Gss belasindan, asgari ucretten, emekli. Maasi azligindan sikayetci olup akp ye oy vermek akil isi degil. 8 haziran da akilli insan oranini gorecegiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

#Kılıcdaroğlu 'nun vaatlerine kimler mi inanmıyor ?
    1- Hırsızlar

Kılıçdaroğlunun vaatlerine inanmıyorum. Ne hırsızım, Ne dolar saklıyorum, Nede akp ile birlikte düdük çalıyorum.

Neyin üstüne oturmak istersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

#Kılıcdaroğlu 'nun vaatlerine kimler mi inanmıyor ?
    1- Hırsızlar

4. Akp nin parali trolleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Al sana hırsız.

AKP Çok Fena Düşüyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skynet

quote:

quote:

arkadaş ne demiş.

buna binayen cevap yazdım.

sen önce içki içme ondan sonra haramdan bahset.

Eee tamamda içki içiyorum ya da içki içene destek veriyorum dememiş ki

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.