Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş bırak bu ayakları ülke sen ve senin gibi vatandaş yüzünden gelişmiyor. Siz muhalefet olmak için muhalefet oluyorsunuz.

Sen hiç bir acil hastanesinde 7,8 saat beklemedinmi sen hiç ekmek almak istediğinde fiş ile aldınmı sen hiç annen kapalı olduğu için askeri hastaneden çevrildinmi bu saydıklarımın hepsi chp mhp döneminde oldu tabii sen nerden bileceksinki sen oturmuşsun evinde yok dolar şu kadar yok bu kadar yok ekonomi kötü dersin,tamda sana yakışdığı gibi sen ve senin gibi insanlar yüzünden akpye oy veriyorum vericemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıklar olsunki cevremde kiz arkadaşıyla gezicek parası olmayan tanidiklarim issizligine bakmadan butun gun evde oturup facebook da akp taraftarligi yapiyor cok aci birsey..

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa85

Bilimin ilerlemesi için tek şey laiklikse o zaman 92 yıldır neden Laik bilim adamlarımız sayesinde bir tane bile dünyayı sarsacak bilimsel buluş yapamadık?

Sağcı zihniyetler yüzünden bilim gelişmedi.
    Tek derdiniz "Allah,kitap,başörtü" üçgeni arasında geçtiği için bilimle mi uğraştı sizin seçtikleriniz.
    Şuan da bile Tubitak'a hayvanat bahçesi müdürü atıyorsunuz, siz varken bu ülkede bilim mi gelişir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rondo311

Kusura bakma fakat ODTU ye gitmişsin kapitalizmin ne olduğunu bilmiyorsun niye bu keşkeler olmuyor bi sorgula bakalım niye acaba?

Yarın ben bu arkadaşa ODTÜ 'deyim ama iş bulamayanları anlatacağım şaka gibi resmen şakadan başka bir şey değil bu.. Salvia denen arkadaş yabancıyım diyor ama 100 yıllık Türkiye 'yi bu topraklar da doğanlar çözememiş kendisi yabancı olarak çözmüş vayyy bee.. Keşke Türkiye ile uğraşacağına bölümü ile birikim sahibi olsa imişte iş yok işsizim ayağına yatmasaymış..

Bu senin yaptığını ekşi sözlük gibi siteler de çok yapan var (Günümüzün klavye delikanları oturduğu yerden Türkiye 'yi yönetenler)..

Not: Yarın derken bugün şimdi uzun sürer yazmam, yazılanları okumakla geçti gece gene off..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 19 Nisan 2015; 5:59:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozaman Kütahyalı

quote:

Bilimin ilerlemesi için tek şey laiklikse o zaman 92 yıldır neden Laik bilim adamlarımız sayesinde bir tane bile dünyayı sarsacak bilimsel buluş yapamadık?

Tek derdiniz "Allah,kitap,başörtü" üçgeni arasında geçtiği için bilimle mi uğraştı sizin seçtikleriniz.
    Şuan da bile Tubitak'a hayvanat bahçesi müdürü atıyorsunuz, siz varken bu ülkede bilim mi gelişir...

Tübitak; hayvanat bahçesi müdürü ohooo.. Sen bayağı uyumuşsun kalk geldik.. 8 Haziran 2015 oldu Ak Parti %51 'le kazandı yine..

• Bir malum partiye bakıyorum, birde onun "müslüman" geçinen seçmenlerine...
    Malum zat gibi seçmenlerinin de kendinden olmayana saygısı yok.
    Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
    Bunlar yüzünden dinden de müslümanlardan da iğrendim,teşekkürler.

Ama sorsan "İslam barış dinidir, ühhüh Işid kötü gösteriyooo" derler. Ellerine yetki verseler bizi keserler.Allahın yobazları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozaman Kütahyalı

quote:

Tübitak; hayvanat bahçesi müdürü ohooo.. Sen bayağı uyumuşsun kalk geldik.. 8 Haziran 2015 oldu Ak Parti %51 'le kazandı yine..

• Ak partiye oy verecek arkadaşlarim bu kadar dini bütün , hoşgörülü maddi durumlarından memnunlarsa lütfen istanbulun 4 bir yanında neredeyse her yol ağzında hatta otoyollarda bile dilenen Suriyeli kardeslerinizi evinize alın çağrısını yapıyorum. Yazıktır, günahtır her fırsatta bol miktarda para verin çünkü bende kalmadı.

• son 49 gün
  • Karneyle ekmek alınan günlerden bahsedenler alnın sözde secdede olmasıyla siyasi secenler 100 sene öncesinden bahsedip bugünden ve gelecekten bahsetmekten korkanlar lütfen tv izleyip kendinizi uyuşturun ve secim günü size yakışanı yapın.

Bu millet hakkettiği güce elbet kavuşacaktır unutmayın Allah oyun bozanların en hayırlısıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: meot1

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ_ TROLL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

Orijinalden alynty: engin_er_26

akape ancak ku?beyinlileri kandyryr, abdest almadan namaz kylanlary, üç gün arapça kursuna giderek kuran ö?rendim diyenleri kandyryr, CHP nin en cahili bile sizin hocalarynyzdan daha bilgilidir bunu unutmayyn. CHP nin çobanyna sizin gibi koyunlary güt diye verseler çoban bile gütmez,
    biri kalkmy? akape zamanynda araba almy? my?, sen arabanyda al git, derlerbirileri......
    akape insanlary fakirle?tirdi haaa sizin gibi yanda? yalakalaryn bazylary ise yana?ma usulü bir ?eyler edindiler, i?sizleriniz i? buldu, kpss synavlarynda syfyr bile çekenleriniz en iyi yerlere yerle?tirildiler,

yyllarymy verdim, 57 ya?yndayym ben 80 yylynda da araba sahibiyim ?imdide araba sahibiyim, ama o yyllarda bir araba almak daha kolaydy, ?imdi ise borç dert eski bir arabayy zor aldym. patates 4,5 TL, so?an 2,5 TL, peynirin kilosu 18-20 TL, çiftçi tarlasyny sürecek traktörüne mazot alamyyor litresi 4 TL. hayvancyly?y batyrdynyz, et fiyatlary aldy ba?yny gidiyor. 40 TL kyyma et 50 TL,. utanmadan gittiniz angus getirdiniz. angus ithal edeceklerine, ülkemizde hayvancyly?y destekleselerdi., haçda milyonlarca hayvan kesiliyor hiç birisi de fakir ülkelere gitmiyor e?er gitseydi afrika halkynyn insanlarynyn kemikleri sayylmazdy.

akape küçük esnafy bitirdi, avm leri destekledi çünkü onlardan rü?vet almak daha kolaydy, hemde büyük paralar döndürdüler, sene 2006 kpss synavyndan 89 puan alan ve üniversiteyi bölüm birincisi olarak bitiren yakynym atanamady, ama 3 tane türbanly cemaatci akapeli kyz kpss synavyna sadece girip çyktylar Ankara'da en iyi hastanelere atandylar.
    akape liler Kur'an'a El basyp yemin ?art etseler yinede inanmam,
    devletin araçlary ile yüzlerce korumalar ile mezar ziyareti yap, sonra git cuma namazy kyl, o kullanylan araçlarda o araçlarda yakylan akaryakyt da, o korumalaryn maa?larynda saçy bitmedik yetimin hakky var, (halkyn adamy madem %45 ile geldi neden halktan korkuyor bakynyz tarihe, ATATÜRK'ün kaç tane korumasy vary)e?er mezar ziyareti yapacaksa kendi aracy ve bir kaç korumayla gidebilirler, cumaya gidecekse halkyn arasynda gösteri? yapmaya hiç gerek yok, sen cuma namazy kyl yüzlerce koruma da seni korumak için beklesinler, ee peki o korumalar neden cuma namazy kylmyyorlar, onlara farz de?il mi cuma namazy kylmak, ?imdi bazylarynyz diyecek ki onlar mesaideler, ee o saatte ba?kalary mesaide de?il mi ne i?i var cuma namazynda... akape sözde islam yanda?y gibi görünüp ve sözde müslümanlyk yapyyorlar, sorsan hiç birisi islam tarihini bilmezler.

daha dünkü bebeler, baba parasy yiyen bebeler kalkmy?lar ondan bundan duyduklary laflarla burada siyaset yapyyorlar. yazyklar olsun beeee

Türbanly ya da köylü olan torpilli mi.Kendini böyle gösteren cemaatçi vs.torpilini alyyor diye gariban my suçlu oluyor.Modern olmak için ille elinde iphone nun,altynda orta boy ete?inin mi olmasy gerekiyor.Sonra fikir,dü?ünce özgürlü?ü yok tabi yok.Synava türbanly girdi diye laiklik mi yykyldy,ülke mi batty ya da torpil mi aldy?Yolda bende görüyorum türbanly birini niye üzerinde do?ru düzgün giyecek bir ?eyi ya da ailesinin arabasy evi yok türbanly oldu?u için mi?

sen önce TÜRKÇE yazmayı okumayı öğren, sonra gel buraya yaz. ergen bebelere yazacak cevap yok bende.

Amca üstte bide kendi yazina bak ayni hata onda da var.Tutup burda bide ergen bebe mi diyorsun.Sana dogru duzgun bi acıklama yazdik.Verecegin cevap en fazla bu mu?

Benim ailem 40 yildir senin aldiğin kici kirik arabayi dahi alamadi.Ne zorluklar gördüm burda ergen diyip savusturuyorsun.Burda konusmasi gereken boyle kendini bi halt sanan degil garibanin kendisidir.

he de geç hocam. yaş 57 olmuş ama seviyesizin teki. kafayı cuma namazıyla bozmuş hazımsız!

tamam

ben kafayı cuma namazıyla bozmadım, ayrıca seviyesiz birisi var ise o da senin gibilerdir. sen mesajı iyi oku sonra konuş, bak orada ne yazıyor, cuma namazına devletin araçları ile korumaları ile gidenler diyor. utanmadan birde gelip seviyesizlik yapıyorsunuz, zaten sizin kanınızda var bakın, CHP den korkusuna, reisiniz bile TV ekranlarında nasıl çirkinleşiyor canavarlaşıyor, seviyesiz seviyesiz iftiralar atıyor. eee boşa dememişler, "imam osurusa, cemaat s*çar" diye,

senin ailen 40 yıldır bir araba sahibi olamadıysa, tasarruf etmeyi bilmiyordur, önce iktisatı öğreneceksin. tasarruf etmeyi bileceksin.

ne zorluklar gördün sen, 1980 yılından önce okula giderken acaba önümüzü kesip sağcımısın solcumusun diye sorarlarsa, diye korka korka okula gittin mi, kulağının dibinde silahlar patladımı, sokaklarda okulda siyaset yüzünden sopa yedin mi, bak özgürce buralarda yazıyorsun, git büyüklerine sor bakalım 1980 öncesi durum neydi.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clifflee84 -- 19 Nisan 2015; 17:49:40 >
  • Benim tahminim
    akp 42
    chp 28
    mhp 18
    hdp 8,5
    Anadolu 2
    Saadet 1,5

• https://www.59saniye.com/dunya-liderinin-bisiklet-surememesi/

Bisiklete binemez , beygire binemez ama 500 milyonluk lüks ucaga binmeyi bilir hamdolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 19 Nisan 2015; 9:58:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

İyi etmiş İsmet İnönü..Kur an ayetlerinde tahrifat yapan abuk sabuk bir kitabı yasaklamış..merhum, Cennet mekan..O kitabı okudun mu peki? İçeriğini ne olduğunu biliyor musun? Oku Oku da öğren.Ayrıca bu ne devasa bir çarpıtmadır! İnönü elif ba ve 54 farzı yasaklamadı.Sadece hurafe kitapları yasakladı.O dönemde 70 den fazla kitap var yayımlanan.Sadece birkaçı yasaklanmış..

http://www.milliyet.com.tr/-uzun-giyen-imansiz-olur/gundem/gundemdetay/20.04.2012/1530541/default.htm

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20320462.asp

Günümüzde bunların daha beteri yapılıyor.Camiler yıkılıp avm ye çevriliyor.Kuran ayetleriyle bakara makara diye alay ediliyor.Daha neler neler..Bunları neden görmezden geliyorsunuz?

Atatürk'ü zehirleyen İsmet İnönü'yü sevdiğini bilmezdim. Bunu geçelim, Kur'an ayetlerinde tahrifat yapılan derken 54 farzın neresi tahrifat? 54 farz hurafe mi? Sen okudun mu peki o kitabı da burada o kitabı okumuş gibi konuşuyorsun?

Demek ki kaynak doğruymuş, demek ki CHP gerçekten dinî kitapları yasaklamış! Gerçekten CHP halkın imanını düşünseydi bu nedir:http://www.zaman.com.tr/mustafa-armagan/sayin-kilicdaroglu-iste-ahir-yapilan-camilerin-belgesi_1276971.html

Bunu da kimse yalanlayamaz! Ancak içeriğiyle ilgili konuşulur. Ben söyliyim; neymiş? Aralarında bilmem kaç metre mesafe olan iki camiden biri yıkılacak (yakınlıktandolayı). Peki ya barlara, ahırlara dönüştürülmeleri? Bir milletin kutsalını neden dinin yasakladığı şeyle işletiyorsunuz? Cami kutsal değil mi? CHP'ye göre değil, hatta hurafe!

Bir de ezanın Türkçe okunuşuna destek veren tam anlamıyla zır cahiller var aramızda! Acaba farkındalar mı ki, Kur'an ancak kendi dilinde ve tecvidli okununca tam anlamını ifade eder. Onu Türkçe'ye tercüme etmek içerdiği anlamların sadeleşmesine neden olur!? Öyle terimler var ki sadece arapça okununca anlamı tam beliriyor, Türkçe karşılığı tam olarak yok. Öyleyse ibadetleri Türkçeleştirmek ve arapçasını yasaklamak, yani sadece Türkçe ibadet etmek dinde tahrifat olmaz mı? CHP'ye göre tahrifatın olması kadar mükemmel bir şey yoktur, çünkü İslâmiyeti içeriden tahrif ettiler mi, İslâmiyeti kaldırmalarına gerek kalmaz! Her yazı kendi orjinal lisanında okununca tam anlamını ifade eder. Türkçe olan bir kitabı Arapçaya çevirip öyle okusakta anlam kaybı olur, Arapça olanı Türkçe çevirsekte.

Kendi bildiğim bir örnekle bu olayı iyice açıklayayım da CHP provokatörleri yine başkalarını kandırmaya çalışmasın: İngilizce'de "Let's" kelime anlamı nedir? Türkçeye "Haydi" olarak çevrilir. Peki "Let" kelimesinin anlamı nedir? "İzin vermek" anlamına gelir. Peki bu kelimeyi İngilizce'deki halini iptal edip Türkçe'deki halini bilirsek, "Let's" kelimesinin ifade ettiği farklı anlamlardan haberimiz olur mu? Hayır! Anlam kaybı olur. İşte aynı şey Arapça-Türkçe çevirileri için de geçerlidir.

Şimdi CHP'nin durumuna bakalım. Önce "Hiçbir kitabı yasaklamadı" der, yasakladığı kitaplar ortaya çıkar sonra da suçunun üzerini örtmek için buna kılıf uydurur: "Kitapları yasakladık! Evet! Ama sorun bir niye?"

İşte CHP zihniyeti budur! Ülkeye Zekeriye Beyaz gibi müftüler getirerek İslâmiyetin tahrifi için uğraşırlar, ama boşuna!

Senin bahsettiğin cami yerine avm meselesi hangisi:

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2013/04/20/avm-icin-cami-yiktilar
    http://www.yeniakit.com.tr/haber/yuh-artik-61384.html

Ak Partinin böyle bir girişimde bulunmayacağını biliyorum. Ama Ak Partideki herkes melek değildir, bu hainliği yapanlardan hesap sorulur!

• 30 milyonun yoksul olduğu ülkede saraylarda beyaz çay içen yöneticiler

• Benim kutuplaştırdığımı nereden çıkardın?

Herhangi bir partiye oy verebilirsin. Herkesin kendine göre görüşleri vardır. Örneğin doğuda, Iğdır'da yıllarca belediye başkanlığına MHP gelirdi. Niye? Çünkü adam çalışıyordu, hizmet yapıyordu. Millet Iğdır'da MHP'ye oy verdi diye MHP'li mi oldu? O halde bugün HDP'nin şuan belediye başkanlığa gelmesi halkın MHP'li olmadığını gösterir. Amaçlarına hizmet edeni seçiyorlar.

Benim burada karşı çıktığım, CHP'nin hatalarını körü körüne savunmalarıdır. Eğer bir insan, fanatiklik derecesinde parti tutuyorsa o kişi artık o partilidir. Eğer CHP'liler bir kısmı ılımlı kişiler olsaydı ve günümüzdeki hükümetin yaptıklarına "yaptı", yapmadıklarına "yapmadı" deseydi ve CHP'nin hatalarını da kabullenseydi bizler de CHP'lilere daha ılımlı bakardık.

Sana göre bende Ak Partiliyimdir Ak Parti'ye oy verdiğim için. Peki önceden de Saadet Partisine oy verdiğim içinde Ak Partili mi oluyorum? Benim bir davam var, evet o davalıyım ben. O davamın peşinden gidenlerin ben de peşinde giderim. CHP'lilerin de bir davası var, onlarda o dava üzerinde gidiyor. Bu iş böyle. Kutuplaştıranlar, iyisiyle kötüsüyle tümüyle karşıdakini düşman edinenlerdir.

• Dinden baska muhabbet yok anlasilan.
    Hala din uzerinden Akp muhabbeti yapiyorlar sene oldu 2015.
    Turkiye musluman bir ulke ve ibadet ozgurlukleri ile ilgili bos muhabbetler yapiyorlar hala.

Sanki polis evleri, camileri basip namaz kilani ibadet edeni dovuyor.
    Egitimsizlik 1, kultursuzluk 2. Saracak bir sey bulamayinca forumlarda cakma cihad yapiyorlar.
    Hepsi potansiyel bombaci bunlarin.
    Elalemin inancina mudahale eder kendilerini seyhulislam ilan edip milletin ozel hayatina burunlarini sokarlar.

Avrupali muslumanlar gibi olsalardi, adam akilli bir arada yasamayi becerebilselerdi, seriat isteruuuk seriat isteruuk diye dolanip millete saldirmasalardi zamaninda kamuda da ozel sektorde de universitelerde de bas ortusu vs. diye problemler olmayacakti. Bunu kendileri de biliyor. Bilmiyorlarsa da ciksinlar yurtdisina da adam olsunlar. Medeniyet gorsunler. Donduklerinde millete ahkam kesmeyi birakip yurttasim benim der opup sarilirlar. Ama nerede o gunler, bu kafa degismek istemiyor ki.. Zaten mucadelesi degisime karsi. Ortacagdan beri Avrupali pislik karanligindan cehaletinden uyandi, bunlar hala uyanamadi. Cunku uyanmak istemiyorlar. Boylesi islerine geliyor.. Vahabi geni bulasmis bir kere bunlarin soyuna, torunlarinin torununda bile zihniyet duzelmez...
    1000 yil gecse dunyayi uzaylilar isgal etse bunlarin zihniyeti yine duzelmez..

• Son seçim anketlerine bakılırsa AKP'nin oyu %47den %45e çok fena düşmüş

• Turkiye'de nufusun %32'si ilkokul mezunu, %24'u okul mezunu degil ama okuma yazma biliyor.
    Meksika'dan bile kotu egitim seviyesi Turkiye'de. El oglunun evsizi bile dilenirken kitap okuyor.
    Biz ise sadece oy vermemiz icin onlerine kemik niyetine din atilan, en basit isi bile yapacak yetenegi olmayan, bocek gibi ureyen ve kendi basina karar veremeyen, aciz insanlar topluluguyuz.

Bu oylar nereden geliyor diye merak etmeyin bosuna. Ulkenin gercekleri ortada. Bizim insanimiz egitilemiyor. Suc kiminse artik onlari suclayin bu konuda.

Asil ve medeni Turk diye bir kavram kalmadi ortada. Olanlari da itinayla bastirip gerekirse canlarini almaktan da cekinmiyorlar.
    Kisacasi asimile edildi Turkler, Ortadogu tarafindan. Ulkenin adi Turkiye ama icinde yasayanlar Turk degil.
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.