Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14221423142414251426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: operadakises

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Akp ye oy verenler yarattigi ulke ile gurur duysun.

asıl her şeye istemeyruk diyen,terör ve ülke güvenliği gibi konularda bile hükümetin yanında olmayıp Türkiyeyi dışarıya gammazlayanların tamda istediği Türkiye olduk.asıl eserinizle siz gurur duyun.

çalarken de yanında mıydınız?

siz yanındamıydınız.....!???

çalarken de çözüm sürecinde de ülkeyi batırırken de bayır bucak Türkmenlerine silah gönderiyoruz diyip de pkkyı beslerken de bedelli adı altında askerliği bitirirken de yanlarında değildim şimdi tek başına koltukta oturmak için ülkeyi yangın yerine çevirirken de yanlarında değilim.

• Judge Man kullanıcısına yanıt
    Sen biraz daha don gelde ondan sonra millete cevap ver, daha tam kivamini bulamamissin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz hala AKLAYIN bakalım unutmayın unutturmayın 7 HAZİRANdan öncesini..

allattaki fotoda hainlerin kalleşlerin TUZAK hazırlarken kimler yardım etti kimler göz yumdu ..

PUTİN mi MERKEL mi ??? ETA mı IRA mı??? farkları yok işte ha Akepe ha Hdp farkı yok..

dolar oldu 3 TL şu an 45 günde kundaktaki çocuğun bile borcu 1.500 tl arttı.

siz hala AKlayın bakalım.

ama tabi biz seçtik bunu burhan dediği gibi TÜRK milleti kaosu seçti .

ver 400'ü , al HUZURu

AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

• Bana chp başkan yardımcısı onu demiş bu bunu demişle gelmeyin ben ortada yapılan manipülasyonu söylüyorum kendi partine oy veren adamlar gitmiş Hdpye vermiş yüzde 5 6lik kesim sen Chp diyorsun.Ak parti de zamanında terörü destekleyenleri övdü onlarla müzakere etti ediyor da.

Akp ve Chpnin tavrı ortak zaten.Koalisyon görüşmelerine bile çözüm süreci konusunda anlaştılar hemen çünkü su an ki politikaları düşünceleri benzer ama Akp tek başına iktidari kaybedince birden milliyetçi kesildi yarın yine başa gelir yine zulüm artık durmalı analar ağlamamali derler kendileri çalıp oynuyorlar inanmayın bu adamların terör konusundaki yaptıklarına düşüncelerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

sebebi ise basit nefret ettiğim kimler varsa hepsi bir kişiye karşı birleşmiş
    bu kadar da olmaz erdoğan olmasın pkk olsun diyenleri mi ararsınız
    yoksa
    fetullah daha iyi diyeni mi ararsınız

Biz ne dedik başından beri daha yeni mi anladınız?

Dua edelim de erken seçim Kasım'a bırakılmasın ve net bir sonuç çıkarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithless35

bu ülkenin beyinsiz kitlesi için "kriz" demek bir gecede doların 3 tl olması ama 4 ayda olunca önemli olmuyor.

bu ülkenin beyinsiz kitlesi için doların artması demek, onun dolarla işi olmadığını zannetmesinden dolayı önemsiz bir şey demek. çünkü bu beyinsiz kitle kendisine satılan hizmetlerin, ulaşan ürünlerin dolarla satılan arabalarla satıldığını, dolardan dolayı yükselen akaryakıt fiyatlarıyla taşındığını, dolar yüzünden yükselen ham madde fiyatlarının kendi aldığı ürüne yansıdığının farkında olamayacak kadar sığır.

hala kriz yok diyorlar.

bilal'e anlatır gibi bak;

fed, yatırımcılara diğer ülkelere yatırım yapması, ülkelerin yatırım yapmaları için düşük faizli ucuz dolarları piyasaya salarken her şey güzeldi.

o yatırım için gelen dolarlarla sen ne yaptın? fabrika kuracağına, tarımı güçlendireceğine, eğitim seviyesini iyileştireceğine, sanayiyi bir tık öteye götüreceğine, gelen yatırımla herkesin yaptığı gibi teknoloji ve teknoloji üretimini güçlendireceğine inşaata gömdün, sıcak para diye, rant diye, cebine komisyonları indiriyorsun diye her yeri beton yığını yaptın.

şimdi gün geldi, fed artık ben size ucuz doları verdim, siz yatırım yaptınız şimdi yatırım zamanı değil dedi ve faizi yükselteceğinin sinyallerini vererek ucuz dolar döneminin bittiğini duyurdu.

sen her boku inşaata, betona yatırdığın için, hiçbir şey üretememeyi geçtim, ürettiğini de yok ettiğin için şimdi ekonomik çöküş içerisindesin. göbekten sıcak paraya bağlısın, carı açık uçmuş durumda, ithatın ihracattan fazla.

ama evet her şey 7 haziran sonrası oldu di mi?

ne güçlü bir ekonomiymiş ki en ufak bir belirsizlik çöküşe yol açıyor, çok kuvvetli çok, almanya kıskanıyor!

Alıntıdır:https://eksisozluk.com/entry/54160110

Çok söyledik, hala söylüyoruz. Ne yazık ki bu ülke "bana ne dolardan, ben TL kullanıyorum" diye düşünen işe yaramazlar sürüsünün seçtikleriyle yönetiliyor.

• Ahmet Hakan'ın beğeni rekorunu hakeden müthiş yazısı !
    Hürriyet;
    BÜTÜN HESABI BU
    “YÜZDE 50” oy almak...
    Bütün hesabı, bütün stratejisi, bütün taktiği, bütün çabası, bütün enerjisi bunun için.
    İZMİR'İ TARAYACAK, ABD'Yİ TARAYACAK
    Alacak yüzde 50’yi...
    Ve başlayacak makineli tüfekle taramaya...
    - Cemaat’i tarayacak.
    - CHP’yi tarayacak, MHP’yi tarayacak, hatta BDP’yi tarayacak.
    - Amerika’yı tarayacak.
    - Ateistleri tarayacak.
    - TÜSİAD’ı tarayacak.
    - İzmir’i tarayacak.
    - AB’yi tarayacak.
    - Kalan son gazetecileri tarayacak.
    - Sosyal medyada aklına eseni yazan çoluk çocuğu tarayacak.
    - TUSKON’u tarayacak.
    - ODTÜ’yü tarayacak.
    - Tribünleri tarayacak.
    - İtaatsizleri tarayacak.
    - Gezicilere demediğini bırakmayan ama Cemaat’e tek laf etmeyen Gökçek’i tarayacak.
    - Muhteşem Yüzyıl’cıları bile tarayacak.
    HERKESE GÜNÜNÜ GÖSTERECEK
    Ah bir alsa yüzde 50’yi...
    Gösterecek herkese gününü...
    - Açacak Obama’ya telefonu, “ver o hocayı bana” diyecek.
    - Cemaatçi gazetecilerin bileklerine kelepçe takacak.
    - 17 Aralık’ı başlatan savcı ve polisleri ham yapacak.
    - Kuzguncuk’a tank gönderecek.
    - Zaman gazetesine tazyikli su sıkacak.
    İNADINA REZA'NIN HEYKELİNİ DİKECEK
    Ah bir yüzde 50’yi kapabilse...
    - İnadına Reza’nın heykelini dikecek.
    - İnadına trilyona “üç beş kuruş” diyen Bakan oğlunu danışman yapacak.
    - İnadına bakanlarının tümüne yeni ve pahalı saatler armağan ettirecek.
    - İnadına Ebru Gündeş’i “milli irade sanatçısı” ilan edecek.
    - İnadına “o telefon kaydı montaj falan değil ulan, var mı diyeceğiniz” diye haykıracak.
    YOLSUZLUK SÖZCÜĞÜNÜ YASAKLAYACAK
    Bir alsa o yüzde 50’yi...
    - Kıracak kalemleri, uçuracak kelleleri.
    - Yasaklayacak “yolsuzluk” sözcüğünü.
    - Kendisine sadece “10 milyon dolarcık” gönderme cüretinde bulunan o madrabaza haddini bildirecek.
    - Defteri olan herkesin üzerine salacak vergi müfettişlerini.
    HERKESİ ZİNDANA KOYACAK
    Yüzde 50’yi bir alsa...
    Biliyor ne yapacağını.
    Taramalıyla tarayacak ortalığı... Kelepçeleyecek bilekleri... Zindanlara koyacak herkesi... Acıtacak bütün canları... Dikecek bütün ocaklara incir ağaçlarını...
    Öyle şeyler yapacak ki...
    Bir daha bu topraklarda sözünün üstüne söz söylemeye kimse cüret edemeyecek.
    O ASLA DİKTATÖR DEĞİL
    Ama durun bir dakika!
    Yüzde 50’yi alırsa yapacak bunları...
    Çünkü o asla bir diktatör değil.
    Milli iradeye acayip saygılı süper demokrat biri..

-Ahmet Hakan-

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

ya benimsin ya kara topragin mantigi iste. Ele geciremiyorsam yok edeyim diyorlar. Bu kadar basit.

Aynen, barış gelirse de ben getiririm ben iktidar olurum, yoksa yakarım ülkeyi öyle giderim mantığı güdüyor başımızdaki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

ya benimsin ya kara topragin mantigi iste. Ele geciremiyorsam yok edeyim diyorlar. Bu kadar basit.

CHP liler HDP ye destek verirken bunu diyecektin seçimden önce bas bas bağırdık HDP ye oy vermeyin diye tuzu kurular dinlemedi
    neymiş tayyip gitsin PKK gelsin daha iyi dediler

AKP Çok Fena Düşüyor..

barzani terörist değildir
    adam kendi bölgesinde kürtlerin devlet başkanı bu zoruna gidiyorsa oturup susacaksın
    pkk ile kürtleri ayırmayanlar asıl teröristlerdir

AKP Çok Fena Düşüyor..

.

.

.

1. size göre kimdir pkk

2. her kürt pkk ' mıdır.

.

.

.

• Doğru söze ne denir.
  • hey akp li kardeşim biraz dur düşün....Dün oslo,barzani..vs..vs.....Çok iyiydi herşey.....Hdp barajı geçince ne oldu birden bire?Din ve milliyetçilik bitince ne olacak acaba?Çok üzülüyorum gerçekten ....Hemde çok......herşey oy için ...Lütfen ayılın artık.....
  • Akp'ye oy verme zorunluluğu var sanırım bu insanların, ya akp'ye ya diğerlerine...
  • quote:

kim nederse desin ak parti terörü bitirmek için elini taşın altına koydu.başta mhp olmak üzere bütün muhalefet terör bitmesin diye bir yerlerini yırttı.bu gün türkiyede terörün bitmesini istemeyenler başta avrupa olmak üzere terör örgütü pkk"yı destekleyen israil ve abd"nin taşeronluğunu yapan yerli işbirlikçileridir.

Hiçbir partili değilim ama bu gerçekten doğru...

• ati39 A kullanıcısına yanıt
    İyi ama o zaman çözüm süreci vardı Akp de elini taşın altına koydu öyle hadi barrıştık hemen silah bırakın deyince olmuyordu bir şeyler yapmak gerekiyordu. Herşey Hdp barajı geçmesiyle başladı ancak Hdp barajı geçince şımardı, Daeş saldırılarını hükümete yükledi ve bu bahaneyle süreci baltaladı.
  • Valla ben artık üzülmüyorum insanlar kendi istedi tek başına iktidara bir parti gelmediği sürece eski istikrarı mümkün değil bulamayız.Dolar 3 tl oldu diye üzülüyorsunuz da parasını Tl de tutan kimse varmı ki ? Dolar,altın yada hisse alır kimse Tl de beklemez
  • Ahmet hakan dedigin hani su demirtaşi ve pkk yi baris guvercini olarak sunan aydin degilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 20 Ağustos 2015; 20:08:21 >
  • Konuyu okudumda... Ak partililer neden hep partizan?
    Hiçbir partiyi beğenmiyorsan oy verecek kimse yok diyorsan neden ak partiye basıyorsun?
    Oy vermemek gibi bir hakkınızda var

• asdfasdf konu sahibi bile ak parti diyorsa olay bitmiştir

türkiye hazır hedef 2023
  • Açılım saçmalığı ve doların artışı yüzünden bir daha akp ye oy atmayacağım. Bu da böyle olacak. Artık akp gözümde bitmiştir. Önceden herekez erdoğana karşı diye oy atanlar şimdi atmayacağım artık. Bu illeti anca akp den kurtulunca biteceğini anladım.
  • OYUM MHP YE
  • 
Sayfa: önceki 14221423142414251426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.