Arkadaşlar selamlar, bir arkadaşımla iddiaya girdik akon kelimesi ve shyla kelimesi nasıl okunur diye. Ben Akon'a "Ekın", Shyla'ya ise şayle dedim.O da başka birşey iddia etti. Bilenler varsa yazabilirler mi buraya acaba ? Bir de bu shyla ingilizce kökenli bir kelime midir ? Cevaplarınızı bekliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Kuzey Kafkasyaşayla sıtaylzAlıntıları Göster Beyler ciddisiniz değil mi? Shyla kesin şayla diye mi okunur ?
quote:Orijinalden alıntı: jovanovicBeyler ciddisiniz değil mi? Shyla kesin şayla diye mi okunur ?Alıntıları Göster shyla'dan emin değilim(ama tahminim şayla) ancak akon'un eykın diye okunuyor olması lazım
quote:Orijinalden alıntı: jovanovicBeyler ciddisiniz değil mi? Shyla kesin şayla diye mi okunur ?Alıntıları Göster eykın şayla
quote:Orijinalden alıntı: Conquistadorquote:Orijinalden alıntı: ugr7 şayla sıtaylz Sesli güldüm. Alıntıları Göster eykın şayla
quote:Orijinalden alıntı: NER0quote:Orijinalden alıntı: designr eykoan , şayla Alıntıları Göster Eykan ve Şayla.. Şayla eykandan daha büyük bi sanatçı.
quote:Orijinalden alıntı: Anthony John SopranoEykan ve Şayla.. Şayla eykandan daha büyük bi sanatçı.Alıntıları Göster Yaralı sıtayla diye okunuyo ikisi de
quote:Orijinalden alıntı: Pwnz` quote:Orijinalden alıntı: ugr7 şayla sıtaylz Sesli güldüm. Çaktırmayın
quote:Orijinalden alıntı: Guest-4DB94CDA0quote:Orijinalden alıntı: Pwnz` quote:Orijinalden alıntı: ugr7 şayla sıtaylz Sesli güldüm. Çaktırmayın Alıntıları Göster eyşan