quote:Orijinalden alıntı: bozoklar akın şeyda evet beyler ikiside müslüman olmuş adları artık akın ve şeyda.
quote:Orijinalden alıntı: OrcsCaptan quote:Orijinalden alıntı: Pwnz` quote:Orijinalden alıntı: ugr7 şayla sıtaylz Sesli güldüm. Çaktırmayın Liseliler bilmez zaten boşverin
Beyler yardımlarınız için çok teşekkür ederim de. Burada sevmediğin işler dönmeye başladı shyla çevresinde....Haberiniz olsun.
quote:Orijinalden alıntı: jovanovic Beyler yardımlarınız için çok teşekkür ederim de. Burada sevmediğin işler dönmeye başladı shyla çevresinde....Haberiniz olsun.
quote:Orijinalden alıntı: Şeker_Kız_Hamdi quote:Orijinalden alıntı: OrcsCaptan quote:Orijinalden alıntı: Pwnz` quote:Orijinalden alıntı: ugr7 şayla sıtaylz Sesli güldüm. Çaktırmayın Liseliler bilmez zaten boşverin Belgesel oyuncusu değilmi
quote:Orijinalden alıntı: bason41 quote:Orijinalden alıntı: Şeker_Kız_Hamdi quote:Orijinalden alıntı: OrcsCaptan quote:Orijinalden alıntı: Pwnz` quote:Orijinalden alıntı: ugr7 şayla sıtaylz Sesli güldüm. Çaktırmayın Liseliler bilmez zaten boşverin Belgesel oyuncusu değilmi Yanılmışım, biliyorlarmış