Şimdi Ara

Akne ve cilt sorunları olan arkadaşlara....Tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz saçma gelebilir ama amerikada doktara yapmış bir cilt hekiminin bana kişisel tavisyesidir evinizdeki cfl tipi florasan tipi ampulleri değiştirin mümkün olduğu kadar florasan ışığı altında kalmayın cilde çok büyük stress yapıyormuş farkındaysanız gece daha çok azdığını filan hissediyorsunuz evi led ampullerle değiştireli 4 ay oldu yeminle cildim daha az yağlanıyor daha canlı görünüyor, başım eskisi evde ağırmıyor fazla florasan ışığının cilt kanserini tetiklediği yönündede çalışmalar varmış ışık radyasyonla zehirli civa maddesiyle yayıldığı için herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Kasım 2015; 0:39:43 >

• Sen bunu dedin ya şimdi yurt odamdaki florasan lambayı açasım gelmez artık hiç,tebrikler bir odayı karanlığa gömdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Sen bunu dedin ya şimdi yurt odamdaki florasan lambayı açasım gelmez artık hiç,tebrikler bir odayı karanlığa gömdün

ben işyerimdekini bile değiştirdim fark görünce aliexpress den koca koca led ampuller aldım
  • Psikolojik bi durum uvc lamba desen haklısın derimde florasan ne radyasyonu yayıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihani

Psikolojik bi durum uvc lamba desen haklısın derimde florasan ne radyasyonu yayıyor

http://tr.winesino.com/public-health-safety/environmental-health/1017070691.html
    http://emalanlar.jimdo.com/maruziyetler-ve-%C3%B6nlemler/tasarruflu-lambalar/

• Takılma böyle yazılara fazla minumum bir olay bu ciddi zarar verecek düzeyde değil uvc lamba görürsen oradan topukla o ciddi zararlıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihani

Takılma böyle yazılara fazla minumum bir olay bu ciddi zarar verecek düzeyde değil uvc lamba görürsen oradan topukla o ciddi zararlıdır

ben koca doktorun dediğini yaptım adamın muanesi 150 tl zaten keyfin bilir hatta adam ışığın renginin bile cildin ayrı tepkimeler verdiğini soyledi okadar hassas şeyler var demmeki kuzenim cilt kanseri onun doktoru...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Kasım 2015; 1:24:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 150 lira bayılıp, 1 tavsiye ile gerimi döndün, onumu demek istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

150 lira bayılıp, 1 tavsiye ile gerimi döndün, onumu demek istiyorsun?

ben okadar para vermedim zaten ergenliği geceli çok oldu :) kuzenim hastası 2+ senedir cilt kanseri sanki evine 1000 tl lik ampul tak dedik isteyen kaide alır isteyen almaz .....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.