Şimdi Ara

Cimere o kadar çok sikayet etmişim ki cimer başvuru limitim dolmuş ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    hep sikayet sikayet
    su an bülent ersoy ablamızdan anılar anılar sarkısını dinliyorum

Cimere o kadar çok sikayet etmişim ki cimer başvuru limitim dolmuş ssli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Ağustos 2025; 21:13:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AykutT291 A kullanıcısına yanıt

Bazı konularda işe yarıyor ama eski zamanlardaki hali yok. Bunun prime zamanı, Cimer değil BİMER olduğu zamandı. 2017 yılında yazmıştık, annemin 1990 yılından kalma SGK girişini bile bulmuşlar, Beşiktaş SGK müdürlüğüne müracaat edin SGK girişi güncellenecektir diye cevap vermişlerdi gittik, 1990 yılındaki kaydı bulup güncellettirdik annem erken emekli oldu.

Şimdi yazsak, öneriniz için teşekkürler, not alınmıştır falan diye saçma sapan çözüm sunmayan cevapla dönerler. Şu aralar ben sürekli bu tip yanıtlar alıyorum.

Lan mahkemelerin çalışmadığı , mış gibi yaptığı yerde ne çözümü olur. Sorunlar internetten yazı yazarak mı çözülür. Beyninizin çalışma şeklini sevin. Şaka ülkenin metotları.

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.