Cimere o kadar çok sikayet etmişim ki cimer başvuru limitim dolmuş ssli
2 Mobil
-
-
-
Bazı konularda işe yarıyor ama eski zamanlardaki hali yok. Bunun prime zamanı, Cimer değil BİMER olduğu zamandı. 2017 yılında yazmıştık, annemin 1990 yılından kalma SGK girişini bile bulmuşlar, Beşiktaş SGK müdürlüğüne müracaat edin SGK girişi güncellenecektir diye cevap vermişlerdi gittik, 1990 yılındaki kaydı bulup güncellettirdik annem erken emekli oldu.
Şimdi yazsak, öneriniz için teşekkürler, not alınmıştır falan diye saçma sapan çözüm sunmayan cevapla dönerler. Şu aralar ben sürekli bu tip yanıtlar alıyorum.
_____________________________ -
Maaşını dövletten alanlara dokunamıyorsun. Şikayet ettiğiniz sorunlarınız birinin ayağına basıyorsa telesekrete bağlıyor. Ortada çözüm mözüm yok. Dostlar alışverişte.
Lan mahkemelerin çalışmadığı , mış gibi yaptığı yerde ne çözümü olur. Sorunlar internetten yazı yazarak mı çözülür. Beyninizin çalışma şeklini sevin. Şaka ülkenin metotları.
_____________________________ Dinden uzak durun. O hastalık sizi öldürür.
Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
12 boyunca indirim için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler