Şimdi Ara

AKN den sonra 1 MB hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığım gibi 75 gb olan kotayı 2 kat aştıktan sonra hızım yeni döneme kadar 1 mb olacak şekilde Türknetin yeni kuralları çerçevesinde sabitlenmiştir. Yeni abone olacaklara duyurmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranala1 -- 6 Ekim 2015; 19:12:26 >

• Türkiye burası herşey oluyor malesef turknet yine ttnete gore iyi ttnet kotayı gecer gecmez düşürüyor turknet iki katından sonra ama yinede içler acısı bir durum 1 megabite düştükten sonra ben şahsen moral bozukluğundan dolayı pcyi bile açmam bunların yaptığı sahtekarlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1mbit ne ya biz artacak diye bekliyoruz

• 3 katını geçenlerin neti kesilecek diyorlar
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    seçimde bu rezilliğe karşı tek söylem CHP'de var. 2 tanesinde hiç lafı geçmiyor. AKP de sınırsız internetten bahsediyor ama hizmetin detaylarına girmekten çekiniyor. Binali Yıldırım'ın dediğine göre topluma açık yerlerde olacakmış. Öyle olursa o internet yavaş ve erişimi kısıtlı olur.

Bu sorun düzgün bir siyasi iktidarın düzgün politikalarıyla çözülür. Devlet eliyle tekel yapılan, istediği gibi at koşturan bir firmaya bağırıp çağırmamızla olmaz.
  • stranala1 S kullanıcısına yanıt
    Nasıl iş o? Okudum sözleşmeyi ve tarife detaylarını öyle bir şey yok. Bi duruma ilişkin online işlem merkezinde açıklama varsa ekran görüntüsünü koyar mısınız?

• Bu bilgileri teknik destekten aldım. Mail ile müşterilerine haber verdiklerini söyledi benim ile ilgilenen personel . Sözleşmeye imza attığımda kota aşımı durumunda hızımın 3 Mb'e düşürüleceği yazdığını belirttiğmde şartlarda değişiklik yapma haklarının saklı kaldığını bildiren maddeden bahsetti. Sitelerinde değişen kullanım şartları hakkında henüz bir açıklama yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demokrasi olmadığı için istedikleri şekilde hırsızlık yapıyorlar.

• Yeni tarifelerde geçerli bu kendi sozlesmenize bakin yazilan neyse o eger hizi ttnet belirler diyorsa yapacak hicbise yok

• http://forum.donanimhaber.com/m_110630119/tm.htm bu konudada aynı şey tartışılıyor, şu an birçok kişinin hızı 1 mbit e düşmüş durumda
  • Bunun Türkçesi şudur Beyler;

TR nin yurtdışı+genel olarak alt yapı "kapasitesi" çok düşük! ne demek istediğimi,Yunanistan ve İsrail i araştıranlar anlar veya bilir kıç kadar ülkelerin
    bizim kaç katımız olduğunu görürler!

Ana sıkıntı budur "Adil" ne demek yaw,zaten iş başın dan bozukdu! şimdi bakıyorlar ki millet paso download yapıyor ve sistem adeta çöker gibi oluyor
    ve kotaya sığınarak bu olaya engelleme getirmek istiyorlar,şayet Hız doldukdan sonra 3 değil de 1 e düşmüşse,bunun Türkçesi yine budur!

Hükümet(her hükümet aynen böyle zihniyet de) memlekette en ücra yerde bile net varmı-var olayının peşinde! senin hızın veya benim hızım bilmem ne
    meselesi değil bu durum! altyapı hikaye olunca böyle oluyor! abone sayısı çok ciddi artıyor,hız olarak zaten gidilecek yer de kalmadı,kısaca herkes
    bir şekilde net kullansın ama nasıl kullanırsa kulllansın hesabıyla sana neti veriyor ama sürekli kısıtlama atraksiyonları yaparak,biz de sonra gelip
    bu muhabbetleri yapıyoruz++

• 2 kat aşınca 1mbps oluyorsa 3-4 kat olunca interneti ay sonuna kadar keserler yakında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz gün (09.10.2015) konu hakkında Turknet MH beni aradı. Evet şikayet vardı bu konuda geri adım atıldı. Hız yeniden 3 mbit'e kadar düşecek dedi.

Söylediklerini sizde şu an uyguladılar mı?

• Evet beni de aradılar, 3 mbit hızla devam edersiniz kota aşımından sonra. Yanlıştan çabuk döndükleri iyi oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.