Şimdi Ara

Turknet AKK 1mbps düşürme uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 yıldır turknet kullanıyordum fakat bugün internetim AKK'yi geçtikten sonra 3mbps düşmesi gerekirken 50 den çok 100GB aştığım için 1mbps'e düştü. Bu uygulama yeni dendi. Uygulama şöyle işliyor; Eğer 50GB'ı aşarsanız hız 3mbps'e düşüyor fakat bunun 2 katı olan 100GB'ı aşarsanız hız 1mbps'e düşüyor. Benim imzaladığım sözleşmede sadece 3mbps'ye düşeceği yazıyordu fakat turknet bana bunu sözleşmede yazmasada biz kendimiz böyle bir uygulama koyduk dedi. Sözleşmede yazmadığı halde bu uygulamayı bana koyması saçma değil mi? Benim şuan haklı olmam gerek değil mi?

Bunu buraya yazmamın sebebi turknet hakkında size bilgi vermem. Turknet'e başvurmadan önce iyi düşünmenizi tavsiye ederim.

• Bugün bende aradım ve aynısı dediler. Fakat sözleşmede böyle bir uygulama yok bunu yapmaya hakkı var mı ? Gerekli yerlere şikayet ettim.
  • Btk ya basvurun oyle bir dunya yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerekli sikayeti BTK'ya bildirdim. Türknetli olan herkesin şikayet etmesini istiyorum. Sizinde başınıza gelicek çünkü.
  • Bende BTK'ya şikayet ettim, bekliyorum.
  • Ya harbiden cok komik biz en azından akk kalksın hadi 3 değil 5 olsun 6 olsun diyoruz abi adamlar 1 diyor ya 1 helal olsun şikayet edebileceğiniz heryere şikayet edin.

• Arkadaşlar beninde bugün internet hızımı 1 mb'e düşürdüler.1 saat önce aradım ve baya kavga ettim.Banada 120gb'tı geçtikten sonra hızınız 1mb'e düştüğünü türknet'in kendi içinde olan bir uygulama olduğunu söyledi. Bende üye olurken sadece 50gb'dan sonra 3 mb'e düşürüldüğünü söylendiğini ancak diğer hiçbir şekilde hızımın belli bir gb'dan sonra düşürülceğine dair bir şey söylenmediğini söyledim bu yaptıklarının hukuksuzluk olduğunu ve hızımın 3mb'e çekilmesini söyledim.Yoksa hukuksal süreç başlatacağımı bildirdim ve numaramı alıp beni arayacaklarını söylediler.bakalım bekliyoruz.

Türknet pişmalıktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline download hızı sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az önce çok komik bir olay yaşadım. Benim AKK her ayın 3'ünde sıfırlanıyor. Aradım ve AKK'ın sıfırlanmasını hat değerlerimin de 16mbps kaldırmadığı için 12mbps'e çekilmesini istedim ve bana AKK'ın sıfırlandığı doğru fakat hız değerlerinizi yükseltemiyorum arıza kaydı oluşturduk dendi. Kesinlikle saçma sapan bir hizmet veriyolar. BTK'ya artık 50 çeşit sebepten ötürü şikayet yazmam gerek. O kadar çok şikayet edilmesi gereken sorun var ki ben şikayet etmekten bıktım.

Aşağıdaki resimde 4mbps yazan yerin 12mbps olması gerekiyor. AKK koydukları zaman oradaki değerin 1/4'ü bana hız olarak yansıyor. Oranın 4mbps olmasının sebebi zaten 1mbps olması için yapılmış olmasıdır. Her ayın 3'ünde 12mbps'e çekilip AKK kaldırılarak asıl hızımın olması gerek. Fakat dediğim gibi adamlar orayı 4mbps'den 12'e çekemiyoruz problem var dedi.
     Turknet AKK 1mbps düşürme uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaley -- 3 Ekim 2015; 0:26:08 >

• scaley kullanıcısına yanıt
    TTnet'de şuan paketlerine 1Mbps hızını ekledi. DİKKAT ARKADAŞLAR !
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Link verebilirmisiniz hocam

• E devlet üzerinden cumhurbaskanina iletsek, belki dikkat çeker. Şikayet imkânı olan hereye şikayet edelim arkadaşlar

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Teknopat'da linkleri ekledim (https://www.technopat.net/sosyal/konu/ttnet-baglatacaklara-oenemli-uyari-akn-hizlari-duerueldue.256237/ ) burda konuyu ben başlatmadığım ve iki ayrı sağlayıcı konusu olduğunda etkin yazı eklemedim hocam.
  • bu türknet kadar leş bi firma yokhttps://www.sikayetvar.com/turknet-tek-tarafli-fesih-edip-taahhut-bedeli-aliyorlar#gorusmeler

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Adamlar diyorki canım istediği zaman sizinli tşk gecebilirim.
    " TTNET, düşürülecek hız seviyesini herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar"

Abone, Fiber/Hiper İnternet hattının bulunduğu yerdeki 24, 35, 50 veya 100 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktasını aştığında internet kullanım hızı 1 Mbps'ye düşürülecektir."""" TTNET, düşürülecek hız seviyesini herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar""". Takip edilen aya girildiğinde abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Paketlere ait kota ve adil kullanım noktası bilgilerini "Paket ve Ücretlendirme sekmesinde" görebilirsiniz. Görüntüleme için tıklayınız.

• yusei kullanıcısına yanıt
    Kuzenim bunların mh sinde çalıştı. Kesinlikle kredi kartinizi banka kartinizi vermeyin diyorlar. Donunuza kadar alırlar.

Bi adaminkinden 8.000TL çekildiğini söylemişti

• Aynı sorun bendede var hız 1mb ye düştü müşteri hizmetlerini aradıgımda kimse 1mb ye düşüyor diye söylemedi buna acil bir çözüm bulunması lazım 1mb ile internete bile girilmiyor.

• https://tuketici.btk.gov.tr/haber/?id=31
    buraya göre böyle bir hakları yok.
    ben tüketici mahkemesine başvuruda bulunacağım.
  • Dün 18:00 gibi hızım aniden 1mbit'e düştü müşteri hizmetlerini aradım başta teknik sorun var dediler ilgilenip size geri dönüş yapıcaz dediler ve bi cacık olmadı. Bugün aradım ve bana 100gb'i geçtiğiniz için 1mbite düştü. Ulan dedim zaten 3mbit hız kullanıyoruz 1mbit nedir diye biraz sitem ettikten sonra btk'ye şikayet ettim. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya? Dışardan biri gelse kıçıyla güler böyle saçma salak işlere. Ayıptır ayıp
  • Bu 1mbps olaylarından beri 1 yıl boyunca 1 kez bile sönmeyen dsl son 1 haftadır günde 10 kere felan net gidiyor.
  • Ulan ülkede internet altyapısı ilerleyeceğine geriliyor allah belalarını versin be nasıl ülkedeyiz anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.