Şimdi Ara

AKL ROMANO KME Teknik destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Romano %100 İthal Otogaz dönüşüm kiti

KME %75 ithal otogaz dönüşüm kiti

Teknik destek ekibimiz 7/24 hizmetinizde

Bizimle mutlu ve tasarruflu günler geçirmeniz dileği ile Kazasız ve mutlu sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKL Teknik -- 9 Haziran 2012; 18:03:32 >

• Bütün donanım haber takipciletrine iyi haftalar...
  • Merhaba. Acil tavsiyeye ihtiyacım var. Şöyleki, 98 model Opel Omega 2.5 cd aracıma LPG taktıracağım. Ne önerirsiniz? Atiker 1750 tl ye takılıyormuş, ama Sonradan sorun yaşamak istemiyorum. Sizin markalarınızın hangisi kaça takılıyor? İstanbul da taktıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: custi

Merhaba. Acil tavsiyeye ihtiyacım var. Şöyleki, 98 model Opel Omega 2.5 cd aracıma LPG taktıracağım. Ne önerirsiniz? Atiker 1750 tl ye takılıyormuş, ama Sonradan sorun yaşamak istemiyorum. Sizin markalarınızın hangisi kaça takılıyor? İstanbul da taktıracağım

Merhaba

98 model Opel Omega 2.5 cd araçınızın emin ellerde takılması ve manifolt lastiklerinin yenilenmesi gerekli tek tek enjektör kullanılması avantaj olur. Romano öneririm.
    2550 TL
  • Efendim ben o aracı satın alacaktım, pürüz çıktı almadım. 2009 Model WW Jetta 1.4 TSI DSG satın aldım. Şimdi buna lpg uygulatmayı düşünüyorum. Yardım lutfen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: custi

Efendim ben o aracı satın alacaktım, pürüz çıktı almadım. 2009 Model WW Jetta 1.4 TSI DSG satın aldım. Şimdi buna lpg uygulatmayı düşünüyorum. Yardım lutfen!

Merhaba;

Motor numarasının ilk 3 harfini yazarsanız size yardımcı olmaya calışırım.

Saygılar
  • sevgili AKL TEKNİK benim yarın mutlaka lpg taktırmak istiyorum ama AKL ile ZVLi arasında tereddütte kaldım.AKL fiyatı uygun ve italyan parçalar olduğu söylendiği için cazip geliyor.Ama daha önce kullandığım ve kalitesini bildiğim ZVLi de aklımı çeliyor.AKL konusunda kendimi bir türlü ikna edemiyorum. AKL obd li sistem 1200 iken zvli normal 1350 gibi bir fiyat obd li si ise daha yükseklerde.Akl nin bana zvli ye göre artısı eksisi ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz? (diğer markayı kötüleme gibi bişey kesinlikle yok aklımda zaten kalitesini çok iyi biliyorum 6 sene kullandım fakat obd olarak fiyat yüksek olması beni biraz üzüyor :( ) bu akşam yardımcı olabilirseniz sevinirim.yarın sabah karar vermem lazım:
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumper28

sevgili AKL TEKNİK benim yarın mutlaka lpg taktırmak istiyorum ama AKL ile ZVLi arasında tereddütte kaldım.AKL fiyatı uygun ve italyan parçalar olduğu söylendiği için cazip geliyor.Ama daha önce kullandığım ve kalitesini bildiğim ZVLi de aklımı çeliyor.AKL konusunda kendimi bir türlü ikna edemiyorum. AKL obd li sistem 1200 iken zvli normal 1350 gibi bir fiyat obd li si ise daha yükseklerde.Akl nin bana zvli ye göre artısı eksisi ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz? (diğer markayı kötüleme gibi bişey kesinlikle yok aklımda zaten kalitesini çok iyi biliyorum 6 sene kullandım fakat obd olarak fiyat yüksek olması beni biraz üzüyor :( ) bu akşam yardımcı olabilirseniz sevinirim.yarın sabah karar vermem lazım:
    sayın yetkili aracım skoda fabia 2004 1,4 16v 101 bg olan modeldir.aracıma uygun olan hangi kiti hangi enjektörü tavsiye edersiniz. birde istanbul bayrampaşaya yakın hangi bayiyi tavsiye edersiniz.iyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jumper28

sevgili AKL TEKNİK benim yarın mutlaka lpg taktırmak istiyorum ama AKL ile ZVLi arasında tereddütte kaldım.AKL fiyatı uygun ve italyan parçalar olduğu söylendiği için cazip geliyor.Ama daha önce kullandığım ve kalitesini bildiğim ZVLi de aklımı çeliyor.AKL konusunda kendimi bir türlü ikna edemiyorum. AKL obd li sistem 1200 iken zvli normal 1350 gibi bir fiyat obd li si ise daha yükseklerde.Akl nin bana zvli ye göre artısı eksisi ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz? (diğer markayı kötüleme gibi bişey kesinlikle yok aklımda zaten kalitesini çok iyi biliyorum 6 sene kullandım fakat obd olarak fiyat yüksek olması beni biraz üzüyor :( ) bu akşam yardımcı olabilirseniz sevinirim.yarın sabah karar vermem lazım:

Kusura bakmayın ançak sanırım geç kaldım. Ançak ben içinizin rahat etmesi için genede bildiklerimi yazayım zavoli ve akl aynı ecu ünitesini kullanıyor. yazılm aeb sistem her ikiside son derece kaliteli tercih sizin hangisini isterseniz bence olur. ikiside doğru karar

Her hangisini taktırdı iseniz hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesdi

sayın yetkili aracım skoda fabia 2004 1,4 16v 101 bg olan modeldir.aracıma uygun olan hangi kiti hangi enjektörü tavsiye edersiniz. birde istanbul bayrampaşaya yakın hangi bayiyi tavsiye edersiniz.iyi çalışmalar.

Bence bütce sıkıntısı yok ise Romano derim
    KAHVECİOĞLU OTOMOTİV
    TOZKOPARAN MAH. ALİRIZA GÜRCAN CAD. NO:12
    0 212 481 18 80

Ramide BERKAY OTOGAZ açık oto pazarının hemen yanında Nüri Usta
    GSM: 0533 250 88 64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKL Teknik -- 10 Temmuz 2012; 12:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKL Teknik

quote:

Orijinalden alıntı: mesdi

Bence bütce sıkıntısı yok ise Romano derim
    KAHVECİOĞLU OTOMOTİV
    TOZKOPARAN MAH. ALİRIZA GÜRCAN CAD. NO:12
    0 212 481 18 80

Ramide BERKAY OTOGAZ açık oto pazarının hemen yanında Nüri Usta
    GSM: 0533 250 88 64

Alıntıları Göster
    Otomatik vites 4 ileri şanzuman eski tip. Focus Ghia 2006 model.

KME Lpg takılı.aracı yarın alıcam inş. Fakat araç " N " konumunda yani boş konumdayken silkeleme titreme yapıyor. klimayı acıncada titreme artıyor.bunun problemi nedir ?

2. olarakta LPG ölçüm cihazı arzalıymış. 30tl geriden geliyomuş. 60tl gaz alıyorum fakat 1 çubuk yanıyor dedi. bunun sorunu nedir ?

bunların maliyetleri yükse değildir umarım ona göre aracı alıcamda. :/

NOT: Amcam Lovato Bayiisi.ona götürsem bunları yaparmı,KME programı olmasımı şart yoksa ?

1 sene garantisi varmış KME nin fakat her 10bin de bakıma gitmişmi araç bilmiyorum.ona göre garanti devam ediyormuşta.

• quote:

Orijinalden alıntı: anemik

KME Lpg takılı.aracı yarın alıcam inş. Fakat araç " N " konumunda yani boş konumdayken silkeleme titreme yapıyor. klimayı acıncada titreme artıyor.bunun problemi nedir ?

2. olarakta LPG ölçüm cihazı arzalıymış. 30tl geriden geliyomuş. 60tl gaz alıyorum fakat 1 çubuk yanıyor dedi. bunun sorunu nedir ?

NOT: Amcam Lovato Bayiisi.ona götürsem bunları yaparmı,KME programı olmasımı şart yoksa ?

1 sene garantisi varmış KME nin fakat her 10bin de bakıma gitmişmi araç bilmiyorum.ona göre garanti devam ediyormuşta.

sayın anemik sorularınıza kendi başlığımdan cvp yazdım bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: sönmez usta-yıldız otogaz

quote:

sayın anemik sorularınıza kendi başlığımdan cvp yazdım bilginize

Alıntıları Göster
    bugün amcama gittim lovato bayisine. PC ye bağlayıp baktı. sorun yok olum kendin psikopat gibi arabayı dinleyip durma dedi.

karbüratörcüye git haftaya gel götüriyim dedi.motorla ilgili bişileri temizlicekmiş buji ler vs değişcek dedi.

onlardan titreme oluyor dedi. normaldir baktım dedi. aldı kullandı.

tek dediği şey bujiler enjektörler filan onları değşiek yeter dedi baktı eskimişmiymiş neymiş.

bide bobin le ilgili bişi dedi.160tl miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anemik -- 9 Ağustos 2012; 15:45:10 >

• quote:

bugün amcama gittim lovato bayisine. PC ye bağlayıp baktı. sorun yok olum kendin psikopat gibi arabayı dinleyip durma dedi.

karbüratörcüye git haftaya gel götüriyim dedi.motorla ilgili bişileri temizlicekmiş buji ler vs değişcek dedi.

tek dediği şey bujiler enjektörler filan onları değşiek yeter dedi baktı eskimişmiymiş neymiş.

PRİNS,KİTMTM,TARTARİNİ,ROMANO,AKL,GASİTALY,KME VE ALDESA OTOGAZ SİSTEMLERİ HAKKINDA..

sayfanın en üstünde gözünüzden kaçmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sönmez usta-yıldız otogaz -- 11 Ağustos 2012; 9:15:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sönmez usta-yıldız otogaz

quote:

PRİNS,KİTMTM,TARTARİNİ,ROMANO,AKL,GASİTALY,KME VE ALDESA OTOGAZ SİSTEMLERİ HAKKINDA..

Alıntıları Göster
    Selamlar.
    Hiç bir lpg firmasıyla bir bagım yok. Hepsine aynı mesafedeyim . Aracım astra j 140 bg triptonik(hani subapları sorunlu olan motor. Takdırdıgım yeride soylemeyim, birileri çıkar yazdıklarımın reklam amaclı oldugunu soyler. Takılam sistem romano 1600 tl 10 taksit. Kit mukemmel. Ne benzinden gaza geçişi hissediyorum ne de baska bir sorun sistem saat gibi çalısıyor. Filltre değişimi periyodik bakım gibi maliyetler yok enjektörler evladiyelik bozulsa bile komple enjektor setini değiştirmiyorsunuz tek bozulanı değiştirmeniz yetiyor. Bombabir kit. İsteyen soylediklerimi dikkate alır isteyende reklam olarak dusunur. Aracı zorlamadan kullanıyorum şehir içi 10 litre s.dısı 7 litre gaz tuketim. Defalarca olcum yapılmıstır. Sonuclar nettir. Bana gore bu kit fiyat, kalite, dayanıklılık, servis yaygınlığı, bakım maliyetlerini kıstas olarak alırsak Türkiye'de bir numaradır. Yazdıklarım sahsi görüşümdür. Bilimsel bir araştırma neticesine bağlı değildir.
    Tesekkurler romano

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirkemal -- 24 Ağustos 2012; 23:25:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pirkemal

Selamlar.
    Hiç bir lpg firmasıyla bir bagım yok. Hepsine aynı mesafedeyim . Aracım astra j 140 bg triptonik(hani subapları sorunlu olan motor. Takdırdıgım yeride soylemeyim, birileri çıkar yazdıklarımın reklam amaclı oldugunu soyler. Takılam sistem romano 1600 tl 10 taksit. Kit mukemmel. Ne benzinden gaza geçişi hissediyorum ne de baska bir sorun sistem saat gibi çalısıyor. Filltre değişimi periyodik bakım gibi maliyetler yok enjektörler evladiyelik bozulsa bile komple enjektor setini değiştirmiyorsunuz tek bozulanı değiştirmeniz yetiyor. Bombabir kit. İsteyen soylediklerimi dikkate alır isteyende reklam olarak dusunur. Aracı zorlamadan kullanıyorum şehir içi 10 litre s.dısı 7 litre gaz tuketim. Defalarca olcum yapılmıstır. Sonuclar nettir. Bana gore bu kit fiyat, kalite, dayanıklılık, servis yaygınlığı, bakım maliyetlerini kıstas olarak alırsak Türkiye'de bir numaradır. Yazdıklarım sahsi görüşümdür. Bilimsel bir araştırma neticesine bağlı değildir.
    Tesekkurler romano

Alıntıları Göster
    Sönmez denilen ve 1 senedir yanan arıza lambasını söndüren KME Bayisi Konya Lider Otogaza teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

quote:

Merhaba ;

Bir kit ançak bu kadar güzel anlatılabilir. Teşekkürler.

Güle Güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

quote:

Merhaba ;

Bir kit ançak bu kadar güzel anlatılabilir. Teşekkürler.

Güle Güle kullanın

Alıntıları Göster
    Merhaba ustalar , arkadaşlar. Sizlerden bir ricam olacak. Aracımı alalı yaklaşık olarak 10.gün kadar oldu. Aracım ; Seat Leon 1.4 Tsi 125 Hp üzerinde ROMANO marka tsi lpg sistemi mevcut. Antalya'da yaşıyorum. Burada sadece bir yer yapıyor ayarını. Götürdüm fakat eskisinden daha kötü durumda şuanda. Normal araçlarıma lpg sistemi uygulattığım ustam (Romano kit bağlayıp ayar yapmış eski çalıştıgı yerde ) programı bulabilirsek en iyi şekilde yardımcı olabileceğini söyledi. Sizden gerçekten rica ediyorum çok mağdur durumdayım günlerdir benzinle kullanıyorum aracımı. Biz istedik Antalya daki bayisinden fakat veremiyceğini söyledi. Sizden rica ediyorum bana bu program lazım ne yapmalıyım yardımcı olabilen olursa gerçekten çok sevinirim.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: k.dogan07

Merhaba ustalar , arkadaşlar. Sizlerden bir ricam olacak. Aracımı alalı yaklaşık olarak 10.gün kadar oldu. Aracım ; Seat Leon 1.4 Tsi 125 Hp üzerinde ROMANO marka tsi lpg sistemi mevcut. Antalya'da yaşıyorum. Burada sadece bir yer yapıyor ayarını. Götürdüm fakat eskisinden daha kötü durumda şuanda. Normal araçlarıma lpg sistemi uygulattığım ustam (Romano kit bağlayıp ayar yapmış eski çalıştıgı yerde ) programı bulabilirsek en iyi şekilde yardımcı olabileceğini söyledi. Sizden gerçekten rica ediyorum çok mağdur durumdayım günlerdir benzinle kullanıyorum aracımı. Biz istedik Antalya daki bayisinden fakat veremiyceğini söyledi. Sizden rica ediyorum bana bu program lazım ne yapmalıyım yardımcı olabilen olursa gerçekten çok sevinirim.

Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    yabancı sitelerden bulabilirsin ancak dostum kimse sana programı vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

yabancı sitelerden bulabilirsin ancak dostum kimse sana programı vermez

Keşke bulabilsem ama bu forumda araştırma yaparken bazı markaların programlarının paylaşıldığını gördüm. Yardımcı olabilen olsa keşke
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.