Şimdi Ara

AKL- ROMANO- KME SIRALI SİSTEM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
5
Favori
27.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şafak otogaz ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. ahmet ustayı aradım istanbula gelemeyeceğimi söyledim oda uzaktan yardım la bağlantı yapabileceğimizi söyledi . cumartesi günü çoruma kiti takan ustaya tekrar gidicem ama umudum yok yine.aracım 8 ay önce de sibop kırmıştı bu arızadan dolayı. yine olursa diye korkuyorum.artık oldu oldu yoksa başka bir sistem taktıracağım. gelişmeleri paylaşırım saygılarımla
  • tsı lpg sıstemlerı ıle ılgılı nerdeyse hıc paylasım bulamadım kı yenı vw sahıplerı ıcın cok onemlı bır konu.... 1.2 tsı motoru kullanan vw patentlı bır suru arac mevcut.. jetta da bunlardan bırı ...1.2 tsı ıcın de lpg uygulamanız mevcut mu ?? sıstemde ne kullanıyorsunuz kıt olarak?? bellı bır devırden sonra otomatık devreden cıkıyor mu??? sız soru sorun demıssınız de bence hele bır anlatın suu tsı motora ne yapıyorsunuz ısleyıs ne bızde kafamıza takılanları paylasalım... 2 fotogref harıcınde pek bırsey carpmadı gözüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzuncocuk1 -- 27 Mayıs 2012; 20:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzuncocuk1

tsı lpg sıstemlerı ıle ılgılı nerdeyse hıc paylasım bulamadım kı yenı vw sahıplerı ıcın cok onemlı bır konu.... 1.2 tsı motoru kullanan vw patentlı bır suru arac mevcut.. jetta da bunlardan bırı ...1.2 tsı ıcın de lpg uygulamanız mevcut mu ?? sıstemde ne kullanıyorsunuz kıt olarak?? bellı bır devırden sonra otomatık devreden cıkıyor mu??? sız soru sorun demıssınız de bence hele bır anlatın suu tsı motora ne yapıyorsunuz ısleyıs ne bızde kafamıza takılanları paylasalım... 2 fotogref harıcınde pek bırsey carpmadı gözüme

Aynen...

Romano başarılı da neye göre?

Testler ne durumda...

1.8 tsı passata takılır mı?

Fiyat...

(ve bu hususlar ilk sayfada en başta olmalı)
  • quote:

tsı lpg sıstemlerı ıle ılgılı nerdeyse hıc paylasım bulamadım kı yenı vw sahıplerı ıcın cok onemlı bır konu.... 1.2 tsı motoru kullanan vw patentlı bır suru arac mevcut.. jetta da bunlardan bırı ...1.2 tsı ıcın de lpg uygulamanız mevcut mu ?? sıstemde ne kullanıyorsunuz kıt olarak?? bellı bır devırden sonra otomatık devreden cıkıyor mu??? sız soru sorun demıssınız de bence hele bır anlatın suu tsı motora ne yapıyorsunuz ısleyıs ne bızde kafamıza takılanları paylasalım... 2 fotogref harıcınde pek bırsey carpmadı gözüme

Merhaba ;

Öncelikle geç kalan bir cevap olduğu için özür dilerim.

Romano Atiker 'in %100 İthal ürünü TSİ ve FSİ lerde kullanılan kitlerin çalışma prensibi aldığım bilgilere göre ;

Araç 1100 devirin altında tamamen benzinle çalışıyor 1100 deviri geçince ihtiyac olan yakıtın %25 ini benzin %75 ini lpg olarak sağlıyor. şehir içinde karma %25 çıvarında şehirler arasında %35 çıvarında tasarruf sağlamakta

Bunları kendi kullandığım jetta 2.0 FSİ araçımdan elde ettiğim veriler.

• quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

quote:

Aynen...

Romano başarılı da neye göre?

Testler ne durumda...

1.8 tsı passata takılır mı?

Fiyat...

(ve bu hususlar ilk sayfada en başta olmalı)

Merhaba :
    Yazılımlar yeni yeni tamamlanmakta şu an için 1.8 araçınıza montaj yapamıyoruz. Montaj yapılacak araçın motor numarasını alıyoruz ve yazılım olup olmadığını kontrol ediyoruz. FSİ ve TSİ lerde diğerleri gibi program atılmıyor var olan program yükleniyor.

• Ey inananlar cuma günü namaz için davet edildiği zaman hemen ALLAH'ı anmaya koşun . Alış verişi bırakın bilseniz bu sizin için daha hayırlıdır.(Cuma 9

cumanız mübarek olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

Merhaba; kme bir Atiker markasının Atiker in ithal ürünüdür bu sıkıntınızı satis@atiker.com.tr ye yazabilirsin sanıyorum Atiker kurumsalligina yakisani yapar

Ustam bende hyundai ix35 1.6 gdi motor kodu g4fd olan aracıma lpg montajı yapabiliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

quote:

Merhaba; kme bir Atiker markasının Atiker in ithal ürünüdür bu sıkıntınızı satis@atiker.com.tr ye yazabilirsin sanıyorum Atiker kurumsalligina yakisani yapar

Ustam bende hyundai ix35 1.6 gdi motor kodu g4fd olan aracıma lpg montajı yapabiliyormusunuz?

IX35 1591cc GDI 99 (135) G4FD 2010 E5 Bosch Med 17.9.8 Mechanical 6M LPG Ready 604710236 KIT GPL EASY FAST 4 D.I. B Code 1580001 BOX OF 12 COPPER NOZZLES EXTENSION

Romanoda henüz yok ançak lovato da var....
  • EN BAŞARILI SİSTEM LOVATODUR ÇÜNKÜ YAĞLAMA SİSTEMİNDE MOTOR GAANTİSİ VERİYOR BUNA DERSİNİZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetgazcı

EN BAŞARILI SİSTEM LOVATODUR ÇÜNKÜ YAĞLAMA SİSTEMİNDE MOTOR GAANTİSİ VERİYOR BUNA DERSİNİZ...

Benim buna söyleyecek lafım çok ama lafa bakıyorum laf değil ...

Ben romano satışı yaparken bile hakkını yemedim yazdım kodları ile birlikte

Motor garantisi değil sigortadır ve her sistem yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKL Teknik

quote:

Orijinalden alıntı: jetgazcı

EN BAŞARILI SİSTEM LOVATODUR ÇÜNKÜ YAĞLAMA SİSTEMİNDE MOTOR GAANTİSİ VERİYOR BUNA DERSİNİZ...

Benim buna söyleyecek lafım çok ama lafa bakıyorum laf değil ...

Ben romano satışı yaparken bile hakkını yemedim yazdım kodları ile birlikte

Motor garantisi değil sigortadır ve her sistem yapabiliyor.

mesaj sayısı 1 olan ve ilk mesajıda reklam vari msjlar atan üyeleri dikkate almamakla en doğrusunu yaparsınız .bu forumlar sizin gibi gerçek kimliğini saklayan bir çok insan gelip geçiyor JETGAZCI gelir JETGİDERSİNİZ itimat ve itibar görmezsiniz .

siz en iyisi gerçek kimliğinizle yazın ve bilgi paylaşımında bulunun o zaman söyledikleriniz ve siz ciddiye alınırsınız sayın jetgazcı

• selamlar
    aracima romano taktirdim astra 1.4 turbo. bildiginiz gibi subaplar sorunlu. aracta tuketim olarak yuzde 25 benzin yuzde 75 lpg tuketimi seklinde bir ayar yaptirmam mumkunmu ayrica tavsiye edermisiniz. desteginiz icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirkemal

selamlar
    aracima romano taktirdim astra 1.4 turbo. bildiginiz gibi subaplar sorunlu. aracta tuketim olarak yuzde 25 benzin yuzde 75 lpg tuketimi seklinde bir ayar yaptirmam mumkunmu ayrica tavsiye edermisiniz. desteginiz icin tesekkurler

özellikle 3000 rpm üzerinde benzin yardımı büyük fayda sağlayacaktır
  • VOLKSWAGEN PASSAT 1.6 FSI ROMANO MONTAJI YILDIZ OTOGAZ İZMİT/KOCAELİ 262 335 33 55

AKL- ROMANO- KME  SIRALI SİSTEM

• Elinize sağlık çok güzel olmuş.
  • quote:

Elinize sağlık çok güzel olmuş.

teşekkür ederiz .hayırlı işler bol kazançlar diliyorum
  • daihatsu cuuore montaj resimleri kme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....ŞAFAK OTOGAZ.... -- 26 Eylül 2012; 13:44:42 >
  • daihatsu cuuore montaj resimleri kme

• VOLVO V 4 ROMANO LPG MONTAJI

• Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek KURBAN BAYRAMINIZI Ayotogaz olarak tüm AKL ailesinin bayramını en içten dileklerimizle tebrik eder, mutluluklar dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.