Şimdi Ara

AKK'den kurtulmak isteyenler. (Ana Konu - MTU ayarları vs) (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.358
Cevap
173
Favori
797.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realmadboy

a.k.k ttnet için kaldırmak çok basit yıllardır kullanıyorum.
    valla açığı kapatırlar diye paylaşılmıyordu. aynı açık sadece a.k.k degil fatura dolayısı ile kapanmayı bile kaldırıyor.
    neyse ö.m atın gönüllü bir kişiye anlatayım paylaşma konusu biraz sıkıntı olabilir.
    madem telekom a.k.k kaldırmak için adım atmıyor herkes kullansın bu açığı belki taşın altına ellerini koyarlar

Bana özelden yazar mısınız.
  • eyvaan E kullanıcısına yanıt
    bende rica edebilirmiyim mümkünse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 24 Ocak 2017; 3:22:44 >
    Akk den kurtulmak zor . akksiz net istiyorsan 150 tl yi gözden çıkarman gerekiyor. süperonline fiber varsa 99 tl ye 25 mbps net var ama yoksa sende benim gibi kullanmaya devam edeceksin maalesef..

Orijinalden alıntı: black_powers

Akk den kurtulmak zor . akksiz net istiyorsan 150 tl yi gözden çıkarman gerekiyor. süperonline fiber varsa 99 tl ye 25 mbps net var ama yoksa sende benim gibi kullanmaya devam edeceksin maalesef..

alternatif olsa 1 saniye durmamda malesef mecburum
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Ulan bu şer..siz tekel firma yüzünden yıllardır akn konusunda toleranslı olan doping adsl bile akn uygulamasına geçmiş. Arayıp sorduğumda ise btk nın ağustos ayında almış olduğu karar dolayısı ile uygulamak zorunda kaldık diyorlar. Bizde bu konudan şikayetçiyiz ama elden gelen bir şey yok diyorlar.

Bari Ev internetini kökten kapatıp cep interneti ile idare edeyim dedim. Cayma bedeli 350 TL dediler. Kapatmasam ve kullansam zaten toplamda 650-700 filan ödeyeceğim. Bu nağmertlerin yatacak yeri yok

Hocam bizde doping adsl kullanıcısıyız. Akn durumuna takılmadan kullanım yapardık 1 senedir şimdi akn niz dolmak üzere diye bir mesaj geldi :/ bizde mi artık hız düşümü yaşayacağız acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    aynı dert bendede var seçeneğim yok
    Maalesef müşteri hizmetleri yetkilisi bu konuda BTK Eylül ayında firmalara baskı yapmış galiba. Bu yüzden uymak ve uygulamak zorundayız dedi. Doping den memnundum ama şu an hiçbir espirisi kalmadı. Üstüne üstük bugün bir de bağlantı gitti Sinyalleri veriyorlar galiba.

Velhasıl kelam mertlik bozuldu. Bu AKN işi çözülmeden internet emanet gibi birşey

• Bu yontem olmadan bir seyde indiremiyoruz kafayi yicem 300kb ile 40gb orijinal oyun indirmeye calisiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 senedir doping kullanıyorum kotayı hep geçerdim hiç hızımı düşürmezlerdi fakat son 2 aydır hızımı düşürüyorlar kotayı geçince...Gerçekten hız düşmesi çok berbat bir şeymiş, sözleşmemin bitmesine 6-7 ay kaldı böyle giderse sözleşme yenilemem iptal ettiririm

Orijinalden alıntı: stxanger

Bu kota belasını kim başımıza açtıysa anlayan anladı bu ne rezalet ya 15 yıldır ttnet kullanıyorum bu kepazelik son yıllarda iyicene ayyuka çıktı. Aralık'ta çıkıyorum zaten.15 yıllık hukukumuz sona erecek hem yavaş hem kotası var. Ne anladım ben bu işten.

Eee yola katırlarla mı devam edeceğiz

TTnet sonrası hangi İSS?

Planlarını bize de anlat

Şöyle ağaçlıklı ormanımda dağ evine yapayım yaşayayım diyorsan, 3-5 kişi birleşiriz

3+1, dubleks olur, yeterki bi ilan aç

Parayı TTnet e vereceğimize EVE gömelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 22 Ekim 2016; 13:30:37 >

• Çalışan MTU değeri bulabilen varsa yazabilir mi 342 392 450 576 600 750 1492 vs deniyorum olmuyor
    MSI RTX3080 10GB SUPRIM X 10G GDDR6X 320bit / MSI Optix MAG272QP 27" 165Hz 1ms / ASUS ROG STRIX X570-F GAMING / AMD Ryzen™ 5 5600X MPK 3.7GHz / G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB / Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD / CORSAIR RM850x 850W / COOLER MASTER MasterBox TD500 ARGB / SilverStone PF360 ARGB
  • Lanet olsun bu AKK nin tek nedeni var interneti paylaşanlar.

Onlar paylaştı diye bu çıktı.
    AKK'yi savunmuyorum ama "öyle başa böyle tarak".

• Superonline'da AKK'ya yaklaşık 3 yıldır yakalanmıyordum dün mesaj ve mail geldi bugün hızımı düşürdüler. Uygulanmadığı halde öyle 300-500 falan da değildi kullanımım 150-200 arası değişiyordu keşke dünyaları indirseymişim. An itibari ile kullanımım 90.

Orijinalden alıntı: stxanger

TTNET'e para kaptırmaya devam mı edelim ?

yok ben ttnet kullanmıyorum zaten önerinizi dinlemek isterim

Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.