Şimdi Ara

AKK'den kurtulmak isteyenler. (Ana Konu - MTU ayarları vs) (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.358
Cevap
173
Favori
798.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKK olsun tamamda 200-240GB nedir ya.. Madem AKK olacak En az 1 Terabayt dan başlasın bari..

Orijinalden alıntı: stxanger

önerim şu arkadaş aklı olan kullanır. Normal şartlarda zaten iyi hizmet alamıyoruz hız olarak yıl olmuş 2017 ileri gideceğimize geri gidiyoruz. Yapacağım iş şu 50 mbit uydunete geçeceğim 150 GB kotası olacak.Ha o kota yeter mi yetmez ama ne yaparım gece kuşu yaparım ek paket alırım parayla bir şeyle kendimi kurtarırım. TTNET'e 16 mbit 100 GB a ben telefonla birlikte 85 TL veriyorum taahhüt Aralık ayında bitiyor 24 aylık leş internetten sonunda kurtuluyorum. Uydunete geçeceğim arkadaş. Herkes bunu yapsın bakalım TTNET'in hamlesi ne olacak ?

Uydunet 50 Mbit 150 GB ayda 70 TL. Ben mal mıyım 16 mbit boktan ttnete para vereyim + TTNET bizim şişli de fiber saglayamıyor. Uydunete sordum sizin 50mbit destekliyor dedi afişi de astı.

Ben sinirli adamım bir de 15 yıldır TTNET kullanıyorum sen düşün herkesi kandırabilirler si.erler ama ben sinirlendim mi ortalığı dağıtırım. Ülke zaten bok durumda gün geçtikçe her konuda geçirmeye çalışan ga.atlar kaynıyor.Artık bir dur deme vakti geldi.

Komşu WiFi'si hackleyelim diyeceksin sandım

Uydunet güzel, ben de bakayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanki uydunet varda keyfimizden geçmiyoz
    Newton Heath
  • haklisin fakat cozumun denizde kum tanesi kadar adamin isine yariyor malesef...

Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• Bu ay T.Telekom Roket uygulaması, arızadan dolayı çalışmayacakmış.

Orijinalden alıntı: JAX

Ttnet tercih sebebi idi MTU işe yaradığı için. Artık TTNET te de MTU çalışmıyor, diğer servis sağlayıcılara rahatlıkla geçebiliriz. Ttnet in bir cazibesi kalmadı.

senin dediğini gecen nisan ayında yaptım vodefone 64 mbit 240 gb kotalıya gectim indirmlerde sıkıntı yok ama online oyun oynaken ping cok fazla ttnet ile battlefield 4 oynaken ates etsen karsındakine vurdugu hız (7ms)belli vodefone(27ms) gun master oynaken oyun unistal ettim ne için geçtim ben buna diye sorguladım keskem desemde iş işten geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 25 Ekim 2016; 1:33:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmadboy

a.k.k ttnet için kaldırmak çok basit yıllardır kullanıyorum.
    valla açığı kapatırlar diye paylaşılmıyordu. aynı açık sadece a.k.k degil fatura dolayısı ile kapanmayı bile kaldırıyor.
    neyse ö.m atın gönüllü bir kişiye anlatayım paylaşma konusu biraz sıkıntı olabilir.
    madem telekom a.k.k kaldırmak için adım atmıyor herkes kullansın bu açığı belki taşın altına ellerini koyarlar
    ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 24 Ocak 2017; 3:22:53 >

MSI RTX3080 10GB SUPRIM X 10G GDDR6X 320bit / MSI Optix MAG272QP 27" 165Hz 1ms / ASUS ROG STRIX X570-F GAMING / AMD Ryzen™ 5 5600X MPK 3.7GHz / G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB / Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD / CORSAIR RM850x 850W / COOLER MASTER MasterBox TD500 ARGB / SilverStone PF360 ARGB
  • akk ayın 20 sinde dolmuştu.neredeyse bütün mtu değerlerini denedim ama başarılı olamadım.bugün bilgisayarımı açtığımda hızımın yine akk den önceki haline döndüğünü gördüm.sebebini bilmiyorum,bir hata mı acaba?
    AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W|
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 24 Ocak 2017; 3:25:19 >
  • Şunu kaldırmanın yolunu bilen biri Allah rızası için söylesin.Nasıl bir rezilliktir bu ya
    MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
  • Bilen varsa bana da pm atsın. İndirmeyi geçtim sayfalar açılmıyor. Vize dönemi bir de bu çıktı başımıza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Herkes Haddini Bilecek !
  • Ay sonu çabuk geldi bana da.
    üç dört gündür sürünüyordu hızım.
    AKK kalkmış şimdi gördüm.
    İnşallah sabaha kadar çatır çatır indiririm.
  • harbiden akk yok şuan neden acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 24 Ocak 2017; 3:28:15 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.