Şimdi Ara

AKK'den kurtulmak isteyenler. (Ana Konu - MTU ayarları vs) (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.358
Cevap
173
Favori
797.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sorun altyapı değil insanlar bizimkiler akıllı ya akk olmayınca 100 lük hat bağlatır komşular beraber kullanır,bilgisi olanda iss kurar mahalleye dağıtır şirket olsan sen akkyi kaldırır mısın savunmuyorum tabiki kesinlikle kalkmalı ama bunu önleyemedikleri için kaldırmıyorlar şirket niye hem yatırım yapsın hem karını azaltsın ki
    insan gibi bir fiyata satsalar kimse ugrasmaz. sen ister misin baglantini paylasip yasal sorumluluk altina girmeyi, birinin somurup digerlerinin surunmesini ya da butun bunlari engellemek icin bir suru cihazla ugrasip dagitim icin altyapi kurmayi vs.

adam akilli fiyatlarla herkes abone olur rahat rahat kullanir ama sen iss olarak nasil olsa tekelim diye milleti carpmaya kalkarsan millette salak degil ucuza kullanmanin yolunu arar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• a.k.k ttnet için kaldırmak çok basit yıllardır kullanıyorum.
    valla açığı kapatırlar diye paylaşılmıyordu. aynı açık sadece a.k.k degil fatura dolayısı ile kapanmayı bile kaldırıyor.
    neyse ö.m atın gönüllü bir kişiye anlatayım paylaşma konusu biraz sıkıntı olabilir.
    madem telekom a.k.k kaldırmak için adım atmıyor herkes kullansın bu açığı belki taşın altına ellerini koyarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmadboy -- 16 Eylül 2016; 12:22:22 >
  • 24mbit internettim var akk kaldırmam için yardım edebilcek biri varmı? eski hızına dönebilmesi için ne yapabilirim, pm den anlatabilcek biri varmı bu mtu ayarlarıyla indirme hızı 1gb ye çıkıyor ben eski haline indirme hızı 2.7-2.8'e dönmesini istiyorum.

Bir de tavsiyeye ihtiyacım var. TT adsl i yanına bir de 30 liralık uydu interneti sözleşmesi yapmayı düşünüyorum. (Zaten 13 lira kablo TV için ödüyorum ve 17 lira daha fark edicek.)

İki seçenek var ve taahhüt yaparken aşağıdaki iki seçenekten birini seçem gerekiyor;

- 25 MB akk ve 25 GB internet (30 lira)
    - 10 MB akk ve 50 GB internet (30 lira)

Normalde ADSL de 11 küsur MB hız görebiliyorum maksimum. Bunda da hız öyle olucaksa, akk 4.5 MB olmasından dolayı 50 GB olanı mı seçeyim? Ya da BTK forum falan doldurttuktan sonra akk kaldırırsa falan gibi bir düşünceyle ve belki de kablonette 16 MB e kadar hızı görebilecek kapasite vardır diye 25 MB hızı mı seçeyim?

Benim için bu konuda akılcı mantık kurabilecek biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 17 Eylül 2016; 6:27:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

AKK açığı varsa, bana da biri PM'den anlatabilir veya mevcut bilgiyi kopyalayabilirse, çok sevinirim.

Bir de tavsiyeye ihtiyacım var. TT adsl i yanına bir de 30 liralık uydu interneti sözleşmesi yapmayı düşünüyorum. (Zaten 13 lira kablo TV için ödüyorum ve 17 lira daha fark edicek.)

İki seçenek var ve taahhüt yaparken aşağıdaki iki seçenekten birini seçem gerekiyor;

- 25 MB akk ve 25 GB internet (30 lira)
    - 10 MB akk ve 50 GB internet (30 lira)

Normalde ADSL de 11 küsur MB hız görebiliyorum maksimum. Bunda da hız öyle olucaksa, akk 4.5 MB olmasından dolayı 50 GB olanı mı seçeyim? Ya da BTK forum falan doldurttuktan sonra akk kaldırırsa falan gibi bir düşünceyle ve belki de kablonette 16 MB e kadar hızı görebilecek kapasite vardır diye 25 MB hızı mı seçeyim?

Benim için bu konuda akılcı mantık kurabilecek biri var mı?

İndirme yapip video izliyorsaniz adsl , oyun oynuyorsaniz ping icin fiberi secmek mantikli.Ayrica oyun oynarken fiberde indirme yaparsaniz pek etkilemez

• Modem Zyxel VMG3312-B10B Hızım 24Mbps yardım edecek varmı şu 3Mbps den kurtulmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 17 Eylül 2016; 13:45:44 >

İki farklı minimum hızdan (ve kotadan) hangisini seçmeliyim? Soru bu.

Orijinalden alıntı: Mobidik

Bina kabloları fiber değil maalesef. Sokakta da yoktur muhtemelen fiber. Ben bu bağlantı hızlarından hangisini seçersem, önümüzdeki aylarda daha avantajlı olurum sorusunun yanıtını arıyorum.

İki farklı minimum hızdan (ve kotadan) hangisini seçmeliyim? Soru bu.

ustte ki soruya cevap verin vdsl dir o zaman o da adsl kadar etkilemez

• Hizmet ID Dönem Download Upload Günlük Kullanım

08/2016 202,36 GB 74,01 GB Kota Detay

25 Mbps 250 GB Ekosınırsız Tarife Değiştir / Kablosuz Ağ Adı ve Şifre / Servis Ekle / Güvenli İnt. Ekle /

tarifemi değiştim 100 mb 100 gb yetmeyince

http://www.atlantisnet.org/tarifeler

• BTK, Adil Kullanım Kotasız tarifeye nasıl izin veriyor, T.Telekom neden vermiyor? Biz sorduğumuzda, BTK izin vermiyor diyorlar, kim yalan söylüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 24 Ocak 2017; 3:22:25 >

• hıza bak ya yazık gunah 3mb bıle degıl haram olsun sıze odedımgım paralar ttnet internet sayfaları bıle açılmıyor ya rezıllık dız boyu sız anca gıdıp reklamlara para verırsınız halkı somurun anca
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.