Şimdi Ara

Akıl sağlığımın yerinde olmadığını fark ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben obsesif adalet duyusuna sahip biriyimdir hocalar zamanında ön lobum ezildi ve beyin zarımda hafif bir delik açıldı ama hafızamın çok büyük kısmı yerinde ayrıca buda beni psikoz gibi ani duygu uyarımlarına tahmin edilemezliğe ve psikotik bazı yönelimlere sürgüledi ayrıca ara ara zamanı gözümde yavaşlatan bir taşı pskiyatri durumunu bana hediye etti psikotik yönelimlerim benim adalet duygumla birleşince suçluya acımasız sadist bir illet yaratmış oldu suçlu kadın erkek genç yaşlı çocuk hasta sağlıklı demeden acımasızca acı çekmesini hissetmesinde canavarca zevk almama neden oluyor ve diğer psikotikler gibi öldürmek yerine kişiyi 5 duyu 4 uzuvdan mahrum bırakmak bana daha yatkın geliyor ayrıca hissizliğim var ve dişilere karşı çekim hissetmiyorum şimdi o çok iyi la bu demenize kızarım çünkü insanlığın hayat motivasyonlarından birini kaybetmiş sayılıyorum ha benimde güçlü uyarılma yaşadığım anlarım var endorfin bağımlısıyım ve vücu dayanıklılığım gücüm ve akrobatik yeteneklerim güçkendikçe deli gibi dopamin kazanıyorum ayrıca güzel yemek ve konforda beni harika hissettiriyor üzücü bir gerçek homofobik ve ırkçıyım küçükken dini vahiy rüyalsrı görüyordum artık düzelemiyeceğimi anladım ve bu beni rahatsız etmiyor benim özelliğmde bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocalar ne yapmalı

• Başbilen kullanıcısına yanıt

yarı yarıya aynıyız imkanın varsa bi psikolog gör

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ben kendim psikoloji dalındayım hocam ?
    Bu yüzden kendimi böyle açıklıyabiliyorum
    Yoksa dürüst olmazdım

Kendi ameliyatını yapan cerrah gibiyim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 26 Ocak 2022; 23:22:25 >

başgan o halde psikiyatra git

en olmadı recep ivedik 3teki cinci hocaya git

Sen beni ya yasal torbacıya yads badem house a göndericen hocam ikisininde sonu kötü

ashdaskdhaskd yasal torbacı ne olm alkol kadar bile etkisi yok o ilaçların çoğunun

ama ilk dediğime dönüyorum tecrübeli bir psikologa gitsen o sana yardım edebilir senin bilgin daha ham diye tahmin ediyorum yaşın genç gibi el elden akıl akıldan üstündür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nihayet bizimkiler uyandılar ve aynaya bakmayı akıl ettiler bravo

Üzülme buralarda senin gibi çok var...umarim bir gun duzelirsiniz.

Zor ama denemek sart

Baskalarini benzetmeyin yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 27 Ocak 2022; 1:7:12 >
    Gençliğin enerjiside benim motivasyonlarımdan biri hocam ve o ilaçlar beyni mal ediyor öldürüyor yamultuyor etkisinden çıkmak için bıraktığınız zaman
    Kusma
    Kan kusma
    Baş ağrıları ve aptallık gibi büyük eksilerle geliyor

• Bu günlerde boş vakitlerimde (yani hep) idrisustausa izliyorum, sana da tavsiye ederim 759 tane vidyosu var, kafa doktoruna gitmeye gerek yok.

• "" "kişiyi 5 duyu 4 uzuvdan mahrum bırakmak" ""

Ne demek bu? Git psikoloğa anlat bunları, ilacını al kurtul. Herkesin çeşitli sağlık sorunları var ve olabilir. Başını belaya sokma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120205044 kullanıcısına yanıt
    Ben kötüye kötüyüm hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.