Şimdi Ara

Akbil makinesine yanlışlıkla 100 lira yükledim. Nasıl geri alırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankaradan geldim ve koyduğumuz kağıt paranın hepsini aldığını bilmiyordum. 100 lirayı koydum hepsini çekti ve yükledi. Nasıl geri alabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Akbile Yanlışlıkla Fazla Para Yüklediğinde Geri Alma Yolları

İstanbul Kart İçindeki Para Geri Alma

Akbil makinesine yanlışlıkla fazla para yüklediyseniz, bu parayı geri almak mümkündür. İşte bunu yapmanın yolları:

• İstanbul Kart Merkezleri: En yakın İstanbul Kart Merkezi'ne giderek, kimliğiniz ve İstanbul Kartınız ile başvuru yapabilirsiniz. Görevliler durumu kontrol edecek ve fazla yüklediğiniz parayı size nakit olarak iade edecektir.

• İstanbul Kart Mobil Uygulaması: İstanbul Kart Mobil Uygulaması üzerinden "Para İadesi" işlemini başlatabilirsiniz. İşlem onaylandıktan sonra, fazla yüklediğiniz tutar banka hesabınıza yatırılacaktır.

Akbile Atılan Parayı Geri Alma

İstanbul Kart'ınıza yüklediğiniz parayı geri almak için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Para İadesi Talebi Oluşturun: Yukarıda belirtilen yöntemlerden birini kullanarak para iadesi talebi oluşturun.

• İnceleme ve Onay: Yetkililer talebinizi inceleyecek ve onaylayacaktır. Onay süreci genellikle birkaç iş günü sürer.

• Para İade Alma: Talebiniz onaylandıktan sonra, fazla yüklediğiniz tutar size nakit olarak veya banka hesabınıza yatırılacaktır.

İstanbul Karttan Para Çekme

İstanbul Kart'ınızda bulunan parayı çekmek için şunları yapabilirsiniz:

• İstanbul Kart Merkezleri: İstanbul Kart Merkezlerinden nakit olarak para çekebilirsiniz.

• İstanbul Kart Mobil Uygulaması: Uygulama üzerinden "Para Çekme" işlemini başlatabilirsiniz. Para, banka hesabınıza yatırılacaktır.

Sonuç

Akbil makinesine yanlışlıkla fazla para yüklediyseniz, yukarıda belirtilen yöntemleri kullanarak bu parayı geri alabilirsiniz. İstanbul Kart Merkezleri veya İstanbul Kart Mobil Uygulaması aracılığıyla para iadesi talebi oluşturabilir, işlem onaylandıktan sonra fazla yüklediğiniz tutarı nakit olarak veya banka hesabınıza yatırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nakit iadelerde şahsen müşteri hizmetleri şubelerine başvuru yapılması gerekmektedir. Gerekli bilgiler (Kimlik fotokopi, dilekçe ve İBAN numarası) alınır ve hesap numarasına 5 iş günü içinde yatırılır.

Nakit iade işlemlerinde işlem ücreti kesintisi yapılmaktadır.

istanbulkart.istanbul
    404 - File or directory not found.
    https://istanbulkart.istanbul/sss

Ayrıca linkte ki 23.Maddeye göz atınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirSupport -- 2 Kasım 2018; 13:33:45 >

• 100 tele neden koyuyon bozdur 10 tele at
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Nakit iadelerde şahsen müşteri hizmetleri şubelerine başvuru yapılması gerekmektedir. Gerekli bilgiler (Kimlik fotokopi, dilekçe ve İBAN numarası) alınır ve hesap numarasına 5 iş günü içinde yatırılır.

Nakit iade işlemlerinde işlem ücreti kesintisi yapılmaktadır.

Ayrıca linkte ki 23.Maddeye göz atınız.
    Link için hata veriyor hocam. Böyle bir şey varsa letgo’dan kartı satmaktan vazgeçtim.

• Bende ilk geldiğimde 20 TL mi yemişti galiba vicdansız alet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Link için hata veriyor hocam. Böyle bir şey varsa letgo’dan kartı satmaktan vazgeçtim.

Alıntıları Göster
    istanbulkart.istanbul
    404 - File or directory not found.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolar 20 TL’ye geri döner mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.