Arkadaşın davet kodu ile ben açtım hesap arkadaşa 250 TL chip geldi onuda yarı yarıya paylaştık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Müşteri temsilcisi vs olmadan mobil üzerinden direk aldım ben krediyi , herkese farklı uygulama mı var anlamadım yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 18 Nisan 2022; 23:16:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu davet kodu nasıl gönderiliyor onu bulamadım bir türlü...
-
Eskiden hesabı olup kredi kullanabilen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fi tarihinden kalma Gayrettepe Şb. deki bir maaş hesabımı gördü ve vadesiz hesap açmama sadece o şubeden izin verdi, kredi de oraya yattı...
-
Akbank mobil uygulamasına girip Akbank müşterisi olunca ilk gelen ekranda karşınıza çıkıyor.
Davet kodunu almak içinde müşteri olan bir tanıdığınız Akbank uygulamasında kampanyalar menusunden koda ulaşabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hesap açma için müşteri temsilcisine bağlanılıyor.
Arkadaşlar 10 sene önce başka bir ilden hesabım vardı kapadım.krediye başvursam alabilir miyim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
genelde memelerı buyuk olan veya guzel tıplı olan kadınlar büyülüyor ınsanı hocam :) buyuye kapılmıs olmayasın :)
-
tesekkurler boyle yaptım, babayı aldınız dedı :)
-
Yok be :) Öyle göz alıcı bir bayanın ilgisinde boğularak reaksiyon göstermekte geciktiğim bir durum söz konusu değil.
-
Davet kodu lazım olan arkadaş olursa yardımcı olurum. Ne yatarsa yarısını yollarım. Davet kodu= 1000123145
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Garanti Bankası devam ediyor mu hala ?
13 nisanda bitirdi. 13 nisan önce yapanlara verecekmiş sadece ödülü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynısı bende de var. NFC tarama başarısız oluyor. Sonrasında bu ekranı alıyorum. Var mıdır çözümü?
-
An itibarıyla işlem tamamlandı. Son kredi onay işlemlerini telefondan kabul etmeyince bilgisayardan tamamlamak zorunda kaldım bilgilerinize.
-
Bende de mobil uygulamadan olmadı. Müşteri hizmetleri şubeye gidin dedi. Sizin mesajınızı görünce tekrar bilgisayardan denedim. Oldu. Çok sağolun🙂
Hangi sayfadan yaptınız acaba bilgisayardan işleme devam edince referanstan 250tl hediye geliyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X