Şimdi Ara

Akbank Altın Fonu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fonu kullananlar var mı kar durumu nasıl sistem nasıl işliyor biraz bilgilendirirseniz çok makbule geçer.

• Up!
  • Kuveyt Türk'ü tek geçerim...
  • bi up ta benden..genel olarak altın fonu hakkında bilgi verilsede olur...
  • Dünden beri bekliyorum hocam bi cevap yazan yok biliyorum vardır mutlaka kullanan.
  • Ben de vakıfbank'ın altın hesabı ile ilgili bazı şeyler merak ediyorum. Umarım bilgili arkadaşlar bu konuya uğrarlar.
  • Bende bu fonlarla ilgileniyorum ama bir turlu oturupda arastirma yapmaya firsatim olmadi. Bankayi arasam 1 saat geyik yapacaklar uyuz oluyorum operator konusmalarina.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araştırmayı ben nette yaptım da hiç kullanıcı yorumu bulamadım maalesef dh deki altın konusuna sordum ordaki arkadaşlar stopaj vergisi falan veriyormuşsun dediler bu çok yüksek bir değer mi benim asıl öğrenmek istediğim normal kuyumcudan altın alıp satmak mı daha karlı olur yoksa bu fon yöntemi mi ?
  • Up
  • Bu fonda ek masraflar oldugunu biliyorum ama Kuveyt turkde sanirim bu yokmus. Aslina bakarsan onumuzde ekonomik kriz oldugunu varsayarsan bankalara guvenmek pek dogru olmaz ustelik kuyumcudan alip satarken pazarlik payinda var. Dolayisi ile altin gibi kendini 1 seneden sonra amorti eden yatirimlar icin elden alisveris yapmak daha mantikli geliyor.
    Ozelliklede kriz beklentisi oldugu icin daha bir dikkatli olmak gerek.

Kriz belirtileri:
    * Bankalarin cok fazla kredi vermeye baslamasi yada krediye tesvikin artmasi (Kriz donemimde gelecek odemeler ile canli para tutmak)
    * Ev-Arazi ve Otomobil gibi menkullerin satisinin yuksek oranda artmasi (Piyasanin kisa surede doymasi uzerine dogacak duraganlik)
    * Yatirimcilarin ileri tarihlere gun vermesi yada yatirimlari ertelemesi (Tahminlerden dolayi kriz doneminde daha ucuza yatirim yapmak)
    * Petrol ve Altin fiyatlarinin artmasi (Kaynaklardan max kazanc)
    * Devlet in alacaklari konusunda insafli ve aceleci tavirlari (Vergi indirimleri, borc affi yada taksitlendirerek sicak para akisi)
    * Buyuk isyerlerinin/Fabrikalarin uretim kapasitelerini iyice artirmasi (kriz doneminde uretim icin calismayip sadece uretilenleri satmasi ile arz/talep i karsilamak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 14 Temmuz 2011; 16:10:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.