Arkadaşlar nakit taşımayı sevmediğim için her şeyi kartla alıyorum ben. Ay sonu 30-35 k arası borç oluyor ödüyorum ama ne kadar harcama yaptım takip etmiyorum. Nakit alır gibi ödüyorumdur sanıyordum ama sanırım bu böyle değilmiş. Bu ay ne aldıysam bir sonraki ekstre de hemen ödüyorum hepsini ama çok faiz veriyor muyumdur? Yani nakit taşımayacağım diye keriz gibi faiz de vermeyeyim. Diğer bir konu önümüzdeki ay 200k civarı bir şey alacağım bunu karttan çekeceğim, duruma göre 6 veya 9 a böleceğim bunun geri ödemesini nasıl hesaplarım? Kredi kartıyla almak kredi çekmekten daha kârlı mıdır? kredi kartı vade sayısı veya fiyata göre faiz oranını değiştiriyor mu? Kartım teb bonus. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. |
Kredi kartı harcamaları ve faizleri hk bilgi lazım?

-
-
bunu ilgili bölüme açın orada size cevap verelim
-
Bence asıl kredi kartı ile harcayınca nereye ne kadar harcama yapılıyor takibi çok kolay oluyor. Çünkü ekstrede kalem kalem her şey yazıyor. O ayki borcun tamamını ödediğiniz takdirde faiz binmiyor zaten. Ekstre borcundan daha az ödeme yaparsanız faiz yersiniz.
-
Hocam forumun tasarımı o kadar kötü ki her defasında aramak zorunda kalıyorum her konunun ilgili bölümünü, kahveyle ilgili bir bölüm var mesela her defasında 5 dk arayıp bulamıyorum sonra boş ver deyip kapatıyorum, o yüzden bu konuları konu dışına açıyorum maalesef.
-
50 bin liraya koltuk takımı aldım kredi kartı ile 9 taksit faizsiz. Gününde ödersen yine totalde 50 bin ödemiş oluyorsun. Taksit işini satıcı belirliyor bildiğim kadarıyla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman her ay bütün borcu ödersem faiz yemiyorum hocam di mi?
-
Yok hocam rahat rahat kullanın. Ben hiç nakit taşımıyorum bile yanımda. Çok büyük rahatlık sağlıyor.
-
Gününde tam tutarı ödediğin sürece sorun olmaz diye biliyorum.
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X