Şimdi Ara

Akatlar'a nasıl gidebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafta sonu Bjk-Gs maçı için Avcılar'dan Akatlara gitmek istiyorum.Ama ne internette ne de çevremde bu konuyla ilgili yeterli bilgiye sahip hiç kimse bulamadım.Daha önce Avcılar veya çevresinden Akatlara giden veya yolu bilen biri varsa lütfen yardım edebilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Akatlar'a Nasıl Gidebilirsin?

İstanbul'un gözde semtlerinden Akatlar'a gitmek için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur.

Özel Araçla:

Akatlar'a özel araçla gitmek için TEM Otoyolu'nu kullanabilirsiniz. Maslak çıkışından çıkarak İstinye Deresi Caddesi üzerinden Akatlar'a ulaşabilirsiniz.

Toplu Taşıma:

• Metro: Yenikapı-Hacıosman M2 metro hattının Akatlar durağında inebilirsiniz.
    • Otobüs: 22, 22RE, 25E, 29C, 30D, 36L, 40, 42T, 70KE, 72T, 73, 73F, 73H, 73K, DT1, DT2 ve HT12 numaralı otobüsler Akatlar'a uğramaktadır.
    • Minibüs: Beşiktaş, Zincirlikuyu ve Maslak gibi merkezi noktalardan Akatlar'a minibüsler bulunmaktadır.

Beşiktaş'tan Akatlar'a:

Beşiktaş'tan Akatlar'a gitmek için 22, 25E, 36L, 73 veya 73F numaralı otobüslere binebilirsiniz.

Zincirlikuyu'dan Akatlar'a:

Zincirlikuyu'dan Akatlar'a gitmek için 25E, 29C, 72T, 73 veya 73H numaralı otobüslere binebilirsiniz.

Akatlar Spor Salonuna Nasıl Gidilir:

Akatlar Spor Salonu, Akatlar Kültür Merkezi'nin içinde yer almaktadır. Akatlar Kültür Merkezi'ne gitmek için yukarıda belirtilen ulaşım seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Akatlar'a nasıl gideceğiniz konusunda daha fazla bilgi için İstanbul Ulaşım A.Ş.'nin (İETT) web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Hafta sonu Bjk-Gs maçı için Avcılar'dan Akatlara gitmek istiyorum.Ama ne internette ne de çevremde bu konuyla ilgili yeterli bilgiye sahip hiç kimse bulamadım.Daha önce Avcılar veya çevresinden Akatlara giden veya yolu bilen biri varsa lütfen yardım edebilir mi?

Metrobus ile Zincirlikuyu, oradan da taksi ile Akatlar. 5 km. bile bulmaz Metrobus'ten sonrasi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Hafta sonu Bjk-Gs maçı için Avcılar'dan Akatlara gitmek istiyorum.Ama ne internette ne de çevremde bu konuyla ilgili yeterli bilgiye sahip hiç kimse bulamadım.Daha önce Avcılar veya çevresinden Akatlara giden veya yolu bilen biri varsa lütfen yardım edebilir mi?

Metrobus ile Zincirlikuyu, oradan da taksi ile Akatlar. 5 km. bile bulmaz Metrobus'ten sonrasi...

Taksi yerine Zincirlikuyudan dolmuşa filan binme ihtimali yok mu?Yürüsek ne kadar sürer?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Taksi yerine Zincirlikuyudan dolmuşa filan binme ihtimali yok mu?Yürüsek ne kadar sürer?

Yürünmez, dolmuş yok, belki otobüs vardır ama onu da ben bilemiyorum...

• metrobus ile mecidiyekoy'e gel, teknosa'nin oldugu duraktan 59B otobusune bin salonun onunden geciyor.
  • İkinizede çok teşekkür ederim :)
  • Zincirlikuyudan 559c veya 43r ye binip akmerkezin orada inersin ki bu otobüsler zırt pırt geçer yani beklemezsin.indikten sonra turizm otelciliğin ordan yardır 10 dkya salondasın yürüyerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maç bileti ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

maç bileti ne kadar?

5 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.