Şimdi Ara

Akasa Noir Max 2.5' USB 3.0 HDD kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şık ve sağlam ürün isteyenler için güzel. sadece 3 tane kalması sıkıntı. alan olur mu bilmem ama bu ürün için fiyat uygun. kalırsa 1 tane alınıp ertesi gün 11 tl indirimle ikincisi alınabilir. Millet kargo dahil 20 TL ye teneke seagate kutulara saldırınca bunu da alan olur dedim. sanırım en ucuz siteden 20 tl daha ucuz.
    kalite olarak 10 numara. az biraz büyük
    http://urun.n11.com/diger/akasa-noir-max-25-usb-30-125mm-sata-disk-destekli-disk-kutusu-P12651963

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_tunccan -- 26 Şubat 2016; 11:07:36 >

• Seagate teneke?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Seagate teneke?

harici disk kutusu olarak eski model seagate lerin sanırım içini çıkarıp kutusunu satışa koymuşlardı. resmen kapışıldı. disk takarken eğilip bükülmüş vs. Bu kutu çok çok daha şık ve sağlam. belki ihtiyacı olan vardır
  • O teneke konusuna bende katılıyorum.

• quote:

Seagate teneke?

Kesinlikle teneke... Sivri zekanin birisi aliminyum diye ovdu ve ben dahil aldanip aldik. Urun az once elime gecti.. Teneke ve sadece ust kapagi teneke, gerisi teneke bile degil plastik. Fakat hakkini da yemeyeyim 20 tl icin urun iyi...

Sozum seagate diye kutuyu abartanlara. Sen de onlardansan sana da tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuiNatioN

quote:

Seagate teneke?

Kesinlikle teneke... Sivri zekanin birisi aliminyum diye ovdu ve ben dahil aldanip aldik. Urun az once elime gecti.. Teneke ve sadece ust kapagi teneke, gerisi teneke bile degil plastik. Fakat hakkini da yemeyeyim 20 tl icin urun iyi...

Sozum seagate diye kutuyu abartanlara. Sen de onlardansan sana da tabi.

Olayın canlı tanığı olarak özetlemişsiniz. Bu noir max ı ben aldım. acayip kalite. içinde hdd yi koruması için ayrı silikon var. Bu ürünü alın derim.
  • sattıkları seagate bunun gibi içine sürekli hdd takılıp çıkarılmak için değil zaten. ayrıca kalite olarak buna yaklaşamaz. sırf ucuz diye, kenarda dursun diye alındı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O segate davasında alanlara laf yok. 20 tl sonuçta. Sırf boştaki disk için arayüz niyetine. Yalnız o konuda dikkatimi çeken nokta resimlerden birinde kutunub altında recertified yazıyordu. Şimdi recertified diskler piyasada dolanıyor sıfır niyetine. Reva mı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

sattıkları seagate bunun gibi içine sürekli hdd takılıp çıkarılmak için değil zaten. ayrıca kalite olarak buna yaklaşamaz. sırf ucuz diye, kenarda dursun diye alındı.

şöyle bi göz gezdirmiştim. hafızam beni yanıltmıyorsa toshiba harici hdd yi açıp bu kutuyu kullanmak isteyen vardı kimse de etme kardeşim dememişti. Bi kenarda dursun bi 2.5 hdd olursa usb den takarız niyetine elbette alnıabilir. ama uzun süre kullanılacak kutu amaçlı bu ürün değildi. Belki alan olur diye uygun görünce açtım konuyu
  • Arkadaslar bu urunun resimlerinde elektrik girisi mevcut. 2.5 inc olanlarda elektrige gerek oluyor mu. Olmuyod diye biliyorum. Bu nedir o zaman?

• 17 tl nerde 59 tl nerde teneke olsa ne yazar. Çinden alsan 17 tl ye alamazsın tenekede olsa.
  • Adaptör bağlantısı var

• t_tunccan T kullanıcısına yanıt
    Ürünün adaptör girişi var. 3.5inç olmuyor mu adaptörlü kutular?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oshinankara

17 tl nerde 59 tl nerde teneke olsa ne yazar. Çinden alsan 17 tl ye alamazsın tenekede olsa.

+1500 60 liraya seagate'den 3 tane alırım. Varsın teneke olsun takoz değil ya arabanın altına mı sürecez. Altı üstü HDD kutusu. Gören de bu akasanın içi dolu geliyor zanneder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 26 Şubat 2016; 13:19:51 >
  • pahalı
  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    USB/DC güç kablosu (USB'den yeterli güç veremeyen bilgisayarlar için)
  • fiyatı gördüğümde herhalde indirim vardı da bitmiş dedim ama öyle değilmiş sanırım. arkdaşlara katılıyorum eğer sırf arabirim için alınacaksa bunlara 20-30 liradan fazla verilmemeli bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

Ürünün adaptör girişi var. 3.5inç olmuyor mu adaptörlü kutular?

yine usb den güç alıyor. kimi pc ler direkt usb den yeterli güç almaz hdd çalışsada tık tık ses gelebilir. bu durum için
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

fiyatı gördüğümde herhalde indirim vardı da bitmiş dedim ama öyle değilmiş sanırım. arkdaşlara katılıyorum eğer sırf arabirim için alınacaksa bunlara 20-30 liradan fazla verilmemeli bence.

fiyat uygun olduğu için sıcak fırsatlara açtım. kargo dahil olarak 20 tl daha ucuz en ucuz yerden:http://www.akakce.com/harddisk-kutusu/en-ucuz-akasa-ak-nr2su3-bk-fiyati,2337602.html

• içine çok fazla elektrik ihtiyacı olan bir disk takar, üstüne bir de usb2.0 porttan bağlantı yaparsanız, data kablosundan gelen güç yetmeyebilir diye harici güç girişi opsiyon olarak var. USB3.0 bağlantıda o güç girişini gerektirecek bir disk yok zaten henüz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.