Akaryakıt zamlarından sonra herşeye yeni zamlar gelecek.(Enflasyon %200 e gelebilir)

-
-
Şu an bile ithal muzun kilosu 50 tl yi geçmiş durumda bu zamlardan sonra çoğu insan artık evine meyve bile sokamayacak duruma gelecek.
-
Ayemefe gitmiyoz yigen.
Almanya kıskanıyor yigen
Öyle mi?
Anlayacaksınız. Kafamız basmasada anlayacaksınnız.
Şemsiye açılınca......
Ayrıca kim demiş şemsiye açılmaz diye.
Bunu diyenletde yanılacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 16 Temmuz 2023; 16:18:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ev kıralayamıyor artık , ev bulursa sokmaz
-
Togg'u durduramayacaksın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bellı olmaz elektrıgede %300 zam gelırse oda durur :D
-
-
Adamlar 34 liraya yiyor, onlarda ithal. Bizde muz lobisi falan var galiba.
www.tesco.com
Bananas Loose - Tesco Grocerieshttps://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/275280804
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçek enflasyon zaten % 200
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuz muz pudra şekeri sponsorluğunda geliyordu, muzu maliyetine piyasaya veriyorlardı. Son zamanlarda o iş aksadı, gazete haberleri, baskınlar filan, en son da liman yangını...
-
o zamanlar bu kadar enflasyon yoktu mıllet calısarak ev araba alabılıyordu sımdı 25 yasındakı sahını bıle alamıyorsun calısarak
-
Durmak yok saplamaya devam!
-
benim tahminim reis bu zamları suriyelileri evlerine döndürmek için yapıyor şimdi anladım ulan nasılda aklıma gelmedi
-
bizi surıyeye gonderecek olmasın
-
olmaz iktidarı kaybeder o zaman suriyeliler yardım karşılığı erdoğanı seviyor yardımları kes kanlı bıçaklı olurlar suriyeliler
ama bizim millet fanatik erdoğancı doğan 3 çocuguna recep , tayyip, erdoğan isimlerini koyan babayı duymadın mı
dolayısıyla bizim millet daha kararlı erdoğan sevgisi konusunda ayrıca sayıları halen suriyelilerden daha fazla
Benzer içerikler
- bankaya yatirilan para için nereden buldun sorusu
- dost koleji hangi cemaat"in
- devlet bankadaki paraya el koyabilir mi
- ömer aktaşöz hangi cemaatten
- şark kurnazı ne demek
- instagram giriş yapamıyorum
- togg sıfır faiz
- disney plus üyelik iptali
- honor magic 7 lite fiyat
- türksat 6a ne zaman hizmete girecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X