Şimdi Ara

Ak parti'nin yeni formulu: Bakan neden zam buyuk aciklamasi yapti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakanin kendi agziyla millete kufur eder gibi %40 mtv zammi aciklamasinin amaci belli oldu.

Akp bakti ki, muhalefetten hicbir parti iktidar olamiyor. İktidar surekli Akpye kaliyor/kalacak.
    "En iyisi kendimizi batiralim ki iktidardan yirtalim, yoksa iktidardan ayrilamayacagiz." psikolojisine girdi.
    Bakalim muhalefet pasi degerlendirebilecek mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanımızdaki ikinci İsrail için. Kandırıldım açıklaması için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla %40 zam buyuk para arac luks isen iyice luks oldu ama oy verenler mutlu halen oy verip mutlu olan milyonlar var

• Hükümetin formülü bu olabilir belki ancak Erdoğan'ın formülü bu olamaz. Bazı konulardan dolayı ileride yargılanmaması için başkan olması gerekiyor. Saray yetkilileri zamlardan bu yüzden rahatsız.
  • KK eleştiriyor ama medya yazmıyor ki, yuh yani bunu bile kullanıyorlar.
    Yazıklar olsun iki yüzlülere...
  • Merkur M kullanıcısına yanıt
    Sadece KK ile bir şey olmaz hocam. KK CHP'yi temsil ediyor, parti içindeki bazı mvleri terörist humanistliği yaptığı sürece oy alamazlar. Akşener bir umut bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche55

Sadece KK ile bir şey olmaz hocam. KK CHP'yi temsil ediyor, parti içindeki bazı mvleri terörist humanistliği yaptığı sürece oy alamazlar. Akşener bir umut bakalım.

Haklısın da Akşener içinde birşeyler sallıyorlar. Başkası gelse onada sallarlar, adamlar sütten temiz be.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merkur M kullanıcısına yanıt
    Bugün fetonun f'sinden bahseden bile içeri alınıyorken. İktidar olma imkanına bu kadar yakın bir oluşumun liderini en ufak bir şüphe olsa neden içeri almasınlar
  • maalesef öyle...gemide çalışan tayfanın çalışmak zor gelince gemiyi batırmaya yeltenmesi gibi bir şey bu...yorulan varsa kenara gelsin...bazı mevzular o parti bu parti meselesi değildir...
  • hayır bu gündem değiştirmek, bak kimse kürdanisranı konuşmaz oldu

• Akparti öncesi %50 den aşağı zammı vardı, daha fazlası vardı. Diğerleri çare çözüm olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyada ötv %50 ve 3.cü havalimanını yapıyoruz almanya yapamadığı için forumdaki cehapelilerle bu başlıkları attırıyorki isyan çıkartsın
  • Çok klasik olacak ama...

• Aynısını yazmaya geldim

• Valla bravo, dolaylı yoldan yine CHP'yi suçlayacak bir konu bulunmuş. Dünya tarihinde böyle bir zihniyet eminim görülmemiştir.

Hükümet zamları kanırtıyor ama derdimiz ''ehehehhe acaba muhalefet bu gollük pası değerlendirebilecek mi?''

Bir cins de ''önceden %50'den aşağı zam yoktu''demiş. Canınız cehenneme diyorum sadece.
  • Adamlar zamada eyvallah diyor.Yuzunuze tukurseler sukur edeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Adamlar zamada eyvallah diyor.Yuzunuze tukurseler sukur edeceksin.

Kimin sukur dedigi belli.

Ben akpye oy vermis biri olarak, zam ve zam aciklamasini elestiriyorum. Duzeltmezse oy vermeyecegim.

Ama anlasilan sen, hic bir iddiasi olmayan ve olmayacak kisilere amacsizca oy vermeye devam ediyorsun. Adamlar hicbirsey yapmadan oyunuzu alip, size bir yerleriyle gulup, yuzunuze tukuruyorlar. Siz de "bu kotu sartlarda bile iktidara talip olamiyorsunuz" diye elestirmek yerine sukur diyorsunuz.

E o zaman siz buna mustehaksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

Ben akpye oy vermis biri olarak, zam ve zam aciklamasini elestiriyorum. Duzeltmezse oy vermeyecegim.

Ama anlasilan sen, hic bir iddiasi olmayan ve olmayacak kisilere amacsizca oy vermeye devam ediyorsun. Adamlar hicbirsey yapmadan oyunuzu alip, size bir yerleriyle gulup, yuzunuze tukuruyorlar. Siz de "bu kotu sartlarda bile iktidara talip olamiyorsunuz" diye elestirmek yerine sukur diyorsunuz.

Forumu sen oy vermeye devam et yahu.Kk zaten ssk yi batirdigi gibi ulkeyide batirir.Rte ulkeyi tertemiz ediyor yahu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Valla bravo, dolaylı yoldan yine CHP'yi suçlayacak bir konu bulunmuş. Dünya tarihinde böyle bir zihniyet eminim görülmemiştir.

Hükümet zamları kanırtıyor ama derdimiz ''ehehehhe acaba muhalefet bu gollük pası değerlendirebilecek mi?''

Bir cins de ''önceden %50'den aşağı zam yoktu''demiş. Canınız cehenneme diyorum sadece.

Senin canin cehenneme.

Sizin gibilerle karşılaşmayacaksam, neden olmasın?
  • quote:

quote:

Tamam da kardeş, Ümit Özdağ'dan tut, KK'ya Meral'den tut hatta Osman Pamukoğlu'na kadar adamlar ne zaman bir yere çıkabilseler, bizi çıkarmıyorlar hiçbir yere diyorlar. E haklılar. Aylardır nerelerde gördük bu isimleri ? Ya Halk tv yada 2-3 tane ufak bölge kanalı.

Bu adamlar medyayı basın yayını tekele almışken millet nasıl duyacak diğerlerini ? Meclis oylaması bile tv de gecenin bir yarısı verildi millet izlemesin diye.

Şuan ki mevcut partiler arasında muhalefet çöp o konuda katılmamak mümkün değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.