Şimdi Ara

Ak parti DEMliğin altını yaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda her fırsatta dem dem diye gezenler, keyfiniz yerinde mi? Aynı sesi söz konusu ak parti olunca çıkarabilecek misiniz?
    Anketler kötü gelince hemen selo serbest mi kalsın?

    "Yine bir şeylerin kokusunu almış gibi!

    Güç kimdeyse direksiyona oraya kırmasıyla bilinen Rasim Ozan Kütahyalı, İstanbul'da oyunu DEM Parti'ye vereceğini şu sözlerle duyurdu:

    "Evet vereceğim… Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’nın özgürlüğüne, ailelerine, sevdiklerine kavuşması için Meral Danış Beştaş’a oy vereceğim.

    Ekrem İmamoğlu’na oy verenler Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’nın 5 metrekare hücre içinde çürümesini, mahvolmasını isteyenlerdir."

    Kütahyalı'nın seçimden sonra yeni bir 'çözüm süreci' iddiası gündemdeyken böyle bir dil kullanmaya başlaması dikkat çekti."

    Ak parti DEMliğin altını yaktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 28 Mart 2024; 10:13:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Olaya artık böyle bakıyorum. Birbirine zıt görünen birbirleri üzerinden kitlelerini yöneten ancak aynı yolda yürüyen iki parti. Akp ve CHP. Bir de onların yancılığını yapan Dem.

    Ak parti DEMliğin altını yaktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 28 Mart 2024; 10:57:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten oylar chpye gidiyor diye rahatsızlar.
    Kendilerine gelse kardeşim oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demokrat dede serbest bıracaktı olmadı

    Özgür görevi aldı

    Kent uzlasısıyla başladı devam ediyor

    Bu misyon sadece chp ye ait şuan

    Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali DEMLENEN KİM BELLİ Ak parti DEMliğin altını yaktı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim öncesinde kendi kitlelerinden tepki çekerler diye açık açık ittifaklık isteyemiyorlar bunun yerine bunun gibileri piyasaya çıkartıp DEM'e göz kırpıyorlar.Yani 'İstanbul'da kendi adayınız %9 oy alır ve İmamoğlu'nun seçilmesini engellerseniz,Demirtaş'ı serbest bırakırız ve açılım sürecine yeniden başlarız' diyorlar.DEM tarafıda son aylarda dozunu arttıracak şekilde sürekli açılım sürecini gündeme getirip duruyor.Geçen seçimlerde TBMM'ye malumların ittifaklığıyla giren HÜDAPAR'da eyalet tartışması başlatmıştı.Kayyum belediyeside Şeyh Sait adını yapılan bulvara vermişti.


    Süreç açık şekilde yeni bir sürece doğru gidiyor..Zaten gitmemesi mümkün değil..Malumların milliyetçiliği 'mevsimlik' idi.İstedikleri 'yeni' Türkiye eyalet sistemine geçen,tarikat ve cemaatlerin yasallaştırıldığı,laikliğin sadece adının bırakıldığı,sadece 'Türk' milliyeçiliğinin yapılmadığı bir Türkiye...Bunu gerçekleştirebilmek içinde DEM'e ihtiyaçları var.Şimdi bazıları 'İyi de malumların oyu zaten yüksek neden DEM'e ihtiyaç duyuyorlar ki?' şeklinde sorabilir...Evet,malumların oyu yüksek fakat amaçları bu oylarla mevcut sistemi yönetmek değil mevcut sistemi değiştirmek,dönüştürmek.Yıllardır boşuna ortalıkta '20 yılda birçok devrim yaptık' diye dolanmıyorlar...Amaçları laik ve üniter Türkiye Cumhuriyetini idare etmek değil amaçları laikliğin olabildiğince aşındırıldığı ve eyalet sistemine geçen bir Türkiye yaratmak...İlk açılım sürecinde hedefleri başkanlık ve eyalet sistemini Türkiye'ye getirmekti.2017'de başkanlık sistemini getirmeyi başardılar.Şimdi diğer hedefi yani eyalet sistemini gerçekleştirmek öncelilikleri..Bunun içinde DEM ve HÜDAPAR gibi partilere ihtiyaçları var.Ülkeye doldurulan milyonlarca ne idüğü belirsiz insanda eyalet sistemine geçiş için gerekli..


    Kısacası seçimlerden sonra Türkiye'nin yeni bir açılım süreci ile baş başa kalma ihtimali çok yüksek...Hatta bu sefer açılım sürecini açıkça ilan etmeden yürütürlerse şaşırmayalım...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 28 Mart 2024; 13:18:53 >




  • yönlendirme yapmaya çalışıyor. parti üyeleri haricinde, diğer şahısların oyumu şu partiye veya bu partiye vereceğimAk parti DEMliğin altını yaktı demelerinin altında, desteklediği partinin kazanması yatar. dem kazanamayacağına göre, hangi partiyi desteklediğini de görmüş oluyoruz. kesinlikle samimi değil. mkarelik cümleyi kuran biri samimi olsaydı, oyunu akp'ye değil chp'ye verirdi. Ak parti DEMliğin altını yaktı 

  • Bu rok youtubeda programa başlamış. 1 ayda 13 bölüm çekmişler. Dün fark edip bu programı izledim hdp kendi partisine oy verirse bu 3 madde gerçekleşir nuhabbeti burada başlıyor. Başta tamamen kendi fantezisi olduğu belli. Akp bence yumuşar böyle olursa bunları yapar osman kavalayı çıkarır falan diye hayal kuruyor. Ortadaki bölümlere doğru bu hayalini twit atıyor yazı olarak okununca içeriden haber almış da vaad veriyor gibi göründüğünden gündeme oturuyor. Ondan sonra kolpanın dozunu arttırıyor böyle olmasa akpliler beni tutuklardı biz bilmeden konuşmayız hatta yarım ağız akpliler konuştuktan sonra bu iddiayı ortaya attım diye sallıyor. Son bölümlerde ise imamoğluna küfür etmeye kadar gidiyor.

    Aslında şahıs liberal olduğu için akpnin devletçileşmesinden rahatsız. Her programda akp-mhp-chp hepsi aynı konuma geldi kemalistler milliyetçiler muhafazakarlar ülkeyi beraber yönetiyor. Vedat Milor, İlber Ortaylı vs. akp gazetesi postada yazıyor bunlar da kemalist ne işleri var akp gazetesinde diyor. Kaan, togg için bunlar kemalistlerin hayaliydi erdoğan kemalist düşmanı görünse de kemalistler gibi yönetiyor ülkeyi diyor. Bunları her programda söylüyor. Yani diyor ki biz devleti zayıflatıp bireyi güçlendirmek için kemalizmle milliyetçilikle savaştık akp gitti bunlarla işbirliği yaptı belki hdpnin oyu artar da akp onlardan ayrılıp hdpyle yanyana gelip eski günlerine döner liberal ideoloji yeniden iktidara gelmiş olur. Akplilerin vardır bir bildigi benden yukarıdan aldıgı emirle bu iddiayı ortaya atmıştır hem bize kürt oyu da kazandırır diyerek itiraz etmedigi bu iddialar sonunda rok’un da kontrol edemeyeceği kadar büyüdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akp Dem elele....Ak parti DEMliğin altını yaktı 


    Akp ye oy moy yok.

  • genel başkan omu.Ak parti DEMliğin altını yaktı  gene algılar başlamış.

  • Bir oy CHP'ye, bir oy HDP'ye dedikleri günleri unutmuşlar, o gündür bu gündür hala DEMlenenler, Ak parti DEMleniyor diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka gözünü seveyim ya.

  • Hahahah partizanlar herkese DEM'leniyor derken reisleri yine ofsaytta bırakmış hem bunları hem de milliyetçi ahlaksızları.


    Ak parti DEMliğin altını yaktı
  • Ozhank aradi gözlerim bi o eksik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ak parti DEMliğin altını yaktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun AKP ile alakası nedir tam olarak ?


    Rasim Ozan gazeteciliği bırakalı YILLAR OLDU. Bir siyasi kimliğide yok. Kendince bir şeyler yazıyor kendince bir şeyler söylüyor. BU KİMi NASIL BAĞLIYOR DA KOŞUNNN AKP demleniyora getirebiliyorsunuz konuyu ?


    Gerçekten çok değişik bir muhalif kitle var ülkede. Öyle böyle değiller ama. CHP ile DEM parti açıktan ittifak yapar il ilçe bırakırlar birbirlerine. Hatta Kent uzlaşısı adı altında adaylar değişir. DEM partili isimler CHP listelerinden meclise girer GÖRMEZLER ve SES EDEMEZLER takıldıkları kişi ROK 'ı söylemleri olur.



    Not: Bir şey soracam birde. CHP neden hiç DEM Partinin kazandığı illerde miting yapmadı bilen bilgi sahibi olan var mı ? Oralardan CHP'ye oy istemiyorlar mı ?

  • astegon kullanıcısına yanıt

    ŞAKACI nerdesin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçlara bakarsak rasimin bu çıkışı oy kaybettirdi. Şimdi de İstanbula kayyum atanacak diye tehdit ediyor. Tayyip Erdoğan çok güçlü atatürkden bile güçlü 80 darbecilenden bile güçlü istese yerel seçimleri kaldırır hiçbir şey yapamazsınız biat edin. Yeniden refah mhp gibi hiçbir şey istemeden desteklesin tayyip bey unutmaz, hdp barış trenini kaçırdı hiçbir şey istemesin kesin vaad değil ama belki tayyip bey kayyumları çekebilir. Gördük tayyip beyi. Adiyamanda bile kaybetti. Kendini fetöyü bitiren adam ilan edip abarttigin gibi tayyip beyi de abartmışsın. Altı üstü gazetecisin, o da altı üstü siyasetçi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 1 Nisan 2024; 0:41:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoa kullanıcısına yanıt

    hayeller ekrem gerçekler dem.Ak parti DEMliğin altını yaktı 


    Ak parti DEMliğin altını yaktımedyali tvyoutube
    #sokakröportajları #röportaj #haber Türkiye'nin siyaset gündeminde öne çıkan konular üzerine vatandaşlarımızın görüşlerini aldığımız sokak röportajları yayınlıyoruz. Sokak röportajlarıyla gündemdeki konular hakkında halkın nabzını tutuyor, izleyicilere Türkiye'nin gerçek gündemini ve vatandaşımızın sesini duyuruyoruz.
    https://www.youtube.com/watch?v=qeg8Mr38xf4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.