Şimdi Ara

Airties 5340 150Mbps ADSL2+ modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
4
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiber internete geçtiğim için Adsl modemimi satıyorum ... Ürün kutusunda ve tüm aksesuarları ile gönderilecektir , garantisi bitmiştir ancak ürün sorunsuz ve çok temiz kullanılmıştır ayrıca ürün ttnet'in verdiği modemlerden değildir kendim almıştım zamanında bu modem ile mtu ayarlayarak kotam dolup hızım düşse bile 800kb ile indiriyordum yani mtu çalışıyor bu modemde istediğim fiyat pazarlıksız 60 TL 'dir , Takas yoktur , Ankara içi elden teslim , başka illere kargo yapılır ...

http://www.airties.com.tr/product-details.asp?pn=Air%205340&ci=104&cat1=Kablosuz+%C3%9Cr%C3%BCnler+&cat2=IPTV+Destekli+A%C4%9F+Ge%C3%A7itler+(Router)&dil=tr

Airties 5340 150Mbps ADSL2+ modem

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 28 Mayıs 2014; 23:37:01 >

• tp link satıldı
  • Hocam merhaba modemi almak istesem nerelerde bulusma imkanimiz olur? Bir de garantisi devam ediyor dogru mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • 2 sene oldu belki bu modemi alalı sıkıntısız çalışıyor. Fiyat da uygun tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, konu ile alakalı değil ama uygun mtu ayarı nedir?Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desper.ibanez

Merhaba, konu ile alakalı değil ama uygun mtu ayarı nedir?Teşekkürler

hiç bulaşma hocam sadece torrentten veri indirebiliyorsun ama siteleri falan açamıyorsun yani browser çalışmıyor. her download için modeme girip ayar çekmen lazım.. uzun iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.