Şimdi Ara

Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları (709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.379
Cevap
521
Favori
1.529.079
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullanın bana da 3160 a denk geldi, teslimat tarihi olarak 22 subat gözüküyor. Ben alırken nedense ithalat depozito bedelini 870 ten hesapladi, yukarıda yazdığım durumda 430 dan hesaplayıp 2820 ye denk geliyordu. Gönderime verildiği için iptal edip diğerini alamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi 6L 5000tl

Cosori 5.5L 5000tl

Kararsız kaldım. Xiaomi 6L tecrübe eden var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilkaycvs İ kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olur.
    Ürünün kutusunun üzerinde üretici firmanın Web adresi war mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryil -- 8 Şubat 2023; 22:7:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://m.aliexpress.us/item/3256804052837360.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US

Bu ürüne karar vermem için bana yardım et: Sıcak hava fritözü, 15 l, tarifli, 1400 W, yağsız fritöz, Rapid Air sıcak hava teknolojisi, LED dokunmatik ekran, enerji tasarruflu, 2'si 1 arada sıcak hava fritözü, Air Fryer ve ızgara, ön ısıtma ve sıcak tutma, zamanlayıcı
    amazon
    Sıcak hava fritözü, 15 l, tarifli, 1400 W, yağsız fritöz, Rapid Air sıcak hava teknolojisi, LED dokunmatik ekran, enerji tasarruflu, 2'si 1 arada sıcak hava fritözü, Air Fryer ve ızgara, ön ısıtma ve sıcak tutma, zamanlayıcı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BTBTVV8J?cafId=195b2f61-aa2c-4099-b904-f961727f5b6d&cafASIN=B0BTBTVV8J&ref_=cm_sw_r_apann_dp_8EX2X62ZRH1MCAQXD0AP

Bu ürün nasıl?

• eridim E kullanıcısına yanıt

alideki TRye gönderilemiyor diyor

• live2lift kullanıcısına yanıt

Amazon da 3200 e geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: root16

Xiaomi 6L 5000tl

Cosori 5.5L 5000tl

Kararsız kaldım. Xiaomi 6L tecrübe eden var mı?
    Aynı ikilemde ben de kaldık ve cosori aldım çok fazla yorum vardı olumlu anlamda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • root16 kullanıcısına yanıt

Xiaomi 6lt 1800watt gücünde diye biliyorum. Cosori 5.5lt 1700watt. Cosori'nin yorumları olumlu baya ama xiaomi 6lt yeni çıktığı için pek yorum yok. Bu arada wifi bağlantısıda yok Xiaomi 6lt modelinde, 3.5lt modelinde vardı.

• omeryil O kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Kutu üzerinde herhangi bir web adresi malesef yok (muhtemelen firma adına fason üretim yaptırılmış)

Kılavuzu gün içinde yükleyeceğim. Selamlar.

• Bu ürüne karar vermem için bana yardım et: Fırsat: Ultrean Sıcak Hava Fritözü, 8,5 Litre Airfryer Fritöz XXL 6 önceden ayarlanmış pişirme modu, LCD dokunmatik kontrol ve zamanlayıcı/sıcaklık kontrolü,1750w
    amazon
    Ultrean Sıcak Hava Fritözü, 8,5 Litre Airfryer Fritöz XXL 6 önceden ayarlanmış pişirme modu, LCD dokunmatik kontrol ve zamanlayıcı/sıcaklık kontrolü,1750w
    https://www.amazon.com.tr/dp/B092ZHXM37?cafId=b36ed153-fb8e-4bb2-8078-8243528d9551&cafASIN=B092ZHXM37&ref_=cm_sw_r_apann_dp_H5YCAMHTF7ARHAS9JJ8A

Bunu ücretsiz kargo seçeneği neden yok?(not : prime musterisiyim)

Hızlı kargo tercihi olan ürünlerde yok. Standart kargo olanlar ücretsiz. Ara ara düşebiliyor, kontrol etmek lazım.

Ben de Aynı ürünü alacağım ancak prime üyesi olamama rağmen kargo ücreti çıkıyor. Bir aydır MH ne yazıyorum düzeltemediler standart kargo eklemeyi. Hızlı kargo olunca da kargo ücreti istiyor

• Tek kişilik f/p hangi ürünü önerirsiniz?

• Philips HD9255/60 Airfryer Fritöz, Uzaktan Bağlantı, 0.8 kg, 7 Ön Ayar

3489,00 ₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicmouse -- 11 Şubat 2023; 18:50:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hem tavuk gogusu hem patatesi aynı anda pişirebileceğimiz onereceğiniz makine nedir ? yani 2 katmanlı ikisini aynı anda pisirebileceğim bir ürün arıyorum

• Daha öncede çok yazdım. Bu tip aletlerle 2,5 - 3K'dan fazla para vermeyin.

Şirkette bir arkadaşa almıştık çok memnun. Her şey dahil 2.172 lira

6 taksit (6 x 362 lira)

Şimdi bana bunu aldırdın diye teşekkür ediyor.

Aşağı arkadaşın gönderdiği fotoları yükledim kusura bakmayın sırf aletin işleyişini görün diye.

Bu yüzden X markaya 4-5 bin vermeyin istedim.

Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları

Bu ürüne karar vermem için bana yardım et: VANDENBERG Airfryer - 5.5 Litre Hacim - 12 Program Airfritöz - 1700 W - Yağsız - Ekmek & Kızartma Sepeti - Yapışmaz Kaplama Sistemi, Dokunmatik Ekran, 3 yıl garanti https://www.amazon.com.tr/dp/B092ZZH2PH?ref_=cm_sw_r_apann_dp_1877APE5SVD2HHZHG63F

• root16 kullanıcısına yanıt

Cosori daha iyi.

• celebic kullanıcısına yanıt

Bende 5k fiyat çıkıyor

Eve kargo ücreti dahildi ben bakarken. Hatta arkadaşa alırken bunda bir tık pahalıydı. 6 taksit 2.400 liraya almıştık.

Bence sepete atıp "daha sonrası için kaydet" yaparak fiyat takibinde kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 12 Şubat 2023; 11:38:55 >
  • 
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.