Güle güle kullanın bana da 3160 a denk geldi, teslimat tarihi olarak 22 subat gözüküyor. Ben alırken nedense ithalat depozito bedelini 870 ten hesapladi, yukarıda yazdığım durumda 430 dan hesaplayıp 2820 ye denk geliyordu. Gönderime verildiği için iptal edip diğerini alamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları (709. sayfa)

-
-
Xiaomi 6L 5000tl
Cosori 5.5L 5000tl
Kararsız kaldım. Xiaomi 6L tecrübe eden var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyi olur.
Ürünün kutusunun üzerinde üretici firmanın Web adresi war mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryil -- 8 Şubat 2023; 22:7:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://m.aliexpress.us/item/3256804052837360.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US
Bu ürüne karar vermem için bana yardım et: Sıcak hava fritözü, 15 l, tarifli, 1400 W, yağsız fritöz, Rapid Air sıcak hava teknolojisi, LED dokunmatik ekran, enerji tasarruflu, 2'si 1 arada sıcak hava fritözü, Air Fryer ve ızgara, ön ısıtma ve sıcak tutma, zamanlayıcıamazon
Sıcak hava fritözü, 15 l, tarifli, 1400 W, yağsız fritöz, Rapid Air sıcak hava teknolojisi, LED dokunmatik ekran, enerji tasarruflu, 2'si 1 arada sıcak hava fritözü, Air Fryer ve ızgara, ön ısıtma ve sıcak tutma, zamanlayıcıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BTBTVV8J?cafId=195b2f61-aa2c-4099-b904-f961727f5b6d&cafASIN=B0BTBTVV8J&ref_=cm_sw_r_apann_dp_8EX2X62ZRH1MCAQXD0AP
Bu ürün nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
alideki TRye gönderilemiyor diyor
-
Amazon da 3200 e geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı ikilemde ben de kaldık ve cosori aldım çok fazla yorum vardı olumlu anlamdaquote:
Orijinalden alıntı: root16
Xiaomi 6L 5000tl
Cosori 5.5L 5000tl
Kararsız kaldım. Xiaomi 6L tecrübe eden var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xiaomi 6lt 1800watt gücünde diye biliyorum. Cosori 5.5lt 1700watt. Cosori'nin yorumları olumlu baya ama xiaomi 6lt yeni çıktığı için pek yorum yok. Bu arada wifi bağlantısıda yok Xiaomi 6lt modelinde, 3.5lt modelinde vardı.
Merhaba,
Kutu üzerinde herhangi bir web adresi malesef yok (muhtemelen firma adına fason üretim yaptırılmış)
Kılavuzu gün içinde yükleyeceğim. Selamlar.
-
Bu ürüne karar vermem için bana yardım et: Fırsat: Ultrean Sıcak Hava Fritözü, 8,5 Litre Airfryer Fritöz XXL 6 önceden ayarlanmış pişirme modu, LCD dokunmatik kontrol ve zamanlayıcı/sıcaklık kontrolü,1750w amazon
Ultrean Sıcak Hava Fritözü, 8,5 Litre Airfryer Fritöz XXL 6 önceden ayarlanmış pişirme modu, LCD dokunmatik kontrol ve zamanlayıcı/sıcaklık kontrolü,1750whttps://www.amazon.com.tr/dp/B092ZHXM37?cafId=b36ed153-fb8e-4bb2-8078-8243528d9551&cafASIN=B092ZHXM37&ref_=cm_sw_r_apann_dp_H5YCAMHTF7ARHAS9JJ8A
Bunu ücretsiz kargo seçeneği neden yok?(not : prime musterisiyim)
-
Hızlı kargo tercihi olan ürünlerde yok. Standart kargo olanlar ücretsiz. Ara ara düşebiliyor, kontrol etmek lazım.
Ben de Aynı ürünü alacağım ancak prime üyesi olamama rağmen kargo ücreti çıkıyor. Bir aydır MH ne yazıyorum düzeltemediler standart kargo eklemeyi. Hızlı kargo olunca da kargo ücreti istiyor
Tek kişilik f/p hangi ürünü önerirsiniz?
Philips HD9255/60 Airfryer Fritöz, Uzaktan Bağlantı, 0.8 kg, 7 Ön Ayar
3489,00 ₺amazon
Philips HD9255/60 Airfryer Fritöz, Uzaktan Bağlantı, 0.8 kg, 7 Ön Ayarhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BJNW9H1K?ref_=cm_sw_r_apin_dp_KZZDD3BX4FJJZCWN34P0&tag=dh-forum-bhd-21&ie=UTF8&language=tr_TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicmouse -- 11 Şubat 2023; 18:50:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hem tavuk gogusu hem patatesi aynı anda pişirebileceğimiz onereceğiniz makine nedir ? yani 2 katmanlı ikisini aynı anda pisirebileceğim bir ürün arıyorum
-
Daha öncede çok yazdım. Bu tip aletlerle 2,5 - 3K'dan fazla para vermeyin.
Şirkette bir arkadaşa almıştık çok memnun. Her şey dahil 2.172 lira
6 taksit (6 x 362 lira)
Şimdi bana bunu aldırdın diye teşekkür ediyor.
Aşağı arkadaşın gönderdiği fotoları yükledim kusura bakmayın sırf aletin işleyişini görün diye.
Bu yüzden X markaya 4-5 bin vermeyin istedim.
Bu ürüne karar vermem için bana yardım et: VANDENBERG Airfryer - 5.5 Litre Hacim - 12 Program Airfritöz - 1700 W - Yağsız - Ekmek & Kızartma Sepeti - Yapışmaz Kaplama Sistemi, Dokunmatik Ekran, 3 yıl garanti https://www.amazon.com.tr/dp/B092ZZH2PH?ref_=cm_sw_r_apann_dp_1877APE5SVD2HHZHG63F
-
Cosori daha iyi.
-
Bende 5k fiyat çıkıyor
Eve kargo ücreti dahildi ben bakarken. Hatta arkadaşa alırken bunda bir tık pahalıydı. 6 taksit 2.400 liraya almıştık.
Bence sepete atıp "daha sonrası için kaydet" yaparak fiyat takibinde kalın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 12 Şubat 2023; 11:38:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X