Şimdi Ara

Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.079
Cevap
576
Favori
1.494.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teknolojik ürünlere yapılan zamlar sonrası mantıklı olan sanırım airfry fırsatı kovalamak ….


    Bildiğiniz SICAK FIRSAT ÜRÜNÜ olarak gördüğünüz uygun fiyatlı ürünler varsa paylaşırsanız dh üyesi tüm arkadaşlar faydalanmış olur .


    Paylaşımlara katkısı olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler…




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarlibahce06 -- 19 Ocak 2024; 23:38:58 >



  • konuyu görünce aklıma geldi buzdolabının üstündeki dolapta derinlerde yatan actifry bunlarla yarım saatte patates kızartacağınıza burger kingten büyük boy patates siparişi verin hem daha erken gelir hemde daha ucuza gelir

    hayatım boyunca bir anlık gaza gelip çok saçma şeyler yapmışımdır çoğunuda kafam güzelken yaptım hele hele gençlikte saymakla bitmez ama bu zıkkımı almak resmen akıl tutulmasıydı, benim için çok kritik bir eşiktir, gereksiz para harcama olayını actifry öncesi ve actifry sonrası olarak 2 dönemde ele alıyorum artık, birde anneme de hediye almıştım lan neyine değil mi yetmedi ama yok kazık girdi ya bu 2 makinenin üstüne 2 tanede sepet aparatı aldık balık pişiririz diye kullandın mı desen o da yok, makinesi aparatı kullanma kılavuzu dahi öyle cillop gibi yatıyo dolapta, 1 seneyi geçti bir şey pişirmeyeli belkide 2 sene oldu bilmiyorum valla şu konuyu görmesem 1 sene daha aklıma gelmezdi hepsiburada da 4,000 TL satış fiyatı var normaldir o zamanda deli paraydı , evet patatesi çok güzel pişiriyor keza tavuğu güveç türü yemeği vs... abi tamamda 250-300 liraya lavanın döküm tenceresi bundan daha iyi pişiriyor totalde 500 lira civarına mis gibi gerçek döküm tencere ve tava alın yemeğinde ızgaranında keyfinize varın , yok elektrikmiş yok sıcak havaymış yok sağlıkmış fasa fiso bizim oralarda bir söz vardır attığın taş ürküttüğün kurbağaya değecek derler değmiyor arkadaşlar bir anlık gaza gelip hevesinizi aldıktan sonra gereksiz olduğunu anlayıp ayda yılda belki kullanacağınız bir şeye para gömmeyin. bakın bu forumlar bunun için var biz vaktinde yaptık bi şapşiklik siz yapmayın, tavsiye isterseniz de yukarıda yazdım fiyat/performans olarak lava ürünlerinden şaşmayın usulüne uygun kullanırsanız müthiş faydalı ve güzel bir mutfak aletidir döküm pişirme gereçleri.

    bakın burda ne varmış

    Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları

    Bu tarz cihazların elektrik tüketimini merak edenler için ölçüm yaptım. Sonuç aşağıdaki gibi. Ölçüm cihazının fotoğrafı aşağıda.

    Cihaz: Tefal Actifry XL ( Programsız eski nesil modellerden)

    Güç: 1400 watt


    Tavuk kanat: 25 dk kullanımda 0,44 kwh elektrik tüketti.

    -150kwh altı kademeye göre maliyet: 60 kuruş

    -150kwh üzeri kademeye göre maliyet: 90 kuruş


    Patates: 19 dk kullanımda 0,34 kwh elektrik tüketti.

    -150kwh altı kademeye göre maliyet: 46 kuruş

    -150kwh üzeri kademeye göre maliyet: 76 kuruş


    Ayda yaklaşık 7-8 kere kullanıyoruz. Çoğunlukla patates için. Faturada ciddi bir etkisi olmuyor. Ölçümlerime göre tahminen ayda 5-6 TL faturaya etkisi oluyor.


    Umarım merak edenler için yardımcı olmuştur. Daha güçlü veya güçsüz bir model kullanıyorsanız da tüketimin çok farkedeceğini düşünmüyorum. Güçlü modeller sonuçta daha kısa sürede pişirecektir.

    tam borca girip alayım diyorum, sonra aklıma bu kış 1 kg kestane bile alıp yiyemediğim geliyor.. bir kere bim'de kilosu 39,90'a düştü.. o da at kestanesi mi karıştırmışlar nedir, tavada pişirdim önce suda bekletip, yine de acı..ayrıca şekerli şekerli köpürdü..


    bime götürdüm, henüz pişirmediklerimi, abi çizmeseydin alırdık geri dediler.. ayrıca tefal actifry falanda pişirmeliydin vs.. yavv baktım 1 kg kestane 50 tl.. cihaz 2900-3500 arası.. pattis falan da yapabiliyorsun dediler.. taam dedim niyeti bozdum..


    bu sefer de filips mi cossorini mi falan derken yine yiyeceğim 2 patates kızartmasına 20 lira elektrik yakacağım aklıma geliyor.. iki tavık alayım dedim, baktım bim de bi değişik marka, a101'e bakıyorum, yine tuhaf markalar..


    yok mu şöyle şenpiliç falan..gittim mikrosa..o da ne 2 göğüs 45 tl, 5 but 39 tl.. eee çol çocuk da yiyecek..2'er tabak alsak yine 150'lik oluyoz..


    kalsın dedim... hesaplayan adamların işi değil bu dedim..


    durumu olup da buraya kada okuyan adam da zati gider köfteci yusuftan duble pattes yer, kalkar dedim.. du bakalım.. nasip..

    Bu paralari hakeden cihazlar kesinlikle degil 2013 yilinda tefal actyfry 1.5 kg lik almıştık, uzun seneler kullandık bozuldu 2 sene önce, fakat pisirmesi bile 1 saat sürüyordu elektriğin ebesini aglatiyor, yağsız kizartiyor iyi hoş fakat tavada da 2 3 kasik yag ile kizartma yapmak mumkun yöntemini bilen için
    Arkadaşlar merhaba, Cosori airfry 4.7 Lt versiyonunu amazon üzerinden 2304 tlye almıştım.
    İlk deneyimim elma dilim patates ve hazır tavuk döner yaparak deneyimlemiştim.
    Daha sonra soyma patates ve baget tavuk yaparak deneyimlerime devam ettim. Sabah ise sigara böreği yaptım. Sıfır yağ ile kızarttım. Çok farklı bir deneyimdi.

    Fiyat olarak ürünün ne kadar yaktığını test etmek için de bugün akşam pizza deneyimi yaşadım.
    10 dk 200 derecede yaptığım pizza 0.154 kw elektrik harcadı. Cihaz çalışırken 1430-1450 watt değerlerinde tüketim yapıyordu. Sanırım 230’C de 1500 watt yakar.

    0.154 kw elektrik kullanımı son faturadaki birim fiyat ile çarpınca 1.124 = 0.1730 tl 10 dk kullanım için çıkıyor. Merak edenler için diğer kullanım değerlerini de ölçüp yazacağım.
    Bu arkadaşla dün akşam görüştük. Ben almayı teklif ettim Amazon’dan gelen cosori yi. Tamam dedi bayramdan sonra teslim edeyim. Bende sorun olmaz değil mi ona göre kendi siparişimi iptal ediyorum dedim. Tamam sorun yok dedi bugün mesaj atıyor eşim annesine verecekmiş vazgeçtim diyor ürünü. Gerçekten diyecek söz bulamıyorum
  • Super oldu bu konu hanım istiyor bunlardan bir tane ama hangisi iyi firsat ürünü yorumlarsanız sevinirim
  • bir taraftan yağı az kullanıyor ama öbür taraftan elektriğin anasını ağlatıyor. Hadi bakalım ekonomik mi hesaplayın

  • fertile kullanıcısına yanıt
    Enerji tüketimi olarak fırından daha az yakıyor diye duymuştum. Kullananlar yorum yaparsa daha faydalı olur.
  • ares24 A kullanıcısına yanıt

    Ben de hiç bilmiyorum araştırmaya malum olay yüzünden başlıcam ancak yağ zammı yüzünden kesin bunlar da zamlanır …


    elektirik tüketimi ne seviyede onu da kullanan arkadaşlara sormak lazım …


    bir de aslında daha çok sağlık açısından da bakmak lazm radyasyon varsa sıkıntı… vücuda zarar… atımı çok zor … diğer bi artısı da az yağla pişirimde kilo şeker vb hastalık riski azalmış oluyor iyi araştırma yapmak lazm

  • ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt

    2500watt , faturamız bariz artış oldu. ( kol gibi devlet zamları hariç)


    1850 tiye kasımda filips büyük modeli aldıydık.


    Bu fiyatlara almak için kafayı yemek lazım.


    4-5klık bir maliyeti olamaz, 1k bile zor.

  • Bu paralari hakeden cihazlar kesinlikle degil 2013 yilinda tefal actyfry 1.5 kg lik almıştık, uzun seneler kullandık bozuldu 2 sene önce, fakat pisirmesi bile 1 saat sürüyordu elektriğin ebesini aglatiyor, yağsız kizartiyor iyi hoş fakat tavada da 2 3 kasik yag ile kizartma yapmak mumkun yöntemini bilen için
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt

    Şöyle diyeyim o zaman geçen sene kurutma makinesi almıştık elektrik 200 gelirken kışın 12 kurutmada aylık 50 lira farketti 250 lira oldu benim için ideal bi tutar…


    Airfryer yokken size ne kadar elektrik faturası geliyordu aldıktan sonra kaç kez (ortalama tahmini rakam) kullanımda 1 ay sonraki faturada ne kadar fark etti

  • SultanBey09 kullanıcısına yanıt

    aldığınız ürünün gücüne göre değişir. verilen değerler saatliktir. misal 1400 w / dk da 23 w yapar. 20 dk pişirirseniz, 466 w yapar. Oda - 466 w x 2,25 (birim fiyatı 2.kademe yüksek seviye) 1,05 TL yapar. Günlük yaparsanız aylık 35 - 40 TL ek maliyet olur. Kullanıma göre değişir. Uzar ya da kısalır. Tabi birim fiyatı değiştikçe faturada değişir :)


    incelemek isteyenler için



    play.google.com
    Fiyat Yakala - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fiyat.yakala&gl=TR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara8812 -- 21 Eylül 2022; 10:36:13 >
  • ankara8812 A kullanıcısına yanıt

    Aslında çok da değil biz çalıştığımız için hergün kızartma olmuyor haftada 3 maksimum 4 gün ancak o yağ hepsine kullanılamıyor ve direk çöp uygun fiyatlı olanlardan enerji tüketimi az olanlardan almak mantıklı olabilir

  • ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt

    kapasitesine ve enerji tüketime bakarak seçim yapabilirsiniz.

  • Sem kullanıyorum. Elektrik faturasında bir artış yok. Gün aşırı çalıştı, kızartma(patates, patlıcan, biber, tavuk, biftek, pirzola), börek, donuk simit, ekmek, kek yaptık. Büyük fırını hiç kullanmadık bu sürede.
    Sem de program yok, ısı ve süre ayarı var. filipsin uygulamasını kullanarak yapıyoruz.
    Amazon Almanya acaip ucuza Cosori vs yolluyor ama bozulursa uğraşmayayım diye Türk malı aldım.
    En az 5 litre ve 1600- 1700 w olsun alacağınız.
  • philips 9650 kullanıyoruz çok memnunuz. sorusu olan sorabilir ama elektrik faturasını sormayın.

  • şöyle 1000 lira civarı en az 4.5 ltlik bir makine yok mudur amazondan alacak?
  • konuyu görünce aklıma geldi buzdolabının üstündeki dolapta derinlerde yatan actifry bunlarla yarım saatte patates kızartacağınıza burger kingten büyük boy patates siparişi verin hem daha erken gelir hemde daha ucuza gelir

    hayatım boyunca bir anlık gaza gelip çok saçma şeyler yapmışımdır çoğunuda kafam güzelken yaptım hele hele gençlikte saymakla bitmez ama bu zıkkımı almak resmen akıl tutulmasıydı, benim için çok kritik bir eşiktir, gereksiz para harcama olayını actifry öncesi ve actifry sonrası olarak 2 dönemde ele alıyorum artık, birde anneme de hediye almıştım lan neyine değil mi yetmedi ama yok kazık girdi ya bu 2 makinenin üstüne 2 tanede sepet aparatı aldık balık pişiririz diye kullandın mı desen o da yok, makinesi aparatı kullanma kılavuzu dahi öyle cillop gibi yatıyo dolapta, 1 seneyi geçti bir şey pişirmeyeli belkide 2 sene oldu bilmiyorum valla şu konuyu görmesem 1 sene daha aklıma gelmezdi hepsiburada da 4,000 TL satış fiyatı var normaldir o zamanda deli paraydı , evet patatesi çok güzel pişiriyor keza tavuğu güveç türü yemeği vs... abi tamamda 250-300 liraya lavanın döküm tenceresi bundan daha iyi pişiriyor totalde 500 lira civarına mis gibi gerçek döküm tencere ve tava alın yemeğinde ızgaranında keyfinize varın , yok elektrikmiş yok sıcak havaymış yok sağlıkmış fasa fiso bizim oralarda bir söz vardır attığın taş ürküttüğün kurbağaya değecek derler değmiyor arkadaşlar bir anlık gaza gelip hevesinizi aldıktan sonra gereksiz olduğunu anlayıp ayda yılda belki kullanacağınız bir şeye para gömmeyin. bakın bu forumlar bunun için var biz vaktinde yaptık bi şapşiklik siz yapmayın, tavsiye isterseniz de yukarıda yazdım fiyat/performans olarak lava ürünlerinden şaşmayın usulüne uygun kullanırsanız müthiş faydalı ve güzel bir mutfak aletidir döküm pişirme gereçleri.

    bakın burda ne varmış

    Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları




  • Kapalı sistem bir fırın gibi çalışıyor. Hacim ve sistemin kapalı olması pişirmenin kalitesini artırıyor.


    Eğer çocuklu aileyseniz, günlük iş yoğunluğunuz vs nedeniyle fiziksel hareketiniz az ise sağlık açısından faydalarını göreceksiniz. Kızartma ve sair pişirmeleriniz daha az yağlı olacak, uzun vadede yağlarla ilgili yaşayacağınız sorunların oranı azalır.


    Bugün 2,5k'ya Cosori marka Airfryer alabilirsiniz.


    Özetle, ürün tamamen gereksiz demek çok ağır bir karar olur. Ya da biz aldık, kullanmıyoruz demek tamamen size bağlı. Üşeniyorsunuz, hızlı yemek yemeyi seviyorsunuz demektir. Zaten fast food'da bu mantık üzerine kuruludur.


    Ben airfryer'dan memnunum. Hem patates kızartması aşığı oğlum açısından, hem de tavuk-et pişirmelerimde aldığım tattan dolayı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 6 Mart 2022; 1:13:19 >
  • newrophat kullanıcısına yanıt

    Hocam ne desem nereden baslasam bilemedim. Benim a dedigime siz z derseniz buyuk ihtimalle :) o yuzden siz satin bence cihazi kolay yoldan, faydalanmayi bilen birilerine gitsin. Siz de gelen parayla burger kingten patates yersiniz

  • Bu tip ürünler elektirik sarfiyatı düşürmek için değilde daha sağlıklı ve pratik yemekler için kullanılıyor. Elektikrik sarfiyatı bakımından şöyle bir artısı var. Fırında 40dk da pişen yiyeceklerimi 15-20dk da pişiriyor. Bundan dolayı tasarruf sağlayabilir. Sporcular için çok iyi. Yiyeceği atıp 5dk da bir sallayarak karıştırarak kısa sürede yağsız olarak yemeğinizi pişirebiliyorsunuz. Ben cosori kullanıyorum memnunum. Olmazsa olmaz bir ürün değil. Bunda yapılan yemeklerin çoğu normal fırınlarda da yapılabilir.


    Amazon yurtdışı kampanyaları ile çok daha uyguna alınabiliyor bu tip ürünler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 6 Mart 2022; 1:31:7 >
  • ben de büyük ihtimalle Almanya'dan gelen akrabama getirttireceğim , iyi bi ürün arıyordum konu iyi oldu.

  • Kerros kullanıcısına yanıt

    Hocam cosori markasıyla ilgili bilginiz var mı?nasıl bir markadır?ayrıca kullandığınız marka neyse pisirime süreleriyle alakalı kabaca birkaç değer verir misiniz?

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.