Şimdi Ara

air m1 çoklayıcı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, yeni air m1 aldım ancak monitöre bağlamak için bir hub arayışındayım. çok fazla seçenek var fiyat ve çeşit olarak. bazı hubların macbook'u bozduğuna dair bazı videolar gördüm ve açıkcası bu beni telaşlandırdı. sizin kullandığınız önerdiğiniz markalar varsa, bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

not: en az 2 adet usb portuna ve bir hdmi veya display portuna ihtiyacım var. (henüz monitör almadım)

• Air M1 kullanıyorum. Kingston nucleum aldım, çok memnun kaldım.
    https://www.hepsiburada.com/kingston-nucleum-macbook-hdmi-usb-31--usb-c--microsd--usb-31--usb-c-apple-donusturucu-c-hubc1-sr-en-p-HBV00000D9L31?magaza=Pazarbizde&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 26 Temmuz 2021; 2:29:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bir ısınma sorunu yaşıyor musunuz? Ben hub dan şarj etmeyeceğim diğer soketi kullanacağım sadece hdmi ve belki 2 adet usb kullanacağım mouse ve klavye için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daytona marka benimki hem takılı 2. ekran için memnunun çok az ısınıyor . Mediamarkttan aldım 250 tl. Huba güç takmayın bence direk pcye verin gücü.

• Ethernet de lazım olacağı ihtimali ile baseus 6in1 aldım.

Pd şarj soketi de var. Memnun kaldım 1 hafta 10 günlük kullanım neticesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wiwu aldım ısınıyor evet ama ilerde sorun olur mu bilmiyorum. Vga, hdmi usb hub vb herşey var. Tek kötü yanı usb hub bir taneymiş.

• Vuvuzela Nurten kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hangi model acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air M1 için USB Hub
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
  • Vuvuzela Nurten kullanıcısına yanıt

Merhaba bende Kingston Nucleum bakıyodum da ama win pc için çalışır değil mi hep macbook için videolar var bi türlü göremedim :D Cihaza güç vermek gerekiyor mu 2 3 cihaz bağladığımız da direk çalışıyor mu?

• Merhaba, bende de air var. görüntüyü (120hz 4k ) olarak almam gerektiğinden type-c to display port kablo aldım. monitöre görüntüyü sorunsuz aktarıyorum lakin, tek type-c kaldı. bu type-c ye hem şarj, hem ethernet, hem de arada bi taşınabilir disk takmam lazım. çoklayıcı üstünden bana hem ethernet hem şarjı sorunsuz yapabilecek birürün lazım. bulamadım gitti.

• UGREEN USB C Hub LAN HDMI, 4K 60Hz HDR USB C Ethernet Dock ile HDMI, RJ45, 100W PD, SD / microSD, 2 USB 3.0 MacBook Air / Pro, iPad Pro, XPS 13 Book vb. ile uyumludur.

amazon
    UGREEN USB C Hub LAN HDMI, 4K 60Hz HDR USB C Ethernet Dock ile HDMI, RJ45, 100W PD, SD / microSD, 2 USB 3.0 MacBook Air / Pro, iPad Pro, XPS 13 Book vb. ile uyumludur.
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B093FKT9BF/ref=ox_sc_saved_image_9?smid=AXZ3JQ1GVFPIF&psc=1

Alirexpress veya amazondan alabilirsinşz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam arkadaşlar , bana da Macbook Air M1 için böyle bir hub lazım, aradığım özellikler USB taşınabilir SSD bağlandığında hızlı veri transferi olsun, bilgisayarı şarj ederken ssd yi de kullanabileyim. Usb veri hızı yüksek olsun , ethernet istemiyorum, ama hdmı olsun . Var mı tavsiyeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 10 Mart 2022; 16:36:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.