Şimdi Ara

Ailenin TIP TIP TIP diye tutturması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim ezber yeteneğim çok zayıf. Mesela biyolojiyi hiç sevmem. İnsanlarla o kadar fazla muhattap olmayı da sevmiyorum. Babam kimden, neyden duyduysa tıp tıp tıp tıp başımı ütüledi lan istemiyorum abi istemiyorum bende tıp okuyacak ne kafa var ne yetenek. Hadi kazandım diyelim nefret ettiğim için bırakıcam tekrar hazırlanıcam boka giden yıllar. Napıcam ya tavsiye verin valla sıktı artık.

• şu an mezun kaçsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12'yim hocam

• Tıpa giden çoğu kişi ezber yeteneği zayıf şekilde ve biyolojiyi sevmeyerek gidiyor. Sonradan alışırsın bunları dert etmene gerek yok.

Senin tercih etmek istediğin bölüm hangisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ne okuyorsunuz çok merak ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • babanla tıp oyunu oyna daha mutlu olursun

• hon0r kullanıcısına yanıt
    Çok doğru honor hanım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tıp okuyacak yetenek? Türkiyede tıp okumak için pek bir yetenek gerekmiyor merak etme

• beyin yapısı öyle bir şey ki, ezberin zayıf olsa bile o yönde beynini geliştirebilirsin

insan beynin sonsuz öğrenme gücü ve geliştirme kapasitesi var

tıp fakültesinde beynin tüm sınırlarını yaşayarak keşfedebilirsin 

• Boş ver.

• Kalbinden ne geçiyorsa onu oku derim, turkiyede yaşıyor olmasak. Ama bu ülkede önce hayaller peşinde koşmak değil hayatta kalmak lazım.hqyaller çoğu zaman hobi olarak devam etmekte.
    geleceğini de düşünmek, zorundasin yoksulluk sınırı olmuş 15.000
    Bu sınırın âltinda kalan her ücrette ömür boyu sefalet seni bekliyor olacak.

• Bunun etkisinde kalmadan kararını ver sıralama gelince ne derse desin. Tıp bölümü öyle istemeden gitmeye gelecek bir bölüm değil.

• pinhani12 P kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıp dışında garanti meslek yok, ya tıp oku yada okuma git direk kurye ol. aç is ilan sitelerini diplomalı isci arayan yok herkea asgari ucretli hizmetci ariyo

• 9 sene önce bana da öyle yapmışlardı, iyi ki dinlemedim. Doktor olmak istemiyorsan tıp okuma, tüm hayatını etkileyecek bir seçim bu.

• tercih dönemi gece sessiz sakin bi köşede tercihini yaparsın kimsenin ruhu duymaz sonra da ben tercih verdim dersin ne diyebilirler sonuçta iyice düşünüp taşınıp ne daha avantajlıysa neye karar verdiysen onun tercihini kendi kendine ya da okulundan birileriyle ya da dershaneye gidiyorsan dershanenden bi rehberlikçiyle birlikte de yaparsın.

• söyleyin babanıza, tıp okusun o halde.

• Olm bir sınava gir sonra tercihleri düşünürsün aw

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.