Şimdi Ara

Ailemin 40000 TL parasını ve 60000 TL krediyi kaybettim öğrenciyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç gündür nefes bile alamıyorum üniveriste öğrencisiyim okulu bitiremedim 2 sene uzadı. Bu kriptoya girdim 25k civarı kendim kaybettim Ama sonra paranın çogunu dolandırıcılara kaptırdım. Ailemin henüz haberi yok . Öyle psikolojim bozukki anlatamam . Canım yüreğim her yerim acıyor yanıyor. Her sabah naptım ben diyerek uyanıyorum. Ailem varlıklı bir aile değil. Bana bi akıl verin hayatımda hiçbir işte çalışmadım yas 25 oldu. Psikolojim çok bozuk

• Bak hocam 40.000 bugünün parasıyla çok büyük bir para değil. Maaşlar olmuş 15-20 bin. Sana tavsiyem işe girmeye bak. Öğrenciysen bile kurye vs. bir şekilde işe gir. Özellikle kredi tehlikeli. Kredi miktarın da az ancak sürekli ertelersen katlanır. O yüzden ayda 3 bin 5 bin o krediyi ödemeye bak. Erteletmezsen zaten en fazla 1-2 seneye enflasyondan dolayı o para eriyecek. Ailen ile de konuş 40 bin tl için. Ödeyeceğini söyle, kimse çocugunun hayatı için 40 bin tlye laf etmez. 40 bin tl nedir çocuk için. Millet özel okullarda ilkokul çocukları için yıllık 100.000 tl lere çıktı bu sene. Yani abartmayın yaşınız daha genç iş hayatına daha önce girmediğiniz için bu paraları büyük para sanıyorsunuz. Ama bir şeyden uzak durun: Kumar.

Kolay yoldan para kazanma çabası da bir nevi dolandırıcılıktır. Eski bir dolandırıcının lafıdır aslında ben beni dolandırmak isteyenleri dolandırdım diye. Ucuz kelepir arabaya , eve atlamaya çalışanları dolandırıyordu. Kimse bunun fiyatı aslında bu değil ucuza satıyorsun demiyor ölü fiyata almaya çalışanları dolandıran birisi aslında konusunda haklıdır. İçinde alın teri olmadan kazanılan para için her türlü sonuç beklenebilir..........

• İsterse btc 100 k olsun sakın borsaya ve kumara bulaşmayın 1 veya 2 kez kazanırsınız ama o kazandıklarınızı misliyle geri alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 15 Ocak 2023; 11:24:34 >
  • Manyak mısın oğlum sen inşallah troll konudur
  • Bak hocam 40.000 bugünün parasıyla çok büyük bir para değil. Maaşlar olmuş 15-20 bin. Sana tavsiyem işe girmeye bak. Öğrenciysen bile kurye vs. bir şekilde işe gir. Özellikle kredi tehlikeli. Kredi miktarın da az ancak sürekli ertelersen katlanır. O yüzden ayda 3 bin 5 bin o krediyi ödemeye bak. Erteletmezsen zaten en fazla 1-2 seneye enflasyondan dolayı o para eriyecek. Ailen ile de konuş 40 bin tl için. Ödeyeceğini söyle, kimse çocugunun hayatı için 40 bin tlye laf etmez. 40 bin tl nedir çocuk için. Millet özel okullarda ilkokul çocukları için yıllık 100.000 tl lere çıktı bu sene. Yani abartmayın yaşınız daha genç iş hayatına daha önce girmediğiniz için bu paraları büyük para sanıyorsunuz. Ama bir şeyden uzak durun: Kumar.

• O zaman kendinden ve gerekirse hayat standartlarından ödün verip işe gireceksin dostum. Başka bir çaren yok. Kara kara düşünüp, onu yapamam bunu yapamam demekle olmaz. Fastfood, kargo, lokanta ne varsa başvur bir yandan oku.

• iş yapalım senle

• Senden adam olmaz valla. Hala ne işi diyor? Oğlum gidip çalış öde işte borcunu. Her kolay para teklif edene zıplama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci Akbili 40 TL Oldu Mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım aksilikler peş peşe olmuş, üzüldüm. Uyacak bir işte çalışman en ideali olacak, yeteneğin ve zamanın varsa teknik işler, grafik, fotoğraf, video, efekt ve metin yazarlığı çalışmaları yapabilirsin. İnternetten para kazanırsın, insanlara iş yaparsın. Kenara para koy, ödemeleri yaparsın, tabii ne yazık ki uğraşacaksın. Umarım rahat edersin, gerekirse, şartsa ailenle de usülünce konuşursun, belki bir çare bulabilirler, para bulacağını, dikkat edeceğini söylersin. Kolaylıklar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 15 Ocak 2023; 13:22:34 >
  • İşe gir kuryelik falan yap. Akbankta faizsiz 20.000 kredi var işini görecekse ondan çek çalışarak aydan aya öde.
  • arkadaşın çalışma gibi bir isteği yok gibi o parayı kolayca bir yerden bulma derdinde arkadaşa acıyıp borç versek o parada gider emin olun

aileni al karşına konuş başka çıkışın yok

• Kripto da vadeli işlem mi yaptın?
  • işe gir çalış. Kurye bile bugün 12.000 15.000 lira para alıyor. üşenmeyi bırak da çalış. boş duracağına toplarsın paranı ve bundan sağlam ders çıkarmış olursun.

• StallionTR S kullanıcısına yanıt
    Bu biraz farklı yaklaşım olmuş. Borsada yatırımcı olursan kazanırsın. Kısa yoldan zengin olayım dersen,bu dediklerin doğru.
  • yaş 25 hiç bir işte çalışmadım yazmış utanmadan.

büyük geçmiş olsun. hem okuyup hem çalışacaksın artık.

• Kolay yoldan para kazanma çabası da bir nevi dolandırıcılıktır. Eski bir dolandırıcının lafıdır aslında ben beni dolandırmak isteyenleri dolandırdım diye. Ucuz kelepir arabaya , eve atlamaya çalışanları dolandırıyordu. Kimse bunun fiyatı aslında bu değil ucuza satıyorsun demiyor ölü fiyata almaya çalışanları dolandıran birisi aslında konusunda haklıdır. İçinde alın teri olmadan kazanılan para için her türlü sonuç beklenebilir..........

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.