Şimdi Ara

Ailemi Telefon Almaya Nasıl İkna Ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır Samsung Galaxy Mini modelini kullanıyorum.Hiçbir işe yaramıyor arada foruma giriyorum.

Ben yeni telefon almak istiyorum ama ailemde kimse izin vermiyor.11.sınıf olduğum için ailem zaten normalde ders çalışmadığımı,telefon alırsam hiç çalışmayacağımı söyleyip izin vermiyorlar.Kendi paramla alacağım diyorum ona bile izin vermiyorlar.

Dışarıda telefonu çıkartmaya utanıyorum herkeste son model cihazlar varken.En azından 700-800'e bir cihaz almak istiyorum.Ailemi nasıl ikna edebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• YGS LYS Kazan alırsın dayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios beta tester ?

• Kanka nasıl alırsın bilmem ama koyun sürüsü gibi gidip telefona 3-5 bin lira verme

Türk sermaye Venus e bak. Xioami, Huawei gibi markalara bak gayet güzel üretiyorlar.

6 senedir iphone kullanıyorum. Hem artık fiyatkarın astronomik olması hemde buna rağmen cihazların ele ayağa düşmesi sebebiyle bir daha iphone almayacağım.

• iphone 4s kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Kanka nasıl alırsın bilmem ama koyun sürüsü gibi gidip telefona 3-5 bin lira verme

Türk sermaye Venus e bak. Xioami, Huawei gibi markalara bak gayet güzel üretiyorlar.

6 senedir iphone kullanıyorum. Hem artık fiyatkarın astronomik olması hemde buna rağmen cihazların ele ayağa düşmesi sebebiyle bir daha iphone almayacağım.

Hocam babama almak için telefon bakıyorum bu sıralar. Bütçem fazla yok ve bana Vestel Venus E2 önerildi 600-650 TL civarında bir telefon. Fiyatı filan da uygun kafama yattı ama vestel'e herkes kötü diyor. Siz kullandınız mı hiç söylenenler doğru mu Vestel hakkında ?
  • resti çek telefon almazsanız ders falan çalışmayacam de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annemi nasıl ikna ederim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde telefon almam lazım alamıyorum babam izin vermiyor

Ablamın sony XA telefonu bozuldu ablamın da alması gerekiyor ona da izin vermiyor

Para konusunda sıkıntı yok izin vermediği için alamıyoruz lanet adam yüzünden allah belasını versin böyle adamın

• Onlara "eğer telefon almama izin vermezseniz galaxy miniyi totoma sokarım" diye tehdit et, yine izin vermezlerse kaybedeceğin birşey yok zaten mini

• quote:

Orijinalden alıntı: İts My Life

Onlara "eğer telefon almama izin vermezseniz galaxy miniyi totoma sokarım" diye tehdit et, yine izin vermezlerse kaybedeceğin birşey yok zaten mini

Babasına soksun niye kendine soksun ki

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

quote:

Kanka nasıl alırsın bilmem ama koyun sürüsü gibi gidip telefona 3-5 bin lira verme

Hocam babama almak için telefon bakıyorum bu sıralar. Bütçem fazla yok ve bana Vestel Venus E2 önerildi 600-650 TL civarında bir telefon. Fiyatı filan da uygun kafama yattı ama vestel'e herkes kötü diyor. Siz kullandınız mı hiç söylenenler doğru mu Vestel hakkında ?

Hocam bizim insanımızda aşşağılık kompleksi var. Yerli malı bir şey oldu mu böyle berbat kötü almayın derker alanla dalga geçerler kendileri gerizekalı gibi maaşına gelirine bakmadan 48 ay taksitli iphone alırlar. Sonra ülke neden gelişmiyor ben başka ülkeye gidecem erdoğan batırdı diye dolaşırlar ortalıkta.

Bu gerizakılar yarın yerli araba çıktığında da aynısını yapacaklar yerli kıytırık kötü diyip yine gidip alman arabası alacaklar sonrada yine bu ülke gelişmiyor ülkeyi batırdılar diye gezer ortalıkta. Ahmak insanlar çünkü.

Ben şuan telefona ihtiyacım olmadığı için almadım ve venusu de deneyemedim maalesef. Ama ne kadar kötü olabilir ki tamamen algıdan ibaret

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

quote:

Hocam bizim insanımızda aşşağılık kompleksi var. Yerli malı bir şey oldu mu böyle berbat kötü almayın derker alanla dalga geçerler kendileri gerizekalı gibi maaşına gelirine bakmadan 48 ay taksitli iphone alırlar. Sonra ülke neden gelişmiyor ben başka ülkeye gidecem erdoğan batırdı diye dolaşırlar ortalıkta.

Bu gerizakılar yarın yerli araba çıktığında da aynısını yapacaklar yerli kıytırık kötü diyip yine gidip alman arabası alacaklar sonrada yine bu ülke gelişmiyor ülkeyi batırdılar diye gezer ortalıkta. Ahmak insanlar çünkü.

Ben şuan telefona ihtiyacım olmadığı için almadım ve venusu de deneyemedim maalesef. Ama ne kadar kötü olabilir ki tamamen algıdan ibaret

hocam vestel telefonlarda şarjın %70lerden birden 0'a düşmesi, telefonun fazla ısınması veya durup dururken kapanması, kendini resetlemesi gibi kronik problemlerden bahsediyorlar. Vestel venus E2 tam bütçeme uygun ve babama almak istediğim için özellikleri filanda tam uygun. Ama bu bahsedilen problemler düşündürüyor beni. Vestel telefonlar hariç 650 TLden ucuza telefon yok resmen hiçbir yerde.

• Samsung a8 var

Gerci sekil duruyor tasiyana gore

• Öncelikle vestel casper gm felan almayın hiçbiri yerli felan değil çinden getiriyolar telefonu logo basıyorlar üstüne bitti gitti.Samsung sony lg de illa ki ilgini çeken modeller olur

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    yerli malı olarak adam gibi malzemeden ürün yaparlarsa herkes alır. Venüs dediğiniz telefonla kıyaslayabileceğiniz 500-1000 lira arası telefon yok. Telefonu o kadar dandik yapmışlar ki.. Yerli sermayeye katkımız olsun tamam ama önce kalite şeyler üretelim.
  • Hocam baban haklı. Bence YGS LYS de canını dişine tak iyi bir sonuç elde et. Telefonu her zaman alırsın. Geleceğini kurtarmaya bak.

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddiyim konuda.Ben android beta tester'ım ama ios beta tester yazıyo forumda.
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten alırsam 1000 tl altında bir xiaomi cihaz alacağım amcak bir türlü izin vermiyorlar işte.
  • böyle aile dayatmalarına sinir oluyorum telefon olmasada aynı sorunları bende yaşadım.

Ders çalışmıyorum diye herşeyime karışan bir şey istediğimde bahanelerle geçiştirilen sürekli öğrenciliğimin yüzüme vurulduğu oldu.

Olmuyor abi imkanın varsa elinden geleni yapacaksın çocuklarına okulunu, derslerini bahane etmeyeceksin. Bunu bahane ettikçe çocuğun aklı telefonda kalır ya da başka bir şeyde hiç odaklanamaz derslerine.

Kuzenim online oyunları sabahlara kadar oynardı ben korkudan bilgisayar açamazdım sabaha kadar oyunu düşünürdüm. Modemimi alıp işyerine götürüyordu peder oynamasın diye düşün yani neyse ki artık aramız çok iyi

• Ailelerin de şu ders çalıştırma tekniğine hastayım. Onu alırsak dersin bozulur bunu alırsak geri kalırsın. O zaman bu mantıkta zindanlarda zebanilerle çalışınca tıp mı kazanılıcak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.