|
Aileme dersten kaldığımı nasıl söylerim
1 Mobil
-
-
Ben odtüde öğrenciyim calculusten çekildim, söylerken ucundan şartlı geçiyordum ama wd hakkı verilmişken ortalama düşürmek istemedim bidahaki dönem daha yüksek vericem der kapatırım mevzuyu.Yemim ediyorum çektiğim çileyi onlar gördü bişey diyen olursa lafı dizerim ağzına hiç acımam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam vize kötü geldi. Onda 2 hafta boyunca başımın etini yediler. Bilgisayar oyunlarından kafanı kaldırsaydın çalışırdın vb. diye. Şu not konularında artık en küçük bir tartışmaya girmek istemiyorum çünkü usandım, bıktım. Hocalar öyle bir sınav yapıyo ki sanki koronayı biz çıkarttık. Hani diyorum ben pc oyunlarından dolayı kötü not alıyorumda. Kalan diğer kişilerde mi pc oyunlarından kalıyo. Artık bunu sorguluyorum
-
Hocam bana aciklanana gerek yok muhtemelen fazlasını yaşamışımdır.Sağlam kopya dönüyor dersler curve, geçtiğim dersleri de cc geçiyorum.ilk vizelerden sonra ciddi bir umutsuzluğa kapılmıştım bu okulu bitiremicem falan diye ama.Söyle düşündüm ben yaklaşık 2500 kişinin aldığı derste 1200.sıralardayım altımda 1300 kişi daha var geçmişte bu kadar adam okulu bırakmayıp mezun olabildiyse demek ki bir şekilde bitiyor.1 sene uzatmaya yavaş yavaş alıştırıyorum. en fazla son sene 4 senede bitirseydin diyip para göndermez babam o sorunu gidermek için de sermayemi katlıyorum son sene part time çalışırım falan hallederiz.Tamamen ailenin bilinnçsizliği zor bir okulda okuyan öğrenciye kesinlikle baskı yapılmamalı insanlar intihar ediyor bizim okulda böyle şeyler üst üste gelince.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 27 Ocak 2021; 7:33:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam emin ol bu sınavlarda çan olsa geçerdim ama 50 almak lazım en aşağı. Hocam sen yine devlettesin. Beni ailem bilinçsiz bir şekilde özele yarı burslu şekilde yolladı. Dedim 1 yıl mezuna kalayım falan. Sen yine kazanamazsın diyip yarı burslu özele yolladılar. Hadi bütte de veremedim. Alttan falan alırım seneye o sıkıntı değil ama. Üstüne üstlük gitmekten pek memnun olmadığım bir okulda bu kadar zorlanmakta insana ayrı bit acı veriyo. -
Ben bu konuda çok şanslıyım. İstersen tüm derslerden kal, canın sağolsun, geç bitirirsin diyorlar. Senin duruma gelince, ailen bu kadar sıkıntı yapacaksa söyleme hiç boşver. Boşuna huzursuzluk çıkmasın bence.
_____________________________ -
Hocam ders çalışacağım için anlayabilirler ancak anlamazlarsa sırf huzurum kaçmasın diye bende söylememeyi düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi
Hocam ders çalışacağım için anlayabilirler ancak anlamazlarsa sırf huzurum kaçmasın diye bende söylememeyi düşünüyorum.Ekstradan ödev falan tıktılar dersin. Bir tane daha sınava giricem diyorsun; hepten moralin bozulmasın. İmkanın varsa dediğim gibi çaktırma hiç :)
Özel yaz okulunda bile sıkıntı ben mesela her sene 2 ders verebilirim yaz okullarında 2 ders için en fazla 700 lira veririm.Özelde 4 5 bin falan tutar herhalde yurduyla falan iyice artar.Devletin çok dezavantajı var ama avantajları da var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Öyle yapıcam artık. Sağol hocam öneriler için. -
Hocam kalacak yer sıkıntısı falan yok. Hesapladım. Yaz okulunda alma durumunda 2300 gibi bir miktara tekabül ediyor. Bir ay eniştemin yanında amelelik yapsam inşaatta parası çıkar ama inşallah gerek kalmaz böyle şeylere de bütten geçerim. Bu arada sabah sabah iyi gelen bir sohbet oldu. Teşekkür ederim -
Kimse de dememiş ki artık yetişkinsin. Sen söylemesen ailen nereden bilecek? Karne de yok ki.
Yoksa her dönem transkript mi istiyor ailen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 27 Ocak 2021; 7:12:22 >_____________________________ Non est ad astra mollis e terris via -
hocam alttan alamıyor musunuz dersi ? her okulda böyle dersler var bizim fizik hocamız bunlar mühendis 1 dönem fizik mi olur diye çoğu ilk kez alanı bilinçli bırakıyordu yada kalmaları için çok zor yapıyordu . İtibar için öğrencilere yapılan çok kötü bir haksızlık.
Ayrıca 1 dersten kalmışsınız çok üzülmeyin sınıf tekrarı da olabilirdi . Ailenize ilk gün sisteme nasıl girilceğini vs anlatmadınız umarım çünkü söylemediğiniz sürece bilemezler , okullarda bile artık kimse gidip sizin transkriptinizi alamıyor aileniz dahil.
quote:
Orijinalden alıntı: Sherlock69Ben bu konuda çok şanslıyım. İstersen tüm derslerden kal, canın sağolsun, geç bitirirsin diyorlar. Senin duruma gelince, ailen bu kadar sıkıntı yapacaksa söyleme hiç boşver. Boşuna huzursuzluk çıkmasın bence.
Annem de öyle hocam. Geç bitir ne olacak diyor. Bu da bende daha çok baskı yaratıyor ve elimden geleni yapıyorum geçmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 27 Ocak 2021; 8:44:15 >_____________________________ -
Söylememeyi düşünüyorum. -
Yok söylemedim. Hocam şöyle ki ben bu dersten geçebileceğimi düşünemiyorum artık. İnancımı kaybettim. Diğer fakültelerde okuyan arkadaşların sınavlarına bakıyorum. Adama test kitabının girişindeki basit sorular olur ya. Aynı o tip sormuşlar. Bir de bizimkine bakıyorum. Aşırı kasıntı. Üstüne üstlük ileride zaten özelden mezun oldum diye ayrıma uğrayacağım için bu kadar emek vermek gereksiz geliyo. -
olm zaten hukuk fakültesinde okuyorsun. alttan ders alman kadar normal bir durum yok. özellikle zor bir üniversitede okuyorsan alış derim şimdiden. 2-3-4 te bomba dersler gelecek karşına şu an fragman bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 27 Ocak 2021; 9:16:22 >_____________________________ -
Kocaman adam olmuşsun artık kimseye hesap vermek zorunda değilsin, dersler ailenin değil senin sorumluluğunda. Bugün sorumluluklarına sahip çıkmayı öğrenemezsen ileride seni çooook üzerler :)
Okudugum 4 yılın 3 senesinde alttan dersim olmuştu kimseye birşey söylemedim gerek yok okul nası dersler nasıl ye sorulursa iyi fena değil biraz zorluyor ama hallediyorum bir şekilde der geçersin ilkokul ortaokul okumuyorsun neticede bu kadar kasma çalıştığını görsünler birşey olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ryzen 5 3600-GIGABYTE B450M S2H-GALAX 1650 SUPER 4GB GDDR6-16(2X8) GB GEIL 3600 MHZ EVOFORZA RAM-500GB KINGSTON A2000 M2 SSD-ASUS A55GA 550W PSU
Benzer içerikler
- kadıköyden beyoğlu'na nasıl gidilir
- alpecin şampuan yorumlar
- 1 yıl buzlukta duran balık yenir mi
- kulağa gliserin damlatmak
- kesilen elektrik nasıl açılır
- discord açıldı
- çay bardağı emojisi
- bim para sayma makinesi
- telegram indirim kanalları
- bnd ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt